ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ : Συνεδριάζει η Κομισιόν για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ


 

Η πιο γρήγορη γνωμοδότηση στην Ιστορία. Γιατί τόση βιασύνη ; ;

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνεδριάζει στις 17-6-2022  11:30 (ώρα Ελλάδας) για να εκφράσει την επίσημη γνώμη της σχετικά με την υποψηφιότητα της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία βρίσκεται πλέον ένα βήμα πιο κοντά στην διαδικασία ένταξης μια ημέρα μετά την επίσκεψη των ισχυρότερων ηγετών του μπλοκ στο Κίεβο.

Ποτέ άλλοτε δεν θα έχει δοθεί τόσο γρήγορα γνωμοδότηση για την υποψηφιότητα χώρας για ένταξη στην ΕΕ, η οποία βέβαια πρέπει να εγκριθεί και από τα 27 κράτη μέλη.

Η γνωμοδότηση θα χρησιμεύσει ως βάση για συζήτηση στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ την επόμενη εβδομάδα, όπου οι ηγέτες αναμένεται να εγκρίνουν το καθεστώς υποψηφιότητας της Ουκρανίας, αλλά με αυστηρούς όρους και γνωρίζοντας ότι η διαδικασία ένταξης θα διαρκέσει χρόνια ή και δεκαετίες.

Η επίσκεψη των τριών ηγετών της ΕΕ, Μακρόν, Σόλτς και Ντράγκι στο Κίεβο, μια επίσκεψη που σημαδεύτηκε από τις φωτογραφίες των συντετριμμένων προσώπων τους, αντικρίζοντας την ισοπεδωμένη πόλη του Ιρπίν, πέρα από το συμβολικό της χαρακτήρα είχε σημαντική πολιτική σημασία.

Οι τρεις κορυφαίοι ηγέτες, επιβεβαίωσαν ότι η Ουκρανία πρέπει να αποκτήσει το καθεστώς της υποψήφιας χώρας. Δηλαδή η Γαλλία, η Γερμανία και η Ιταλία, οι βασικοί πυλώνες χάραξης της ευρωπαϊκής πολιτικής συντάσσονται στην ένταξη της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, μια κίνηση που θα πλήξει το Κρεμλίνο.

Αλλά σε ένα πρώιμο σημάδι ότι η πολιτική δέσμευση της Πέμπτης από τους ηγέτες των τριών μεγαλύτερων οικονομιών της ΕΕ θα υπαγορεύσει την κατεύθυνση που φυσάει ο άνεμος, η Δανία-που θεωρείται από καιρό ως μια από τις πιο δύσπιστες χώρες όσον αφορά τη διεύρυνση, αποδέχτηκε χθες το βράδυ ότι θα δώσει το πράσινο φως για το καθεστώς υποψηφιότητας της Ουκρανίας, μόλις δει τις προτάσεις για τους όρους, σύμφωνα με πληροφορίες του Politico.

Οί Χαζάροι τής Ε.Ε. θέλουν οπωσδήποτε τήν παλιά "Πατρίδα" τους μέλος

Από χρόνια   ήταν τό σχέδιό τους νά εντάξουν τόν τόπο από όπου προέρχονται όλοι αυτοί  πού σήμερα  διοικούν τόν Πλανήτη μέσα από Εταιρίες καί Κυβερνήσεις , σάν τόπο λήψεως αποφάσεων,καί τόπο διοίκησης τής Παγκόσμιας Κυβέρνησης. 
Δέν είναι τυχαίο τό γεγονός τής δημιουργίας τής πόλης Αστανά στό Καζακστάν.

Εδώ χάρτης τής εποχής τού Βυζαντίου πρίν από τό 1000μ.χ.


 Εάν ακόμα ήταν ένα ομοιογενές κράτος ή Χαζαρία, θά συμπεριελάμβανε  αυτόν τόν χώρο . Δήλ ολόκληρη τήν Ουκρανία, τήν λωρίδα μέχρι τήν Κριμαία πού κατέχει σήμερα ή Ρωσία, τήν Γεωργία,καί τό μισό Καζακστάν.
Η πρωτεύουσα τού Χαγανάτου τής  Χαζαρίας ήταν ή  Ατίλ, καί βρισκόταν πολύ κοντά στήν σημερινή Αστανα, τού Καζακστάν  
(διαβάστε εδώ γιά Χαγανάτο καί Χαζαρία https://el.wikipedia)


 Η διάλυση τού Χαγανάτου έγινε όταν ό ηγέτης τών Ρώς Σβιατοσλάβος Α΄ κατόρθωσε τελικά να καταστρέψει την αυτοκρατορική εξουσία των Χαζάρων τη δεκαετία του 960 με μια κυκλωτική κίνηση που κυρίευσε τα χαζαρικά φρούρια Σαρκέλ και Ταματάρκα, έφτασε μέχρι τους καυκασιανούς Τσερκέζους και κατόπιν πίσω στο Κίεβο. Το Σαρκέλ έπεσε το 965 με την πρωτεύουσα Ατίλ να ακολουθεί το 968 ή 969.

Ρώσος ήταν τότε, Ρώσος καί σήμερα.

Νά γιατί όλοι οί δυτικοί ηγέτες σήμερα δέν υπολογίζουν "κανένα" κόστος ,καί δέν τούς ενδιαφέρει ή οικονομική εξαθλίωση τών Λαών τους,καί τά δίνουν"όλα"....στήν Ουκρανία.
Ούτε οί Ουκρανοί τούς ενδιαφέρουν, τό χώρο θέλουν,γιά νά στήσουν τήν παλιά τους Πατρίδα, τό Χαγανάτο πού τώρα έχουν τήν δύναμη νά τό στηρίξουν στίς πλάτες όλων τών"ανίδεων " ιστορικά δυτικών Λαών.
(μάθετε περισσότερα εδώ γιά τό Χαγανάτο   https://el.wikipedia.org/wiki  
καί εδώ γιά τούς Χαζάρους https://el.wikipedia.org 
 
Live 3D Globes Visitor

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΓΙΑ ΤΉΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΝΔΩΝΗ : Στρατηγός Μακρυγιάννης: «Γι' αυτά πολεμήσαμε!»

ΠΟΥΤΙΝ "ΕΝΑΝΤΙΟΝ" BIG TECH..!!!!

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ" ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΠΑΤΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ...!!!

<< ΕΦΥΓΕ >>ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΑΡΜΑΝΤΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 60 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ..

ΣΚΑΚΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙ "ΡΟΥΑ ΜΑΤ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ ...!!!!

AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΣΕ “ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ” ΤΗΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ “ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ” ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Η ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ

Δρ. ΦΟΥΛΕΡ : ΠΡΟΩΡΗ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΡΕΥΝΕΣ

ΤΟ "ΠΛΑΣΤΙΚΟ ' ΚΡΕΑΣ....ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΩΛΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ....!!!!

Επιστροφή