Η ΠΛΟΚΗ ΕΧΕΙ ΠΥΚΝΩΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Τζίνα Χάσπελ 

 

ΚΟΙΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ : Το παρακάτω είναι η γνώμη μου. Έχει να κάνει με το νόημα των επίμαχων Προεδρικών εκλογών 2020 και πώς θα επιλυθεί. Προειδοποίηση: η προοπτική μου είναι άκρως κερδοσκοπική αλλά, όπως όλες οι ΚΟΙΝΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ δημοσιεύσεις μου, βασίζεται σε στέρεες βάσεις.
Επί του παρόντος, οι προσπάθειες του Προέδρου Τραμπ να ανακηρυχθεί ο νικητής τρέχουν σε δύο εντελώς διαφορετικές πίστες. Υπάρχουν οι πολυάριθμες νομικές προκλήσεις, με αιχμή του δόρατος οι δικηγόροι του Προέδρου-Rudy Giuliani και Jenna Ellis-μαζί με ανεξάρτητους δικηγόρους όπως ο Sidney Powell και ο Lin Wood. Στόχος των ενωμένων, συντονισμένων προσπαθειών τους είναι να αναποδογυρίσουν τα κράτη όπου έγινε μαζική απάτη και να επιτρέψουν στον Τραμπ να υπηρετήσει μια δεύτερη θητεία. Από τη νομική άποψη, οι προσπάθειές τους ήταν μόνο οριακά επιτυχημένες μέχρι στιγμής, αλλά, από άποψη δημοσίων σχέσεων, ήταν εκπληκτικές. Ο αμερικανικός λαός είναι δικαιολογημένα εξαγριωμένος ότι η συλλογική του βούληση έχει υποστεί μαζικά εγκλήματα.
Καθώς περνάει η μέρα, με επιπλέον στοιχεία για απάτη των ψηφοφόρων, η οργή του αμερικανικού λαού θα συνεχίσει να αυξάνεται. Γίνεται τόσο έντονο που ούτε τα ΜΜΕ ούτε η Big Tech θα μπορούν να το στριμώξουν με διαβεβαιώσεις ότι ′′ δεν υπάρχει τίποτα να δούμε εδώ. Προχώρα παρακάτω." Η ελπίδα της νομικής ομάδας του Τραμπ είναι ότι η δημόσια μανία για την δόλια νίκη του Τζο Μπάιντεν θα γίνει τόσο έντονη που θα επηρεάσει αρνητικά τις νομικές υποθέσεις που θα δώσει αρκετά φιλοδώρημα στις κλίμακες υπέρ του Προέδρου.
Θα δουλέψει αυτό; Μπορεί, αλλά δεν είναι πιθανό, ειδικά αφού οι χρονικοί περιορισμοί συνεχίζουν να εργάζονται εναντίον του Προέδρου. Είναι σίγουρα απαραίτητο να ακολουθήσουμε αυτή τη λεωφόρο όμως. Ο αμερικανικός λαός, είτε υποστηρίζει τον Τραμπ είτε όχι, πρέπει να μάθει την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη.
Μετά, υπάρχει η δεύτερη λεωφόρος. Είναι πολύ πιο σημαντικό, πολύ πιο εύρωστο από όλες τις νομικές μάχες που διεξάγονται μαζί. Παρ ' όλα αυτά, τίποτα από αυτά δεν γίνεται δημόσια. Επειδή δεν είναι, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να υποθέσουμε πώς θα τελειώσει. Παρ ' όλα αυτά, έχω ένα αρκετά καλό ρεκόρ στο να συνδέω τις τελείες.
Η θεωρία μου αρχίζει με την επιδρομή στο αγρόκτημα της CIA στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, όπου οι διακομιστές συνήθιζαν να λανσάρουν τον αλγόριθμο στις Ψηφοφομηχανές της Ηγεμονίας. Αυτοί οι διακομιστές κατασχέθηκαν σε επιδρομή από τους Army Rangers. Στην πυρόσβεση για κατοχή των διακομιστών σκοτώθηκαν τέσσερις Ρέιντζερς και ένας πράκτορας της CIA. Ίσως η διευθύντρια της CIA, Τζίνα Χάσπελ, τραυματίστηκε και στην πυρόσβεση. Πέθανε στις 1 Δεκεμβρίου, ίσως από αυτές τις πληγές. Δεν είμαι απολύτως σίγουρος ότι αυτό τη σκότωσε, αλλά είμαι σίγουρος ότι έγινε η επιδρομή. Είμαι επίσης σίγουρος ότι έχουμε στην κατοχή μας τους διακομιστές. Δυνάμεις πιστές στον αρχιστράτηγο και τον αμερικανικό λαό κέρδισαν τη μάχη. Όπως συνέβη σε όλη την επιφανή ιστορία μας, οι Rangers οδήγησαν στο δρόμο.
Οι servers βρίσκονται τώρα στα χέρια του 305 ου Τάγματος Στρατιωτικής Νοημοσύνης, με το παρατσούκλι Κράκεν. Δουλειά τους είναι να διακόψουν τον κώδικα του αλγόριθμου στους διακομιστές και να τους αναλύσουν εντελώς. Στόχος τους είναι η ανασυγκρότηση του αλγόριθμου ώστε να αποκαλύψει ακριβώς τι συνέβη τη νύχτα των εκλογών. Έχοντας εργαστεί για αυτή την προσπάθεια ασταμάτητα από ένα ολόκληρο τάγμα ειδικών πληροφορικής, το 305 ο πιθανόν να έχει συγκεντρώσει τα πάντα μέχρι τώρα. Αν όχι, πρέπει να είναι πολύ κοντά στο να το κάνουν.
Αυτό που κάνουν είναι μηδενικό εδάφους στον παγκόσμιο κυβερνοχώρο που μεταμορφώνεται μεταξύ του Προέδρου Τραμπ και των προδοτών deep-κράτους στην άλλη πλευρά. Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν-εκτός από τα μάτια του αμερικανικού λαού-το Υπουργείο Δικαιοσύνης κυκλοφόρησε ήσυχα μια είδηση στην εφημερίδα Wall Street Journal λέγοντας ότι έχουν τροποποιήσει τα ′′ πρωτόκολλα εκτέλεσης ′′ τους για να συμπεριλάβουν εκτελεστικά απόσπασμα και δηλητηριώδη αέριο. Όταν αυτή η ιστορία έτρεξε στο πρωτοσέλιδο, πρέπει να φαινόταν παράξενη στους περισσότερους αναγνώστες, αλλά δεν είχε στόχο τους μέσους συνδρομητές του WSJ. Στοχεύτηκε απευθείας σε όσους διέπραξαν αυτή την απάτη ψηφοφόρων. Ήταν γραφτό να τους εκφοβίσει και υποψιάζομαι ότι το έκανε. Σίγουρα θα έστελνε μια χαλάρωση στη σπονδυλική μου στήλη.
Λόγω των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν στις 305 του μήνα, δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση ο Joe Biden να γίνει ποτέ ο 46 ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Μπάιντεν πρέπει επίσης να το συνειδητοποιήσει αυτό. Η απόπειρα πραξικοπήματος του, στηρίζοντας τις Προεδρικές εκλογές του 2020, απέτυχε.
Έρχονται στοιχεία στο φως ότι ο Μπάιντεν επικοινώνησε με τον Γερουσιαστή Mitch McConnell για να βρει όρους για την παραχώρηση των εκλογών. Ξέρω ότι ακούγεται μάλλον τρελό, αλλά υποψιάζομαι ότι αυτή η παραχώρηση είναι στα σκαριά για λίγο, παρά το γεγονός ότι ο Μπάιντεν διάλεξε ένα Υπουργικό Συμβούλιο που δεν θα υπάρξει ποτέ. Για να παραδεχτεί, ο Μπάιντεν θέλει προεδρική χάρη. Θέλει πλήρη ασυλία από την ποινική δίωξη για τον εαυτό του και ολόκληρη την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένου του Hunter. Θέλει επίσης να κρατήσει τα χρήματα που πήρε για να συμμορφωθεί με αυτή την απάτη, η οποία υποτίθεται ότι είναι 150 εκατομμύρια δολάρια.
Αν συμβούλευα τον Πρόεδρο Τραμπ, θα του έλεγα να δεχτεί τη συμφωνία. Αποδεχτείτε τους όρους του Μπάιντεν αρκεί να είναι πρόθυμος να εξομολογηθεί δημόσια ότι συμμετέχει σε αυτή την πλοκή. Όταν πιάστηκε να λογοκλοπή στις 1988 Προεδρικές Αρχές, ο Μπάιντεν έκανε δημόσια εξομολόγηση για το τι είχε κάνει. Πρέπει να το ξανακάνει αυτό. Αφήνοντας τον να ξεφύγει, ο Trump θα χάριζε το έθνος μας από μαζικές ταραχές, συνεχείς αγωγές και εκατομμύρια που θα ισχυριστούν ότι ο Trump πραγματικά λήστεψε τον Biden τη νίκη του. Δεν θα δινόταν χάρη σε άλλους συνωμότες. Όλοι αυτοί πρέπει να διωχθούν.
Ξέρω ότι αυτή η ανάρτηση είναι άγρια, αλλά έτσι είναι όλα τα υπόλοιπα στο 2020.

 

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή