Το ΝΑΤΟ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ζητά επιτέλους από την Ουκρανία να παραδοθεί


Το ΝΑΤΟ, με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες, βοήθησε απερίσκεπτα την Ουκρανία στη μάχη της εναντίον της Ρωσίας. 

Όπλα, πυρομαχικά και ποικίλος ελαφρύς και βαρύς στρατιωτικός εξοπλισμός, όπως αντιαρματικά και αντιαεροπορικά συστήματα, οβίδες και μη επανδρωμένα αεροσκάφη, αποστέλλονται από μεμονωμένες χώρες μέλη του ΝΑΤΟ. 

Επιπλέον, η κυβέρνηση Μπάιντεν διανέμει αυτά τα όπλα με αδιάκριτο τρόπο. 

Από τη ρωσική εισβολή πριν από περισσότερους από τρεις μήνες, οι ΗΠΑ έχουν ήδη παραδώσει περίπου 5.500 αντιαρματικούς πυραύλους Javelin στην Ουκρανία. 

Οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ έχουν συνεισφέρει και έχει δεσμεύσει δισεκατομμύρια δολάρια σε στρατιωτικό υλικό στην Ουκρανία μέχρι στιγμής.

Οι Σύμμαχοι παραδίδουν επίσης ιατρικές προμήθειες και άλλο κρίσιμο εξοπλισμό στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, της προστασίας χημικών, βιολογικών, ραδιολογικών και πυρηνικών απειλών. 

Βοηθούν επίσης οικονομικά την Ουκρανία με εκατομμύρια ευρώ. Πολλοί σύμμαχοι βοηθούν επίσης ανθρώπους με ανθρωπιστική βοήθεια και στεγάζουν εκατομμύρια Ουκρανούς πρόσφυγες. 

Επίσης, για να τιμωρήσουν τη Ρωσία, τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ πήραν μια ακατανόητη και ανόητη απόφαση να δηλώσουν ανοιχτά ότι δεν θα εμπορεύονται πλέον με τη Ρωσία ειδικά σε ρωσικό φυσικό αέριο και πετρέλαιο. 

Ωστόσο, το ρωσικό αέριο έχει χρησιμοποιηθεί για τη θέρμανση σπιτιών, επιχειρήσεων ηλεκτρικής ενέργειας, μαγειρικής τροφίμων και φωτεινών δρόμων σε όλη τη Γερμανία τις τελευταίες πέντε δεκαετίες, αντιπροσωπεύοντας το 41% ​​των εισαγωγών φυσικού αερίου της ΕΕ το 2019. Η Γερμανία υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους αγοραστές Ρωσικό αέριο στην Ευρώπη.

Όλες αυτές οι προσπάθειες, ωστόσο, φαίνεται να πάνε μάταιες. 

Παρά τις σκληρές οικονομικές κυρώσεις, το νόμισμα της Ρωσίας έχει σημειώσει μια εκπληκτική ανατροπή. Το ρούβλι εκτινάχθηκε 40% έναντι του δολαρίου από τον Ιανουάριο. 

Η Ρωσία συνέχισε να προχωρά στη μάχη. Η Ρωσία έχει προσαρτήσει μία προς μία τις πρώην ουκρανικές περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας. Πρώτον, η περιοχή του Ντονμπάς εξασφαλίστηκε και έγινε αποδεκτή η παράδοση της Μαριούπολης από την Ουκρανία. 

Κανένα από τα μεγάλα δυτικά έθνη δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη σύγκρουση. 

Τώρα που ο δυτικός κόσμος έχει δοκιμάσει και δοκιμάσει κάθε συνταγή για τον περιορισμό της Ρωσίας, πιστεύουν ότι μόνο μία στρατηγική μπορεί να βοηθήσει στον τερματισμό του πολέμου.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Στόλενμπεργκ πρότεινε μια πολυαναμενόμενη λύση. 

Προκειμένου να επιλυθεί η τρέχουσα κρίση, ο αρχηγός του ΝΑΤΟ δήλωσε ότι το Κίεβο θα πρέπει να κάνει κάποιες εδαφικές παραχωρήσεις στη Μόσχα.

Δήλωσε ότι οι ειρηνευτικές συνομιλίες μπορούν να είναι αποτελεσματικές μόνο εάν το Κίεβο έχει ξεκάθαρη κατανόηση του πόσα εδάφη είναι διατεθειμένο να παραχωρήσει στη Μόσχα. 

«Η ειρήνη είναι δυνατή», είπε, προσθέτοντας, «Το μόνο ερώτημα είναι ποιο τίμημα είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για την ειρήνη; Πόση επικράτεια, πόση ανεξαρτησία, πόση κυριαρχία… είστε διατεθειμένοι να θυσιαστείτε για την ειρήνη;»

Από πολλές απόψεις, αυτή είναι μια κατηγορηματική παραδοχή της ήττας από το ΝΑΤΟ, τη μεγαλύτερη στρατιωτική συμμαχία στον κόσμο. 

Η Ουκρανία θα είναι αναμφίβολα ταραχώδης ως αποτέλεσμα αυτής της ανακοίνωσης. 

Ο Ζελένσκι πρέπει να είχε συνειδητοποιήσει ότι η βοήθεια που είχε λάβει προηγουμένως από αυτά τα έθνη του ΝΑΤΟ θα τελείωνε τελικά. Αυτές οι χώρες δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν αιώνια την Ουκρανία. 

Οπότε, είναι καλύτερο αν ο Ζελένσκι συνειδητοποιήσει τώρα ότι ο πόλεμος δεν μπορεί να σταματήσει και δεν μπορεί να δημιουργηθεί ειρήνη εάν η περιοχή δεν παραχωρηθεί στη Ρωσία. Και αυτή είναι η τελική απάντηση.


Live 3D Globes Visitor

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

<< ΕΦΥΓΕ >>ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΑΡΜΑΝΤΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 60 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ..

ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Α.Ντούγκιν : «Ο Β.Πούτιν πολεμά το Great Reset

ΓΙΑ ΤΉΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΝΔΩΝΗ : Στρατηγός Μακρυγιάννης: «Γι' αυτά πολεμήσαμε!»

ΠΟΥΤΙΝ "ΕΝΑΝΤΙΟΝ" BIG TECH..!!!!

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ Η Μεγάλη Επανεκκίνηση «The Great Reset» ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γιατί Λένε ότι Δεν θα Επιστρέψουμε Ποτέ στην Κανονικότητα – Τί Ετοιμάζεται Μετά την Πανδημία

ΣΚΑΚΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙ "ΡΟΥΑ ΜΑΤ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ ...!!!!

AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

Ουκρανός Δημοσιογράφος : "Θα σκοτώσουμε τα παιδιά των Ρώσων όπως είχε πει και ο Άιχμαν"!

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΣΕ “ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ” ΤΗΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ “ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ” ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Η ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ

ΑΙΓΥΠΤΟΣ : ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!! ΟΥΤΕ "ΣΥΖΗΤΗΣΗ" ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Επιστροφή