ΚΙΑΝΟΥ ΡΙΒΣ : (Keanu Reeves) ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ...!!!

  


Διεξάγεται ένας πόλεμος που θα διαμορφώσει το μέλλον της ανθρώπινης ύπαρξης και τον κόσμο που αφήνουμε για τα παιδιά μας, σύμφωνα με τον Keanu Reeves, ο οποίος λέει ότι είναι «ήσυχα αισιόδοξος» για το μέλλον, επειδή << η ανθρωπότητα δείχνει σημάδια να απελευθερωθεί από το matrix>>

«Η ανθρώπινη φυλή έχει υποδουλωθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια  », δήλωσε ο Keanu Reeves   εξηγώντας ότι  «μας κράτησαν  σε ψυχική φυλακή από σκοτεινές ελίτ και μυστικές κοινωνίες που έχουν κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να μας καταπιέσουν και να αποφύγουν ότι φτάνουμε στις δυνατότητές μας το «matrix» όμως  έχει αρχίσει να σπάει.

«Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ MATRIX. ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ! ΖΟΥΜΕ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.»

Εξηγώντας ότι μελετά αρχαία κείμενα, συμπεριλαμβανομένων των Vedanta και των Upanishads, και μαθαίνει ποιά είναι ή  πραγματικότητα , ο Keanu είπε: «Ναι, φυσικά, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ενδιαφέρονται μόνο να συμβαδίσουν με τους Kardashians, αλλά σημαντικό μέρος του πληθυσμού έχει αφυπνιστεί.

Καί επιβεβαιώνει ,πως αυτή τήν στιγμή υπάρχει ένας πόλεμος λέγοντας :

«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι ένας πόλεμος διεξάγεται τώρα μεταξύ των "ανώτατων δασκάλων" μας, και εκείνων που θέλουν να μας ελευθερώσουν.»





Καί εξηγεί τί είναι τό matrix : Ο Keanu Reeves λέει ότι τό matrix είναι ένα ολογραφικό σύμπαν που προβάλλεται από εκείνους που θέλουν να μας ελέγξουν. Η ανθρωπότητα καταπιέστηκε και ελέγχεται με αυτόν τον τρόπο για χιλιετίες. Πιστεύουμε ότι είναι πραγματικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι μόνο μια ταινία που αναπαράγεται στη συλλογική συνείδηση, η οποία παρουσιάζεται ως «πραγματικότητα».
 Ο Keanu Reeves δεν είναι μόνος του στο να πιστεύει ότι η ανθρωπότητα ζει στό «matrix » για χιλιάδες χρόνια. Μερικοί από τους πλουσιότερους και πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο είναι πεπεισμένοι ότι ζούμε σε μια προσομοίωση υπολογιστών. 
Τουλάχιστον δύο από τους τεχνολογικούς δισεκατομμυριούχους της Silicon Valley επενδύουν χρήματα σε προσπάθειες να βγάλουν τους ανθρώπους από την προσομοίωση που πιστεύουν ότι ζούμε.
 Ο Elon Musk πιστεύει ότι οι πιθανότητες να μην ζούμε σε προσομοίωση υπολογιστών που μοιάζει με μήτρα είναι « μία στό δισεκατομμύριο ». «Σε πολλούς ανθρώπους στη Silicon Valley έχει γίνει εμμονή η υπόθεση προσομοίωσης, το επιχείρημα ότι αυτό που βιώνουμε ως πραγματικότητα, βασικά γίνεται πραγματικότητα σε έναν υπολογιστή», γράφει ο Tad Friend του «The New Yorker». 
«Δύο δισεκατομμυριούχοι της τεχνολογίας έχουν προχωρήσει τόσο πολύ, ώστε έχουν εμπλέξει εν κρυπτώ επιστήμονες προκειμένου να εργαστούν πάνω στην απαλλαγή μας από την προσομοίωση.» Ωστόσο, ο Keanu Reeves πιστεύει ότι οι άνθρωποι της Silicon Valley έχουν κάτι λάθος με το πώς θά απαλλαγούμε από τό matrix. Έχει μια συμβουλή για τους δισεκατομμυριούχους της τεχνολογίας. «Βάλτε τα πορτοφόλια σας πίσω στις τσέπες σας. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα χρήματα ή τους υπολογιστές. Αυτό που πρέπει να λάβει χώρα είναι μια πνευματική αλλαγή, όχι ένα «χάκινγκ».»


Σύμφωνα με τον Κιάνου, αυτή η πνευματική αλλαγή λαμβάνει χώρα. Οι άνθρωποι έχουν κουραστεί από περιττούς πολέμους, ολοκληρωτική ηγεσία και αυταρχικό έλεγχο. Οι άνθρωποι ανακαλύπτουν αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή.
 «Νομίζω ότι οι άνθρωποι φοβήθηκαν πραγματικά ότι ο κόσμος τελείωσε, ξέρετε, πολύ πρόσφατα. Εγώ απλά ένιωσα ότι τα πράγματα είχαν ξεφύγει από τον έλεγχο. Χάσαμε κάθε ελπίδα να μπορέσουμε να σωθούμε από τις σκοτεινές δυνάμεις του κόσμου. Απλά ανοίξτε τα μάτια σας για ένα λεπτό και κοιτάξτε γύρω σας τι συμβαίνει. Είναι καταπληκτικό. Άνθρωποι όπως ο Trump σηκώνουν το πέπλο αποκαλύπτοντας ένα απίστευτο δίκτυο διασυνδεδεμένης χειραγώγησης.»
 «Κατά κάποιον τρόπο, επιτρέπεται στην ανθρωπότητα να ξυπνήσει από το λήθαργό της και να δει ότι οι ίδιοι λίγοι άνθρωποι, οι ίδιες μυστικές κοινωνίες, η Νέα Παγκόσμια Τάξη, ελέγχουν ενεργά τη ζωή μας και καταστέλλουν τις πραγματικές μας δυνατότητες.»
 «Είναι καιρός να ανακτήσουμε την άπειρη δύναμή μας και να ανοίξουμε τις πόρτες της πνευματικής φυλακής στην οποία μας ώθησαν να οικοδομήσουμε τον εαυτό μας. Δεν είναι εύκολο να το κάνετε, αλλά ήρθε η ώρα να πορευθείτε στο φως της ελευθερίας.»

 

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Η πρόεδρος του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας»Τζόρτζια Μελόνι και πιθανή πρωθυπουργός ετοιμάζει «μεγάλα πράγματα»

Ν. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ "ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ" ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΜΕΑ....!!! ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ...!!!!

Ε.Ε : ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ....!!!! < ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ "ΕΜΕΙΣ" >

Ξεκίνησαν Συγκρούσεις μεταξύ Σερβίας και Κοσσόβου .Παίρνουν φωτιά τά Βαλκάνια....!!!

ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ...ΡΩΣΟΥΣ....!!

ΒΑΡΕΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΗΠΑ

Επιστροφή