ΤΩΡΑ Β.Πούτιν σε Δύση: «Εμάς δεν θα μας απειλείτε ούτε με πυρηνικά - Οι Ουκρανοί πολεμούν σαν ναζί και δολοφονούν αμάχους»


 

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, έκανε διάγγελμα το απόγευμα της Πέμπτη, όπου και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο πολεμούν οι Ουκρανοί, τους οποίους τους παρομοίασε με τους Ναζί, καθώς χρησιμοποιούν τους αμάχους σαν ασπίδες.

Στο νέο διάγγελμα που απηύθυνε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, υπογράμμισε την ανάγκη αποναζιστικοποίησης και αποστρατικοποίησης της Ουκρανίας. Ο κ. Πούτιν επεσήμανε πως η επιχείρηση που έχει ξεκινήσει από τα ξημερώματα της Πέμπτης, 24 Φεβρουαρίου, έχει στόχο να επαναφέρει την ειρήνη και την ευημερία σε ανθρώπους που έχουν υποφέρει στην περιοχή του Ντονμπάς, ενώ παράλληλα κατηγόρησε το Κίεβο για τον τρόπο με τον οποίο αμύνεται των επιθέσεων της Μόσχας.
Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ακόμη ότι υπάρχουν ξένοι μισθοφόροι που πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών, ενώ ξεκαθάρισε προς πάσα κατεύθυνση ότι «η Ρωσία δεν απειλείται ούτε με πυρηνικά».
«Η Ουκρανία και η Ρωσία είναι ένας λαός», ανέφερε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.
«Υπάρχουν κατάλοιπα από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Όποιος τον έζησε στο πλευρό του Χίτλερ είναι απέναντί μας. Είδαμε μισθοφόρους κι από τη Μέση Ανατολή», ανέφερε στη συνέχεια ο Ρώσος πρόεδρος και πρόσθεσε:
«Οι Ουκρανοί μάχονται όπως οι Ναζί. Χρησιμοποιούν τους αμάχους σαν ασπίδες. Βάζουν πυροβόλα μέσα σε αστικό ιστό, για να προκαλέσει θύματα μεταξύ των αμάχων όποιος τους χτυπήσει. Βάζουν τεθωρακισμένα δίπλα σε νηπιαγωγεία».
«Ακόμα και οι Κινέζοι προσπαθούσαν να φύγουν από τη χώρα. Χιλιάδες είναι αυτοί που προσπαθούν να φύγουν. Τι κάνει η Ουκρανία; Τους μπλοκάρει και τους πάει στην Πολωνία. Εμείς έχουμε ανοίξει διαδρόμους για να φύγουν οι άμαχοι», συμπλήρωσε ο Ρώσος πρόεδρος.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε υπερήφανος για τους Ρώσους στρατιωτικούς καθώς «μάχονται για την ειρήνη και την ελευθερία των ανθρώπων που υπέφεραν στην περιφέρεια του Ντονμπάς και στην Ουκρανία». Παράλληλα, ανακοίνωσε πως θα δοθούν 7 εκατ. ρούβλια σε κάθε οικογένεια που έχασε μέλος της στον πόλεμο, όπως και συντάξεις στους τραυματίες.
«Κανείς δεν θα μας απειλήσει. Ούτε με πυρηνικά. Είμαστε ένας περήφανος λαός, με περήφανο στρατό. Θα κάνουμε πάντοτε ότι πρέπει για να είμαστε στο πλευρό των ανθρώπων. Προστατεύουμε τις οικογένειες, τα παιδιά, την παιδεία και την υγεία. Θα είμαστε στο πλευρό όσων υπέφεραν από την επιχείρηση στην Ουκρανία», υπογράμμισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή