ΜΕΓΑΛΕΣ "ΡΩΣΙΚΕΣ" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

 Οι ρωσικές δυνάμεις που μαζεύονται στα σύνορα με την Ουκρανία ώθησαν την Ευρωπαϊκή Διοίκηση των ΗΠΑ να ανεβάσει το επίπεδο παρακολούθησης στο υψηλότερο σημείο της «πιθανής επικείμενης κρίσης», σύμφωνα με έκθεση των New York Times την Τρίτη το βράδυ . Την Τετάρτη, ο Πρόεδρος των Μεγάλων Αρχηγών Προσωπικού Στρατηγός Mark Milley μίλησε με τον ανώτερο Ρώσο στρατηγό Valery Gerasimov σχετικά με τη συσσώρευση, σύμφωνα με τη Ρωσία.



Υπό τους Προέδρους Τζορτζ Μπους και Μπαράκ Ομπάμα, η Ρωσία υπό τον Βλαντιμίρ Πούτιν πήρε έδαφος στις πρώην Σοβιετικές δημοκρατίες της Γεωργίας και της Ουκρανίας, αντίστοιχα. Όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν πρόεδρος, η Ρωσία δεν πήρε έδαφος. Τώρα με τον Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο, η Ρωσία φαίνεται να δοκιμάζει το μυαλό του.
 Απόσπασμα από NY Times:
Ο πόλεμος στην ανατολική Ουκρανία, ο οποίος βρίσκεται σε χαμηλή θερμοκρασία για μήνες, προσελκύοντας λίγη διεθνή προσοχή, έχει κλιμακωθεί έντονα τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με δηλώσεις της Τρίτης από τις κυβερνήσεις της Ουκρανίας και της Ρωσίας.

Στην πιο θανατηφόρα δέσμευση μέχρι στιγμής φέτος, τέσσερις Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν σοβαρά σε μάχη εναντίον ρωσικών αυτονομιστών στην περιοχή Ντόνετσκ της ανατολικής Ουκρανίας, δήλωσε ο στρατός της χώρας.
Οι θάνατοι των στρατιωτών, μαζί με τη συσσώρευση ρωσικών δυνάμεων στα σύνορα, έχει τραβήξει την προσοχή των ανώτερων Αμερικανών αξιωματούχων στην Ευρώπη και την Ουάσινγκτον. Την περασμένη εβδομάδα, η ευρωπαϊκή διοίκηση του αμερικανικού στρατού αύξησε το επίπεδο παρακολούθησης από πιθανή κρίση σε πιθανή επικείμενη κρίση - το υψηλότερο επίπεδο - σε απάντηση στην ανάπτυξη των επιπλέον ρωσικών στρατευμάτων.

… Οι κινήσεις της Ρωσίας έχουν χωρίσει την Ουάσιγκτον.

Ορισμένοι αξιωματούχοι πιστεύουν ότι η Ρωσία ασχολείται κυρίως με σπασμούς και δεν θέλει να ανανεώσει την επίθεσή της. Άλλοι ανησυχούν περισσότερο, πιστεύοντας ότι οι προθέσεις του κ. Πούτιν δεν είναι ξεκάθαρες και ότι μια επιχείρηση που είχε σκοπό να δοκιμάσει έναν νέο πρόεδρο θα μπορούσε γρήγορα να κλιμακωθεί σε κάτι πιο δυσοίωνο.

Αυτήν την εβδομάδα, ο στρατηγός Tod D. Wolters, επικεφαλής της ευρωπαϊκής διοίκησης των ΗΠΑ, αύξησε το επίπεδο παρακολούθησης του αμερικανικού στρατού για δεύτερη φορά σε αρκετές ημέρες μετά την αποτυχία των ρωσικών στρατευμάτων να εγκαταλείψουν την παραμεθόρια περιοχή της Ουκρανίας. Αμερικανοί στρατηγικοί ανέμεναν από τα στρατεύματα να αποχωρήσουν από την περιοχή, περίπου 30 μίλια από τα σύνορα της Ουκρανίας, μετά την ολοκλήρωση στρατιωτικής άσκησης στις 23 Μαρτίου.

Οι αμερικανικές εκτιμήσεις για το πόσα επιπλέον ρωσικά στρατεύματα είχαν σταλεί στα σύνορα έχουν ποικίλει. Ένας αξιωματούχος είπε ότι υπήρχαν περίπου 4.000. Αναφέρουν οί NY TIMES.

Τήν Τρίτη ή Ρωσία προειδοποίησε γιά "πιθανό" εμφύλιο πόλεμο στήν Ουκρανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο γυρίστηκε στην Κριμαία και τραβήχτηκε την Τρίτη:
 

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Οι Ουκρανοί προσπάθησαν να πλημμυρήσουν την Χερσώνα για να ανακόψουν την επέλαση των Ρώσων

Η πρόεδρος του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας»Τζόρτζια Μελόνι και πιθανή πρωθυπουργός ετοιμάζει «μεγάλα πράγματα»

Νέο σόου από τον Β.Ζελένσκι

Επιστροφή