Elon Musk: «Μου ζητήθηκε να «φιμώσω» τους Ρώσους στο Starlink - Θα το κάνω μόνο υπό απειλή όπλου»


 

O ιδιοκτήτης της SpaceX και εκ των πλουσιότερων ανθρώπων του πλανήτη, ο πασίγνωστος Elon Musk, δήλωσε σήμερα ότι το δορυφορικό του δίκτυο Starlink θα συνεχίσει να επιτρέπει την μετάδοση των ρωσικών ΜΜΕ.

Μου ζητήθηκε από κάποιες κυβερνήσεις, όχι την ουκρανική, να μπλοκάρω τις ρωσικές πηγές ειδήσεων, δεν θα το κάνουμε αυτό παρά μόνο υπό την απειλή όπλου. Συγγνώμη, αλλά είμαι φανατικός με την ελευθερία του λόγου».
Έτσι ο Elon Musk κάνει αυτό το οποίο υποτίθεται ότι κάνουν οι δυτικές κυβερνήσεις. Υπερασπίζεται την Δημοκρατία, της οποίας βασικός παράγοντας είναι η ελευθερία του λόγου και των ΜΜΕ.
Σε όποιον δεν αρέσουν κάποιες απόψεις, απλώς δεν τις ακούει, δεν τις διαβάζει, ή τις απορρίπτει, αλλά αυτός θα αποφασίσει για το ποια εκδοχή των γεγονότων θα επιλέξει.
Σημειώνεται ότι πρόσφατα ο Εlon Musc είχε καταγγείλει την αμερικανική κυβέρνηση για προσπάθεια να περιορίσει την ελευθερία του λόγου στον ίδιο και στο δίκτυό του.
Μάλιστα όπως λέει η αμερικανική υπηρεσία Securities and Exchange Commission έχει προχωρήσει σε έρευνα εναντίον του για «χειραγώγηση επενδυτών» το 2018 μέσω αναρτήσεών του στο twitter.
Τότε ο Αμερικανός μεγιστάνας με αναρτησή του στο twitter ρωτούσε τους 70 εκατομμύρια ακολούθους του αν θα έπρεπε να πουλήσει 10% των μετοχών του ρίχνοντας έτσι τις τιμές.

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή