Θέμα χρόνου νά "δεθεί" τό Ρούβλι μέ ..Χρυσό...!!!


 

"Πότε θα δεθεί το ρωσικό ρούβλι με χρυσό; 

Θέμα χρόνου (μπορεί να έχει ήδη συμβεί). Η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι αγοράζει χρυσό σε σταθερή τιμή. Ακυρώθηκε ο φόρος αγοράς χρυσού από ιδιώτες. 

Δεν χρειάζεται να είσαι κορυφαίος οικονομικός αναλυτής για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.

 Όταν τα ρούβλια είναι δεμένα με χρυσό σε τιμή, για παράδειγμα, 5000 ρούβλια ανά γραμμάριο και ένα τρίχρωμο έχει 32 γραμμάρια, πράγμα που σημαίνει ότι μία ουγγιά χρυσού θα κοστίσει 160.000 ρούβλια, τότε η μετατροπή σε δολάρια ΗΠΑ σημαίνει ότι ο χρυσός θα κοστίζει 1600 δολάρια d για μια ουγγιά όταν χρησιμοποιείς ρούβλια, όχι $1928 ανά ουγγιά σε δολάρια. 

Με αυτό το ένα βήμα, η Ρωσία θα καταστρέψει παγκοσμίως περίπου το 30% της αξίας του αμερικανικού δολαρίου. 

Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να είναι χειρότερο για το δολάριο είναι ότι η Ρωσία αποφάσισε να πουλήσει το πετρέλαιο και το αέριο της μόνο σε ρούβλια, και τα ρούβλια είναι ήδη σταθερά στα 5000 ρούβλια ανά γραμμάριο. 

Όποιος θέλει να αγοράσει πετρέλαιο ή φυσικό αέριο είτε θα πρέπει να πληρώσει σε ρούβλια είτε να πληρώσει σε χρυσό, και δεν θα πάρει την αξία του χρυσού στα αμερικανικά δολάρια που προσφέρει ως πληρωμή. 

Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο κυριολεκτικά θα μετατρέψουν τα χρήματά τους σε ρούβλια και θα ξεφορτωθούν δολάρια και ευρώ. Αυτό που μόλις έκανε η Ρωσία είναι το οικονομικό ισοδύναμο μιας έκρηξης πυρηνικής βόμβας. 

Ο τελευταίος άνθρωπος στον πλανήτη που προσπάθησε να εξασφαλίσει το νόμισμά του με χρυσό ήταν ο Μουαμάρ Καντάφι. 

Τι συνέβη μετά; 

Το ΝΑΤΟ εισέβαλε στη Λιβύη, τη βομβάρδισε ενώ οι ντόπιοι με πλύση εγκεφάλου άρπαξαν τον Καντάφι στο δρόμο και του έριξαν μια σφαίρα στο κεφάλι. 

Αυτό το σχήμα δεν θα λειτουργήσει με τον Πούτιν. Ξέρετε τι συμβαίνει τώρα στους παγκόσμιους τραπεζίτες; Είναι σε κρίση πανικού. Φοβούνται και οι αυτοαποκαλούμενοι ηγέτες της ΕΕ.

 Καταλαβαίνουν ότι αυτό που κάνει η Ρωσία θα καταστρέψει εντελώς τόσο το αμερικανικό δολάριο όσο και το ευρώ, και αυτοί οι τραπεζίτες θα πουν στους αρχηγούς κρατών ότι ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να ξεκινήσει αμέσως γιατί αυτή είναι η μόνη διέξοδο Αποτέλεσμα: 

Η Ευρώπη (που χρειάζεται ρωσικό αέριο και βενζίνη) πρέπει τώρα να αγοράσει ρούβλια από τον Πούτιν για χρυσό ή να πληρώσει πετρέλαιο και φυσικό αέριο με χρυσό 

Οι ξένες χώρες που συγκρατούν τις χρεωστικές μας υποχρεώσεις σε δολάρια θα δουν άμεσα και πολύ λιγότερο να επωφεληθούν από αυτές και θα θελήσουν να αρχίσουν να τις ξεφορτώνονται υπέρ κάτι πιο σταθερό που διατηρεί την αξία του. 

Μάλιστα κάθε νόμισμα που συνδέεται με τον χρυσό θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Αυτό σημαίνει ότι χώρες όπως η Ιαπωνία θα αρχίσουν να πετάνε τα χρέη τους σε δολάρια το συντομότερο δυνατό - ΔΕΝ θα προσγειωθούν με το αμερικανικό πλοίο. 

Θα μεταβούν σε πιο σταθερά νομίσματα όπως... ρούβλι. Αυτό θα έχει μια αποπληθωριστική επίδραση στο ρούβλι, γεγονός που τελικά θα το κάνει πιο πολύτιμο. Αυτό σημαίνει επίσης ότι ο Πούτιν μπορεί να αλλάξει τη στερέωση του ρούβλιου οποιαδήποτε στιγμή θέλει, για παράδειγμα 500, 50 ή 10. Αυτό γίνεται όλο και πιο πολύτιμο για αυτόν. 

Το άμεσο αποτέλεσμα είναι ότι όλες αυτές οι ξένες χώρες που πετάνε τα αποθέματα δολαρίων τους θα πάρουν όλα αυτά τα επιπλέον δολάρια για να αρχίσουν να επιστρέφουν σπίτι, προκαλώντας πιο ισχυρό υπερπληθωρισμό από ό,τι έχουμε ήδη στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή. 

Είναι να απορεί κανείς γιατί ο Μπάιντεν ζήτησε αλλαγή καθεστώτος στη Ρωσία την περασμένη εβδομάδα; 

Πρόκειται να αναγκάσει τις μάζες των θυμωμένων και κυριολεκτικά πεινασμένων Αμερικανών να παρελάσουν στους δρόμους εδώ στο σπίτι απαιτώντας απαντήσεις. 

Θυμηθείτε, τις προάλλες ο Πούτιν είπε ανοιχτά ότι τώρα οι άνθρωποι θα μετατρέψουν τις αποταμιεύσεις τους σε δολάρια και ευρώ σε ασφαλέστερες επενδύσεις, όπως γη, τρόφιμα και πρώτες ύλες. 

Δείτε ακόμα 1)ΤΩΡΑ "ΑΡΧΙΖΕΙ" Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ....!!!! 

2) Απειλείται το δολάριο»

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Sadhguru στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: «Θέλω λιγότερες ψυχές στον πλανήτη» (βίντεο)

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

ΗΑΕ: «Έρχεται το τέλος του δολαρίου και ένα νέο διεθνές οικονομικό σύστημα»

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ = ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ»-FRANKENSTEIN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ......

Η πρόεδρος του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας»Τζόρτζια Μελόνι και πιθανή πρωθυπουργός ετοιμάζει «μεγάλα πράγματα»

Κραυγή αγωνίας από τους αμάχους που η Δύση κάνει πως δεν «βλέπει»

Αποκάλυψη: Δικαιολογίες «Η κυβέρνηση γνώριζε ότι θα μιλήσουν οι νεοναζί του Αζόφ »

Επιστροφή