Ταχυδρομική υπηρεσία με την επισήμανση Trump mail "Undeliverable", 388.000 ψηφοφορίες με ημερομηνία, "εξαφανίζονται"

 
 


Αρκετοί καταγγέλλοντες την Τρίτη έδωσαν νέα αβεβαιότητα σχετικά με την εκλογική διαδικασία του 2020, ισχυριζόμενοι ότι εξαφανίστηκαν έως και 288.000 ψηφοδέλτια, άλλα 100.000 δεν ήταν σωστά χρονολογημένα και η αλληλογραφία που προωθούσε τον Πρόεδρο Τραμπ ήταν ανεπιθύμητη ενώ η αλληλογραφία για τον Joe Biden παραδόθηκε.

Στην πιο έκτακτη έκθεση, ένας εργολάβος των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ είπε ότι το τρέιλερ του με 144.000-288.000 ολοκληρωμένα ψηφοδέλτια, τα οποία οδήγησε μεταξύ Νέας Υόρκης και Πενσυλβανίας, εξαφανίστηκε μετά την παράδοσή του σε μια αποθήκη του Λάνκαστερ της Πενσυλβανίας.

Ένας άλλος ισχυρίστηκε ότι τα ψηφοδέλτια χρονολογούνται από ταχυδρομικούς υπαλλήλους και στο Traverse City του Μίσιγκαν, η αλληλογραφία της καμπάνιας Trump τοποθετήθηκε σε κάδους με την ένδειξη "Undeliverable Bulk Business Mail", ενώ ο ίδιος τύπος αλληλογραφίας για τον Joe Biden παραγγέλθηκε να παραδοθεί εγκαίρως.

Και ένα τρίτο έθεσε νέα ζητήματα σχετικά με την ακεραιότητα των μηχανών ψηφοφορίας Dominion.

Οι ισχυρισμοί αποκαλύφθηκαν από το Πρόγραμμα Amistad της Thomas More Society, το οποίο διεξήγαγε μια ανεξάρτητη έρευνα για την εγγραφή των ψηφοφόρων και των ψηφοφόρων σε πολλά βασικά κράτη της μάχης. Πρόσφατα έκανε πρωτοσέλιδα αποκαλύπτοντας ότι το FBI ζήτησε τα ευρήματα του έργου του για την ακεραιότητα ψηφοφόρων.

Το έργο αποκάλυψε πιθανές ατέλειες και απάτες στα ψηφοδέλτια και την εγγραφή ψηφοφόρων αρκετών κρατών που έχουν πιστοποιήσει τις εκλογές υπέρ του Μπάιντεν.

Στη σημερινή ανακοίνωση, και σε συνέντευξη τύπου, η ομάδα είπε ότι οι καταγγέλλοντες διαπίστωσαν ότι οι εκλογικοί αξιωματούχοι στις περισσότερες Δημοκρατικές περιοχές χειραγωγούσαν ψηφοδέλτια και αλληλογραφία εκστρατείας, επηρεάζοντας ενδεχομένως το αποτέλεσμα.

«Οι λογαριασμοί whistleblower που κυκλοφόρησαν σήμερα, περιγράφουν λεπτομερώς την αποτυχία των εκλογικών αξιωματούχων σε μπλε δικαιοδοσία να διατηρήσουν την αλυσίδα κηδεμονίας, επιτρέποντας την πιθανή έγχυση ψευδών ψηφοφόρων. Σε αυτούς τους λογαριασμούς περιλαμβάνονται φωτογραφίες ατόμων που έχουν ακατάλληλη πρόσβαση σε μηχανές ψηφοφορίας και ένας λεπτομερής λογαριασμός μαρτύρων σχετικά με το σπάσιμο σφραγισμένων κουτιών κινήσεων με ψηφοδέλτια και την ανάμειξη αυτών των κινήσεων άλματος με άλλους », δήλωσε η νομική στολή.

Πρόσθεσε, «Οι λογαριασμοί αποκαλύπτουν επίσης παράνομες προσπάθειες πολλών κρατών από τους εργαζόμενους του USPS να επηρεάσουν τις εκλογές σε τουλάχιστον τρεις από τις έξι πολιτείες swing. Οι λεπτομέρειες περιλαμβάνουν δυνητικά εκατοντάδες χιλιάδες ολοκληρωμένα ψηφοδέλτια που απουσιάζουν να μεταφέρονται σε τρεις κρατικές γραμμές και ένα ρυμουλκούμενο γεμάτο με ψηφοδέλτια εξαφανίζονται στην Πενσυλβανία. "

Κατά την προεπισκόπηση των σημερινών λογαριασμών whistleblower, το Amistad Project είπε:

  • Ο ταχυδρομικός υπεργολάβος Jesse Morgan στις 21 Οκτωβρίου μετέφερε 144.000-288.000 ολοκληρωμένες ψηφοφορίες μέσω ταχυδρομείου από το Bethpage της Νέας Υόρκης στο Λάνκαστερ της Πενσυλβανίας, όπου το τρέιλερ του που κρατάει τις ψηφοφορίες εξαφανίζεται.
  • Ο ταχυδρομικός υπεργολάβος Nathan Pease λέγεται από δύο ξεχωριστούς ταχυδρομικούς υπαλλήλους σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις ότι το USPS στο Ουισκόνσιν συγκέντρωσε πάνω από 100.000 ψηφοδέλτια το πρωί της 4ης Νοεμβρίου για να καθυστερήσει τα ψηφοδέλτια, έτσι ώστε οι ψηφοφορίες να μετρηθούν ακόμη και αν έφτασαν μετά το νόμο προθεσμία.
  • Ο ειδικός υπολογιστών Gregory Stenstrom της Πενσυλβανίας είδε έναν πωλητή μηχανών Dominion και τοπικούς εκλογικούς αξιωματούχους να κατεβάζουν και να ενημερώνουν μηχανές καταμέτρησης που παραβιάζουν το πρωτόκολλο του εκλογικού συστήματος και την ερμηνεία των μηχανικών μηχανών άλματος κατά παράβαση των εκλογικών πρωτοκόλλων και καθιστούν αδύνατους τους ελέγχους χωρίς άμεση ιατροδικαστική πρόσβαση στα μηχανήματα. .
  • Ταχυδρομικοί εργαζόμενοι στο Traverse City, Michigan; Coraopolis, Πενσυλβάνια; Erie, Πενσυλβάνια; και το Elkins Park της Πενσυλβανίας, δείχνουν εκτεταμένη παραβίαση στην Ταχυδρομική Υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένων των ψηφοφοριών που χρονολογούνται από παλιά, διατάσσοντας την απαγόρευση της αλληλογραφίας Trump για να τοποθετηθεί στον κάδο «Undeliverable Bulk Business Mail» και τονίζει ότι η αλληλογραφία Biden θα παραδίδεται έγκαιρα.
  • πηγη

 

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Αποφασισμένοι πλέον οί Ρώσοι νά ισοπεδώσουν όλες τίς Στρατιωτικές Υποδομές τών Ουκρανών

Στέλνουν ¨οπλα( βίντεο) στό Ουκρανικό καθεστώς μέσω"πολιτικών πτήσεων".....!!!!!

Η πίστη του στα εμβόλια δεν τον δικαίωσε. Πέθανε από Covit ό 3πλά εμβολιασμένος Γ.Κυριόπουλος

Πορεία διαμαρτυρίας για την πολεμική κατά της Ρωσίας από Έλληνες σήμερα

Επιστροφή