ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ...ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΖΟΦ.....!!!!


 

Ομάδα που αποτελείται συνολικά από 20 — από στρατιωτικούς συμβούλους των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου , καθώς και αρκετούς συμβούλους της Ουκρανίας SBU (μυστική αστυνομία)— βρίσκεται αποκλεισμένη  , μαζί με μαχητές του Αζόφ.

Θά μπορούσαν νά τούς εξαερώσουν οί Ρώσοι,αλλά προσπαθούν νά συλλάβουν ορισμένους από αυτούς γιά νά παρουσιάσουν ατράνταχτες αποδείξεις.

Προς το παρόν, ό,τι απομένει από το Σύνταγμα AZOV του Ουκρανικού Στρατού (το πραγματικό σύνταγμα ΝΑΖΙ) βρίσκεται κρυμμένο μέσα στην τεράστια Βιομηχανική Περιοχή Azovstal στη Μαριούπολη της Ουκρανίας.

Παρά το γεγονός ότι τους προσφέρθηκαν αρκετές προηγούμενες ευκαιρίες να εκκενώσουν τη Μαριούπολη, επέλεξαν να μείνουν. Τώρα, είναι πολύ αργά για να εκκενώσουν, καθώς οι ρωσικές δυνάμεις σπρώχνουν αυτήν την περιοχή για να την αποναζίσουν.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η Ουκρανία έστειλε δύο στρατιωτικά ελικόπτερα στη Μαριούπολη για να προσπαθήσουν να σώσουν τους παγιδευμένους μυστικούς αστυνομικούς των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ουκρανίας. Και τα δύο ελικόπτερα προσγειώθηκαν χωρίς επεισόδια, αλλά όταν απογειώθηκαν, και τα δύο καταρρίφθηκαν 

Ένα από αυτά τα ελικόπτερα είχε 17 επιβαίνοντες, 15 από τους οποίους πέθαναν όταν το ελικόπτερο χτυπήθηκε και συνετρίβη στη γη. Οι δύο επιζώντες έχουν αιχμαλωτιστεί από τις ρωσικές δυνάμεις.

Το δεύτερο ελικόπτερο χτυπήθηκε αρκετά χιλιόμετρα μακριά από τις ακτές της Μαριούπολης και έπεσε στην Αζοφική Θάλασσα. Τα σωστικά σκάφη στάλθηκαν, αλλά δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για τον εντοπισμό οτιδήποτε ή οποιουδήποτε στο νερό.

Ένα από τα ελικόπτερα Mi-8 καταρρίφθηκε από . Έναν  αμερικανικό  αντιαεροπορικό  πύραυλο  STINGER, που προμηθεύτηκε ή  Ουκρανία από τις Ηνωμένες Πολιτείες και αργότερα έπεσε στά χέρια τών ρωσικών δυνάμεων.

Από το ελικόπτερο που συνετρίβη στό έδαφος ΠΗΓΕΣ τής INTEL αναφέρουν        ότι ανασύρθηκαν και τα πτώματα δύο στελεχών  της Γαλλικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, που φέρεται ότι είχαν διαπιστευτήρια DGSE.

Αν αληθεύει, αυτό θα εξηγούσε τις απεγνωσμένες προσπάθειες του Γάλλου Προέδρου Μακρόν να πραγματοποιήσει εκκένωση από τη Μαριούπολη υπό την ηγεσία των Γάλλων την περασμένη εβδομάδα! 

Τα αιτήματα του Μακρόν προς τον Πούτιν απορρίφθηκαν. 

Εάν οι Γάλλοι Πράκτορες Πληροφοριών ήταν ενσωματωμένοι με στρατεύματα AZOV NAZI, τότε αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα δημοσίων σχέσεων τόσο για τη Γαλλία όσο και για το ΝΑΤΟ.

"Κάποια στιγμή, η παρουσία ξένων στρατιωτικών «Συμβούλων» και ξένων «Πρακτόρων » θα το μετατρέψει από σύγκρουση Ουκρανίας-Ρωσίας, σε σύγκρουση ΝΑΤΟ-Ρωσίας. `Εάν ξεπεραστεί επίσημα αυτό το όριο   αποκλειστικά   τότε ο πόλεμος θά είναι πολύ κοντά  σε όλους μας.(και εναπόκειται στη Ρωσία να αποφασίσει)

Ένα μάτσο Αμερικανών και Βρετανών στρατιωτικών που είναι παρόντες ακριβώς στην πρώτη γραμμή θα επιβεβαίωνε όχι μόνο πόσο πολύπλοκα εμπλέκονται με το Αζόφ οι χώρες του ΝΑΤΟ, αλλά και το γεγονός ότι η Ουκρανία είναι ένα κράτος-μαριονέτα των ΗΠΑ που χρησιμοποιείται για να διεξάγει πόλεμο με αντιπροσώπους στη Ρωσία.

πηγη halturnerradioshow.

    

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Sadhguru στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: «Θέλω λιγότερες ψυχές στον πλανήτη» (βίντεο)

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

ΗΑΕ: «Έρχεται το τέλος του δολαρίου και ένα νέο διεθνές οικονομικό σύστημα»

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ = ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ»-FRANKENSTEIN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ......

Η πρόεδρος του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας»Τζόρτζια Μελόνι και πιθανή πρωθυπουργός ετοιμάζει «μεγάλα πράγματα»

Κραυγή αγωνίας από τους αμάχους που η Δύση κάνει πως δεν «βλέπει»

Αποκάλυψη: Δικαιολογίες «Η κυβέρνηση γνώριζε ότι θα μιλήσουν οι νεοναζί του Αζόφ »

Επιστροφή