Ο Μπάιντεν σπάει το πόδι παίζοντας με σκύλο, για να φορέσει μπότα

  


        

WILMINGTON, Del. (AP) - Ο εκλεγμένος πρόεδρος Joe Biden έσπασε το δεξί του πόδι ενώ έπαιζε με ένα από τα σκυλιά του, έναν τραυματισμό που ανακαλύφθηκε σε σάρωση την Κυριακή και πιθανότατα θα του απαιτούσε να φορέσει μπότα για αρκετές εβδομάδες, είπε ο γιατρός του.

Ο Μπάιντεν υπέστη τον τραυματισμό το Σάββατο και επισκέφθηκε έναν ορθοπεδικό στο Νιούαρκ του Ντελαγουέρ, το απόγευμα της Κυριακής, ανέφερε το γραφείο του.

«Οι αρχικές ακτινογραφίες δεν έδειξαν κανένα εμφανές κάταγμα», αλλά το ιατρικό προσωπικό διέταξε μια πιο λεπτομερή αξονική τομογραφία, δήλωσε ο γιατρός του, Kevin O'Connor. Η επακόλουθη σάρωση βρήκε μικρά κατάγματα δύο μικρών οστών στη μέση του δεξιού ποδιού του, είπε ο O'Connor.

«Αναμένεται ότι θα χρειαστεί πιθανώς ένα παπούτσι για λίγες εβδομάδες», δήλωσε ο O'Connor.

Τα κατάγματα είναι μια ανησυχία γενικά καθώς οι άνθρωποι γερνούν, αλλά ο Biden φαίνεται να είναι σχετικά ήπιος με βάση τη δήλωση του γιατρού του και την προγραμματισμένη θεραπεία. Στα 78 θα είναι ο παλαιότερος πρόεδρος όταν εγκαινιάζεται τον Ιανουάριο. Απορρίπτει συχνά ερωτήσεις σχετικά με την ηλικία του κατά τη διάρκεια της εκστρατείας.

Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τον εκλεγμένο πρόεδρο δεν είχαν την ευκαιρία να δουν τον Μπάιντεν να μπαίνει στο ιατρείο την Κυριακή, παρά τα πολλαπλά αιτήματα. Αφήνοντας το γραφείο του γιατρού για να κατευθυνθεί προς ένα κέντρο απεικόνισης για την αξονική του σάρωση, ο Μπάιντεν ήταν ορατά κουρασμένος, αν και περπατούσε χωρίς δεκανίκι ή άλλη βοήθεια.

Ο Μπάιντεν υπέστη τον τραυματισμό παίζοντας με τον Major, ένα από τα δύο σκυλιά του Bidens. Υιοθέτησαν το Major το 2018 και απέκτησαν τον πρώτο τους σκύλο, τον Champ, μετά τις εκλογές του 2008. Οι Bidens είπαν ότι θα φέρουν τα σκυλιά τους στον Λευκό Οίκο και επίσης σκοπεύουν να πάρουν μια γάτα.

Τον περασμένο Δεκέμβριο δημοσίευσε μια έκθεση γιατρού που αποκάλυψε ότι παίρνει μια στατίνη για να διατηρήσει τη χοληστερόλη του σε υγιή επίπεδα, αλλά ο γιατρός του τον περιέγραψε ως «υγιή, έντονο» και «ικανό να εκτελέσει επιτυχώς τα καθήκοντα της Προεδρίας».

Ο συγγραφέας του Associated Press Zeke Miller συνέβαλε σε αυτήν την έκθεση.

πηγη


Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Αποφασισμένοι πλέον οί Ρώσοι νά ισοπεδώσουν όλες τίς Στρατιωτικές Υποδομές τών Ουκρανών

Στέλνουν ¨οπλα( βίντεο) στό Ουκρανικό καθεστώς μέσω"πολιτικών πτήσεων".....!!!!!

Η πίστη του στα εμβόλια δεν τον δικαίωσε. Πέθανε από Covit ό 3πλά εμβολιασμένος Γ.Κυριόπουλος

Πορεία διαμαρτυρίας για την πολεμική κατά της Ρωσίας από Έλληνες σήμερα

Επιστροφή