" ΦΡΕΣΚΑΔΟΥΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ"(βίντεο) Επανέλαβε " Η εποχή της μονοπολικής παγκόσμιας τάξης έχει τελειώσει, είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν."


`Εγινε κυβερνοεπίθεση στό σημερινό φόρουμ,μέ αποτέλεσμα τήν καθυστέρηση περίπου μιας ώρας.  

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέβηκε στο βήμα του Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης και μίλησε για την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα του μετά τις κυρώσεις της Ευρώπης και των ΗΠΑ.  

«Δεν ευθύνεται η Ρωσία» Η αποτυχημένη πολιτική(τών Δυτικών)   συνέβαλε στην κλιμάκωση των τιμών στην Ευρώπη        

Ο Ρώσος πρόεδρος κατηγόρησε τη Δύση πως «επιβάλλει ξεδιάντροπα την ηθική και την κουλτούρα της, χειραγωγεί τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του αθλητισμού και του Ολυμπιακού κινήματος».

Στη συνέχεια, τόνισε πως οι δυσοίωνες προβλέψεις για τη ρωσική οικονομία που ακούστηκαν στις αρχές της άνοιξης δεν επαληθεύτηκαν. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι φήμες που κυκλοφόρησαν για την ισοτιμία δολαρίου – ρουβλιού και «άλλες δυτικές προβλέψεις αποτελούν μέρος του πληροφοριακού αγώνα κατά της Ρωσίας».

Αναφερόμενος στην εγχώρια οικονομία, ο Πούτιν σημείωσε ότι το 16,7% είναι ένας μεγάλος δείκτης πληθωρισμού, ωστόσο «οι αρχές θα εργαστούν για τη μείωσή του, η οικονομική δυναμική θα σταθεροποιηθεί».

«Ο οικονομικός αιφνιδιαστικός πόλεμος κατά της Ρωσίας δεν είχε καμία πιθανότητα επιτυχίας» συνέχισε ο Πούτιν, προβλέποντας ότι οι ανισότητες θα διευρυνθούν ακόμα περισσότερο στην Ευρώπη και, ως αποτέλεσμα, θα υπάρξει διάσπαση της κοινωνίας λόγω λαθών στην οικονομία.

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει χάσει την πολιτική της κυριαρχία, «οι γραφειοκρατικές της ελίτ χορεύουν στο ρυθμό κάποιου άλλου, βλάπτοντας τον ίδιο τους τον πληθυσμό».

Παράλληλα, είπε πως «μια αποτυχημένη ενεργειακή πολιτική συνέβαλε στην κλιμάκωση των τιμών στην Ευρώπη, η Ρωσία δεν είχε καμία σχέση με την άνοδο των τιμών της ενέργειας, τα καύσιμα άρχισαν να ανεβαίνουν σε τιμές πολύ πριν από την ειδική επιχείρηση».

Ο Πούτιν δήλωσε ακόμα ότι υπάρχουν πολλές επιλογές για την εξαγωγή των ουκρανικών σιτηρών, αλλά μόνο οι αρχές του Κιέβου θα αποφασίσουν πώς θα γίνει αυτό, «χωρίς να επικεντρωθούν στις επιθυμίες των ‘ιδιοκτητών’ τους από την άλλη πλευρά του ωκεανού».

Επιπρόσθετα, κατηγόρησε τη Δύση ότι διοχετεύει όπλα στην Ουκρανία και χρηματοδοτεί τη ρωσοφοβία στη χώρα. 

Σημ. Στό παρακάτω βίντεο τής ομιλίας τού Β. Πούτιν,σβήνει όλη ή δυτική"προπαγάνδα" όλων τών ημερών περί σοβαρής ασθένειας τού Ρώσου προέδρου.

"`Ελεγαν πώς έχει αστάθεια,τρέμουλο,καί πώς χάνει τήν όρασή του (!)

Στό βίντεο τήν ώρα τής ομιλίας λοιπόν, δείχνει πώς καί αστάθεια δέν έχει,ό λόγος του είναι συνεχόμενος χωρίς κολλήματα καί διακοπές, ή ρύμη του λόγου του είναι φυσιολογική, καί όπως φαίνεται διαβάζει χωρίς δυσκολία στήν ορασή του τά έγγραφά του. 

Ακόμα ή όλη του εμφάνιση δείχνει "φρέσκος" καί όχι ταλαιπωρημένος όπως ό "Μπαρμπα-Μπάιντεν"....!!! 

1)Β,Πουτιν "Οί Αμερικανοί θά κάνουν στήν άκρη αυτή τήν "Ελίτ"

2)Θύελλα ό Β.Πούτιν Τίποτα πλέον δέν είναι τό ίδιο-Οί ΗΠΑ έπαιξαν καί έχασαν

Δείτε τό βίντεο:  

Η εποχή της μονοπολικής παγκόσμιας τάξης έχει τελειώσει, είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν. 

poutin  

Live 3D Globes Visitor

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

<< ΕΦΥΓΕ >>ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΑΡΜΑΝΤΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 60 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ..

ΓΙΑ ΤΉΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΝΔΩΝΗ : Στρατηγός Μακρυγιάννης: «Γι' αυτά πολεμήσαμε!»

ΠΟΥΤΙΝ "ΕΝΑΝΤΙΟΝ" BIG TECH..!!!!

ΣΚΑΚΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙ "ΡΟΥΑ ΜΑΤ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ ...!!!!

AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΣΕ “ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ” ΤΗΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ “ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ” ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Η ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ

ΤΟ "ΠΛΑΣΤΙΚΟ ' ΚΡΕΑΣ....ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΩΛΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ....!!!!

ΕΚΔΙΚΗΣΗ... το πορτρέτο ενός θεού... της ΑΓΑΠΗΣ! Του Μ. Καλόπουλου

ΠΑΣΧΑ - ΠΕΣΑΧ..... ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

ΑΙΓΥΠΤΟΣ : ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!! ΟΥΤΕ "ΣΥΖΗΤΗΣΗ" ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Επιστροφή