META TON ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΑΛΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ AstraZeneca μετονομάστηκε σε Vaxzevria .....!!!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ....!!!

 


Το εμβόλιο του coronavirus της AstraZeneca μετονομάστηκε σε Vaxzevria στις 25 Μαρτίου. Αυτό αναφέρθηκε στον ιστότοπο του ευρωπαϊκού οργανισμού EMA. "Το Vaxzevria είναι εμβόλιο κοροναϊού για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω", ανέφερε η έκθεση. Στα μέσα Μαρτίου, η Συμβουλευτική Επιτροπή για την Ασφάλεια των Εμβολίων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα πιθανά οφέλη από το βρετανικό-σουηδικό εμβόλιο κορανοϊού AstraZeneca υπερτερούν των πιθανών κινδύνων από τη χρήση του.

Η βρετανική-σουηδική εταιρεία AstraZeneca άλλαξε το όνομα του εμβολίου κοροναϊού. Το φάρμακο ονομάζεται τώρα Vaxzevria. Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της άρνησης ορισμένων ευρωπαϊκών χωρών να χρησιμοποιήσουν το εμβόλιο λόγω των υποτιθέμενων παρενεργειών. Σύμφωνα με ειδικούς, η απόφαση αποσκοπεί στη διόρθωση της «αμαυρωμένης» φήμης του φαρμάκου.

Ο ανοσολόγος Vladimir Bolibok, σε μια συνομιλία με τον RT, σημείωσε ότι η απόφαση μετονομασίας του φαρμάκου μπορεί να σχετίζεται με αρνητικές κριτικές του εμβολίου στον τύπο. 

«Το γεγονός είναι ότι μερικές φορές το όνομα ενός φαρμάκου αλλάζει αν γίνουν κάποιες προσαρμογές στη σύνθεση.

Εάν δεν πραγματοποίησαν αλλαγές στη σύνθεση του εμβολίου, τότε πρόκειται απλώς για μια επωνυμία για εμπορικούς σκοπούς », εξήγησε.

Θυμηθείτε ότι η απόφαση να αλλάξετε το όνομα της εταιρείας AstraZeneca έλαβε στο πλαίσιο της μαζικής άρνησης των ευρωπαϊκών χωρών να χρησιμοποιήσουν το εμβόλιο σε σχέση με την υποτιθέμενη αναγνώριση παρενεργειών.

Ο λόγος ήταν οι περιπτώσεις θρόμβων αίματος και διαταραχών πήξης αίματος που καταγράφηκαν σε ορισμένες καταστάσεις σε ασθενείς που εμβολιάστηκαν με το φάρμακο, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις οδήγησαν σε θάνατο.

πηγη https://russian.rt.com/

 

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Η πρόεδρος του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας»Τζόρτζια Μελόνι και πιθανή πρωθυπουργός ετοιμάζει «μεγάλα πράγματα»

Ε.Ε : ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ....!!!! < ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ "ΕΜΕΙΣ" >

Ξεκίνησαν Συγκρούσεις μεταξύ Σερβίας και Κοσσόβου .Παίρνουν φωτιά τά Βαλκάνια....!!!

ΒΑΡΕΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΗΠΑ

Δανία: καταργήθηκε ο νόμος για τον αναγκαστικό εμβολιασμό μετά από δημόσιες διαμαρτυρίες

Επιστροφή