ΠΑΡΙΣΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Οί Λαοί αφυπνίζονται καί βγαίνουν στούς δρόμους. Τό Ανθρώπινο ποτάμι καθημερινά μεγαλώνει σέ όλον τόν Κόσμο. Ο εκφοβισμός,τά κλεισίματα στά σπίτια,καί οί καθημερινά νέοι νόμοι κατά τής Ελευθερίας γενικώς, δέν θά περάσουν.

Όλοι είναι αποφασισμένοι νά μήν επιτρέψουν σέ κανέναν νά παίξει μέ τήν ζωή του, καί αρχίζει πλέον νά τό καταλαβαίνει ό καθένας. Τσουνάμι θά γίνει ή θέληση όλων ,καί θά πνίξει κάθε σκέψη πρός τό αντίθετο. Αυτό πού έρχετε τίποτα δέν μπορεί νά τό σταματήσει.

 
 
Εκτός ελέγχου ξέφυγε η κατάσταση στο Παρίσι κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά της αστυνομικής βίας, αλλά και του νέου νομοσχεδίου της κυβέρνησης που απαγορεύει τη βιντεοσκόπηση των εκπροσώπων της επιβολής του νόμου εν ώρα υπηρεσίας.

Χιλιάδες άτομα «ξεχύθηκαν» τό Σάββατο (28/11) στους δρόμους της Γαλλίας εν μέσω πανδημίας, διαμαρτυρόμενοι για την αστυνομική βία και το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης «Καθολικής Ασφάλειας» που προβλέπει πρόστιμο έως και 45.000 ευρώ για τη δημοσίευση φωτογραφιών ή βίντεο που απαθανατίζουν όργανα της τάξης εν δράσει. Ένα νομοσχέδιο που προκάλεσε την οργή των οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και μερίδας του Τύπου που καταγγέλλει «φίμωσή» του.
Η κατάσταση στη Γαλλία είναι έκρυθμη, μετά και το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας με τον άγριο ξυλοδαρμό ενός Αφροαμερικού μουσικού παραγωγού από αστυνομικούς στο Παρίσι.
Εκτός από το Παρίσι, διαδηλώσεις έγιναν και στο Μπορντό, τη Λιόν, το Στρασβούργο, τη Μασσαλία, την Γκρενόμπλ, το Κλερμόν-Φεράν.

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Αποφασισμένοι πλέον οί Ρώσοι νά ισοπεδώσουν όλες τίς Στρατιωτικές Υποδομές τών Ουκρανών

Στέλνουν ¨οπλα( βίντεο) στό Ουκρανικό καθεστώς μέσω"πολιτικών πτήσεων".....!!!!!

Η πίστη του στα εμβόλια δεν τον δικαίωσε. Πέθανε από Covit ό 3πλά εμβολιασμένος Γ.Κυριόπουλος

Πορεία διαμαρτυρίας για την πολεμική κατά της Ρωσίας από Έλληνες σήμερα

Επιστροφή