ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΦΟΔΟ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ....!!!!

Οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες ανέφεραν ότι ο ρωσικές δυνάμεις έχουν αυξήσει τους βομβαρδισμούς πυροβολικού βορείως του Κιέβου, καθώς η προέλαση της τεράστιας ρωσικής φάλαγγας των 64 χλμ. ολοκληρώνει το κλείσιμο της «λαβίδας» στην ουκρανική πρωτεύουσα.

«Η προέλαση των ρωσικών δυνάμεων στο Κίεβο έχει σημειώσει μικρή πρόοδο κατά το τελευταίο 24ωρο πιθανόν ως αποτέλεσμα των συνεχιζόμενων υλικοτεχνικών δυσκολιών», αναφέρει το βρετανικό υπουργείο Άμυνας σε ενημέρωση της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών.
Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν αυξήσει τη χρήση του πυροβολικού βορείως του Κιέβου και στα περίχωρα του Χάρκοβο και του Τσερνιχίβ. Η χρήση βαρέος πυροβολικού σε πυκνοκατοικημένες αστικές περιοχές αυξάνει κατά πολύ τον κίνδυνο θυμάτων μεταξύ των αμάχων. Η Ρωσία έχει αποτύχει να λάβει τον έλεγχο του εναέριου χώρου της Ουκρανίας και έχει έτσι αναγκαστεί να στραφεί σε νυχτερινές επιχειρήσεις σε μια προσπάθεια να μειώσει τις απώλειές της», αναφέρεται.
Η Ρωσία βέβαια έχει ανακοινώσει το αντίθετο πως έχει πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου.

 Εικόνες από δορυφόρους χθες Δευτέρα κατέγραψαν ότι ρωσική στρατιωτική οχηματοπομπή βόρεια του Κιέβου εκτείνεται σε μήκος 64 χιλιομέτρων, είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι αναφέρθηκε νωρίτερα –όταν γινόταν λόγος για 27 χλμ.–, σύμφωνα με την αμερικανική ιδιωτική εταιρεία Maxar Technologies.

Η οχηματοπομπή περιλαμβάνει εκατοντάδες τεθωρακισμένα οχήματα, άρματα, αυτοκινούμενα πυροβόλα και οχήματα επιμελητειακής υποστήριξης και κατευθύνεται προς νότο, προς το Κίεβο, σύμφωνα με την εταιρεία.

«Εκτείνεται από τα περίχωρα του αεροδρομίου Αντόνοφ (περίπου 25 χλμ. από το κέντρο του Κιέβου) στον νότο, ως τα περίχωρα του Πριμπίρσκ» στον βορρά, ανέφερε η Maxar.

Η κύρια ρωσική δύναμη που κινείται προς την ουκρανική πρωτεύουσα «προέλασε περίπου πέντε χιλιόμετρα» και βρίσκεται «περίπου 25 χλμ.» από την πόλη, εκτίμησε αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας νωρίτερα. 

.pronews.

 

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Αποφασισμένοι πλέον οί Ρώσοι νά ισοπεδώσουν όλες τίς Στρατιωτικές Υποδομές τών Ουκρανών

Στέλνουν ¨οπλα( βίντεο) στό Ουκρανικό καθεστώς μέσω"πολιτικών πτήσεων".....!!!!!

Η πίστη του στα εμβόλια δεν τον δικαίωσε. Πέθανε από Covit ό 3πλά εμβολιασμένος Γ.Κυριόπουλος

Πορεία διαμαρτυρίας για την πολεμική κατά της Ρωσίας από Έλληνες σήμερα

Επιστροφή