Μέγα «άδειασμα» Μακρόν σε Μπάιντεν για τις προκλητικές δηλώσεις κατά Πούτιν


 

Μετά από τις προκλητικές δηλώσεις του Αμερικανού Προέδρου, Τζο Μπάιντεν, σε βάρος του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Εμανουέλ Μακρόν τοποθετήθηκε. Κράτησε ξεκάθαρη απόσταση από τις δηλώσεις του Μπάιντεν, ο οποίος αποκάλεσε χασάπη τον Ρώσο ηγέτη.

Ο Γάλλος πρόεδρος έκανε σαφές πως είναι αντίθετος με τη χρησιμοποίηση λέξεων όπως «χασάπης» και «εγκληματίας πολέμου», που χρησιμοποίησε τα προηγούμενα 24ωρα ο Αμερικανός ομόλογός του.
Σύμφωνα με το τηλεγράφημα του AFP, ο Εμανουέλ Μακρόν ανέφερε πως «είμαι αντίθετος με τη λεκτική κλιμάκωση με τη Μόσχα. Δεν θα χρησιμοποιούσα αυτές τις λέξεις».

Η επιθετική ρητορική του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, εναντίον του Ρώσου ομολόγου του, Βλαντιμίρ Πούτιν, συνεχίστηκε για ένα ακόμα 24ωρο, βάζοντας «φωτιά» στη διεθνή γεωπολιτική «σκακιέρα».

Συγκεκριμένα, το Σάββατο ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσει ότι ο Ρώσος ομόλογός του, Βλαντιμίρ Πούτιν δεν πρέπει να είναι πλέον ηγέτης της χώρας του. «Για όνομα του Θεού, αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία», τόνισε ο Μπάιντεν στο τέλος ομιλίας στο Βασιλικό Κάστρο της Βαρσοβίας.

Μετά από το μέγα άδειασμα του Μακρόν ο Μπλίνκεν έτρεχε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα για τον Μπάιντεν

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν κάποια στρατηγική για αλλαγή καθεστώτος στη Ρωσία, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Άντονι Μπλίνκεν.

«Νομίζω πως ο πρόεδρος, ο Λευκός Οίκος, εξήγησε χθες βράδυ, πολύ απλά, πως δεν μπορεί να επιτραπεί στον πρόεδρο Πούτιν να διεξάγει πόλεμο ή να εμπλακεί σε επίθεση εναντίον της Ουκρανίας ή οποιουδήποτε άλλου», είπε ο Μπλίνκεν στη διάρκεια μιας επίσκεψης στην Ιερουσαλήμ.

«Όπως ξέρετε, και όπως μας έχετε ακούσει να λέμε κατ’ επανάληψη, δεν έχουμε μια στρατηγική αλλαγής καθεστώτος στη Ρωσία — ή οπουδήποτε αλλού ως προς αυτό».

Δείτε εδώ > Ο Λ. ΟΙΚΟΣ "ΑΚΥΡΩΝΕΙ" ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ...ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΣΗΜΕΡΑ....!!!!

πηγη i-diakopes

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Sadhguru στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: «Θέλω λιγότερες ψυχές στον πλανήτη» (βίντεο)

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

ΗΑΕ: «Έρχεται το τέλος του δολαρίου και ένα νέο διεθνές οικονομικό σύστημα»

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ = ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ»-FRANKENSTEIN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ......

Η πρόεδρος του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας»Τζόρτζια Μελόνι και πιθανή πρωθυπουργός ετοιμάζει «μεγάλα πράγματα»

Κραυγή αγωνίας από τους αμάχους που η Δύση κάνει πως δεν «βλέπει»

Αποκάλυψη: Δικαιολογίες «Η κυβέρνηση γνώριζε ότι θα μιλήσουν οι νεοναζί του Αζόφ »

Επιστροφή