Αύξηση κατά 28% σε σχέση με το 2016-2019! «Σκοτώσατε τον κοσμάκη με τα λοκντάουν τα εμβόλια και τις ανεπαρκείς νοσηλείες»


 

Έκθεση Eurostat για κυβέρνηση

Υπεύθυνη για χιλιάδες θανάτους Ελλήνων, λόγω των λοκντάουν, των εμβολίων και των ανεπαρκών νοσηλειών καθιστά την κυβέρνηση με έκθεσή της η Eurostat.

Έκθεση-κόλαφος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και την συνολική κατάσταση της Δημόσιας Υγείας δημοσίευσε η Eurostat  σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα κατέγραψε το υψηλότερο ποσοστό αύξησης της υπερβάλλουσας θνητότητας στην Ευρώπη για τον μήνα Απρίλιο που σημαίνει ότι η κυβέρνηση έκανε μία παταγωδώς αποτυχημένη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, σε έκθεση της Eurostat που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, η Ελλάδα παρουσιάζει ποσοστιαία αύξηση ως προς την υπερβάλλουσα θνητότητα κατά 28% σε σχέση με τον μέσο όρο της περιόδου 2016-19, ρυθμό σχεδόν τριπλάσιο του αντίστοιχου ευρωπαϊκού ο οποίος ανέρχεται στο 10%.

Όπως φαίνεται στο γράφημα που ακολουθεί, η Ελλάδα (με πράσινο χρώμα) απέχει σημαντικά από την Ευρώπη, με την έντονα ανοδική πορεία να έχει ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2021.








Σύμφωνα με τους συντάκτες της σχετικής έκθεσης, η υπερβάλλουσα θνητότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση ανήλθε τον Απρίλιο στο 10%, αυξημένη κατά 6% σε σχέση με τον Μάρτιο και κατά 8% σε σύγκριση με τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. 

Το υψηλότερο ποσοστό εξαμήνου καταγράφηκε τον Νοέμβριο (26%), κατά τη διάρκεια του τέταρτου κύματος.

Τα υψηλότερα ποσοστά καταγράφηκαν στην Ελλάδα (+28%), ενώ σε μία σειρά από χώρες – μέλη (Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία και Αυστρία) να έχουν αύξηση 18% και 19%.

Μεγάλη αύξηση είχε καταγραφεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Απρίλιο του 2020 (25%), τον Νοέμβριο του 2020 (40%) και τον Απρίλιο του 2021 (21%).


🆕😷Excess mortality in the EU was +10% in April 2022, rising from +6% in March 2022. This varied across EU Member States: from -5% in 🇸🇪Sweden to +28% in 🇬🇷Greece. How did the situation evolve in your country❓ 👉europa.eu/!cdqfCk
Μεταφράστηκε από τη γλώσσα: Αγγλικά από
🆕😷 Η υπερβολική θνησιμότητα στην ΕΕ ήταν +10% τον Απρίλιο του 2022, αυξανόμενη από +6% τον Μάρτιο του 2022. Αυτό ποικίλλει μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ: από -5% στη 🇸🇪 Σουηδία έως +28% στην 🇬🇷 Ελλάδα . Πώς εξελίχθηκε η κατάσταση στη χώρα σας ❓ 👉 europa.eu/!cdqfCk
Map, excess mortality in April 2022, percentage change compared with 2016 - 2019 average, EU Member States
ALT
Live 3D Globes Visitor

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΓΙΑ ΤΉΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΝΔΩΝΗ : Στρατηγός Μακρυγιάννης: «Γι' αυτά πολεμήσαμε!»

ΠΟΥΤΙΝ "ΕΝΑΝΤΙΟΝ" BIG TECH..!!!!

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ" ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΠΑΤΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ...!!!

<< ΕΦΥΓΕ >>ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΑΡΜΑΝΤΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 60 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ..

ΣΚΑΚΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙ "ΡΟΥΑ ΜΑΤ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ ...!!!!

AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΣΕ “ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ” ΤΗΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ “ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ” ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Η ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ

Δρ. ΦΟΥΛΕΡ : ΠΡΟΩΡΗ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΡΕΥΝΕΣ

ΤΟ "ΠΛΑΣΤΙΚΟ ' ΚΡΕΑΣ....ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΩΛΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ....!!!!

Επιστροφή