Το State Department επιβεβαίωσε την αιχμαλώτιση των δύο Αμερικανών «εθελοντών» στο Χάρκοβο


To αμερικανικό State Department επιβεβαίωσε την αιχμαλώτιση δύο Αμερικανών «εθελοντών» στο Χάρκοβο από τις ρωσικές δυνάμεις και συμβούλεψε τους Αμερικανούς «να μην ταξιδεύουν στην Ουκρανία».

Πρόκειτε γιά  τον Ρόμπερτ Ντρουέκι πού είχε υπηρετήσει στον αμερικανικό στρατό στο Ιράκ και ο άλλος ο Άντι Χίουν, παρά το μικρό της ηλικίας του είναι πρώην πεζοναύτης. 

Το μέγεθος των δυνάμεων των Δυτικών «εθελοντών» στην Ουκρανία που κατά κάποιες πηγές ξεπερνούν τις 40.000 (οι Δυτικοί παραδέχονται 20.000), οι οποίοι είναι υποτίθεται πρώην στρατιώτες των δυτικών στρατών και έχουν όλοι τους την εξής πρωτοτυπία:
Είχαν παραιτηθεί λίγο πριν την έναρξη της ρωσικής επιχείρησης από τις ένοπλες δυνάμεις στις οποίες υπηρετούσαν για να «πολεμήσουν για τα ιδεώδη τους» όπως διατείνονται τα δυτικά αφηγήματα.

Με τον τρόπο αυτό η Δύση πέρασε στα μέτωπα της Ουκρανίας πολλές χιλιάδες επαγγελματιών στρατιωτών οι οποίοι γνώριζαν και πως να χρησιμοποιήσουν άμεσα τα δυτικά οπλικά συστήματα που παρέδωσε κατά χιλιάδες τους τελευταίους μήνες.

Η «παραίτησή» τους έγινε στα πλαίσια την μη επίσημης εμπλοκής των δυτικών χωρών στα πεδία των μαχών και έτσι οι Ρώσοι τους θεωρούν ως «εγκληματίες πολέμου» καθώς δεν ανήκουν επισήμως σε κανένα στράτευμα.

  

 

‼️EXCLUSIVE‼️ ‼️The first photo of the captured American Call of Duty losers Robert Druge and Andy Hui na,taken near Kharkov a week ago‼️👇👇👇👇
Μεταφράστηκε από τη γλώσσα: Αγγλικά από
‼️ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ‼️ ‼️ Η πρώτη φωτογραφία των αιχμαλωτισμένων Αμερικανών ηττημένων του Call of Duty Robert Druge και Andy Hui na, τραβηγμένη κοντά στο Kharkov πριν από μια εβδομάδα ‼️👇👇👇👇
Εικόνα

πηγη 

Live 3D Globes Visitor

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΓΙΑ ΤΉΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΝΔΩΝΗ : Στρατηγός Μακρυγιάννης: «Γι' αυτά πολεμήσαμε!»

ΠΟΥΤΙΝ "ΕΝΑΝΤΙΟΝ" BIG TECH..!!!!

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ" ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΠΑΤΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ...!!!

<< ΕΦΥΓΕ >>ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΑΡΜΑΝΤΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 60 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ..

ΣΚΑΚΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙ "ΡΟΥΑ ΜΑΤ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ ...!!!!

AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΣΕ “ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ” ΤΗΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ “ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ” ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Η ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ

Δρ. ΦΟΥΛΕΡ : ΠΡΟΩΡΗ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΡΕΥΝΕΣ

ΤΟ "ΠΛΑΣΤΙΚΟ ' ΚΡΕΑΣ....ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΩΛΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ....!!!!

ΕΚΔΙΚΗΣΗ... το πορτρέτο ενός θεού... της ΑΓΑΠΗΣ! Του Μ. Καλόπουλου

Επιστροφή