Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΄ ΈΚΛΕΓΜΕΝΟΥ¨ BIDEN ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ POROSHENKO

Ο Rudolph W. Giuliani, αριστερά, προσωπικός πληρεξούσιος του Προέδρου Τραμπ, εμφανίστηκε πέρυσι στο Κίεβο με τον Andriy Derkach, γιά νά παραλάβει τίς συνομιλίες τού  Μπαιντεν, μέ τό  Ποροσένκο

 Σε εκδήλωση Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Κίεβο, ο Ουκρανός βουλευτής Andriy Derkach δημοσίευσε τηλεφωνήματα που δεν είχαν ακούσει ποτέ, το οποίο περιγράφει λεπτομερώς μια συμφωνία quid-pro-quo μεταξύ του πρώην αντιπροέδρου Μπάιντεν και του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο. Στις προσκλήσεις, ο Μπάιντεν ζήτησε από τον Ποροσένκο να εξασφαλίσει την απόλυση του τότε εισαγγελέα Βίκτορ Σόκιν ως προϋπόθεση για την παροχή εγγυήσεων δανείου 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Στο τέλος, ο Σόκιν αναγκάστηκε να παραιτηθεί παρά το γεγονός ότι δεν είχε κατηγορίες διαφθοράς ή δεσμούς με κακή συμπεριφορά.   


  

Ένα βίντεο του Μπάιντεν που καυχιέται για αυτή τη συμφωνία κυκλοφορεί ήδη τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά δεν υπήρξε άμεση απόδειξη ενός quid-pro-quo μέχρι σήμερα. Απευθείας από το στόμα του πρώην αντιπροέδρου Μπάιντεν λέει ότι θα υπογράψει εγγύηση δανείου δισεκατομμυρίων δολαρίων μετά την εγκατάσταση ενός νέου γενικού εισαγγελέα. Σε αυτήν την ανάρτηση θα αναλύσουμε λεπτομερώς κάθε κλήση και θα επισημάνουμε πού υπάρχουν συγκρούσεις συμφερόντων.
Για έναν διαιτητή, ας δούμε πρώτα όταν ο Μπάιντεν παραδέχτηκε ότι απολύθηκε ο γενικός εισαγγελέας της Ουκρανίας
Στις 3 Δεκεμβρίου 2015, τότε ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Κέρι και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο κλήθηκαν, όπου ο Κέρι ζήτησε από τον Ποροσένκο να απαλλαγεί από το πρόβλημα του Μπέιντεν για την αντικατάσταση του Γενικού Εισαγγελέα Σοκίν. Ο Κέρι επέμεινε ότι ο Σοκίν έπρεπε να αντικατασταθεί επειδή εμποδίζει τον καθαρισμό του Γραφείου των Γενικών Εισαγγελέων. Ο Poroshenko απάντησε ότι είχε δημιουργήσει ένα νέο τμήμα για να εξαλείψει τη διαφθορά και ότι θα χρειαστεί να μιλήσει ξανά με τον Biden για να το συζητήσει περαιτέρω
KERRY: Αλλά πριν έρθει ο Αντιπρόεδρος Μπάιντεν, ήθελα απλώς να προσπαθήσω να σας παροτρύνω να δείτε αν υπάρχει τρόπος να ξεπεράσετε αυτό το πρόβλημα αντικατάστασης του Γενικού Εισαγγελέα, ξέρετε, Σοκίν . Επειδή κατά την άποψή μου, μπλόκαρε τον καθαρισμό του Γραφείου των Γενικών Εισαγγελέων και ξέρω ότι ο Αντιπρόεδρος ανησυχεί πολύ γι 'αυτό . Και νομίζω ότι θα ήταν καλό να δοκιμάσουμε κάτι πριν το έρθει ο Αντιπρόεδρος, αν είναι δυνατόν. Και έχετε πραγματική σαφήνεια ως προς τα βήματα που πρόκειται να προχωρήσουμε. Νομίζω ότι η επίσκεψή του και η ομιλία του στο Rada είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε τις επιτυχίες σας καθώς συνεχίζουμε, αλλά…
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Πόροσενκο καλωσορίζει τον Αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν στο Κίεβο της Ουκρανίας, στις 16 Ιανουαρίου 2017. Vitaliy Holovin / Corbis μέσω Getty images


POROSHENKO: Και νομίζω, αμφιβάλλω ότι οποιοσδήποτε άλλος Γενικός Εισαγγελέας μπορεί να το κάνει αυτό, αλλά παρέχουμε απολύτως διαφανή διαδικασία για την επιτροπή επιλογής. Και η διαδικασία τους έγινε ευρέως αποδεκτή τόσο εντός της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των αντιπάλων μου, όλων των ΜΚΟ, όλων των κοινοβουλευτικών δυνάμεων. Έγιναν ευρέως αποδεκτές ως μια απολύτως διαφανή και αποτελεσματική κατάσταση. Και όπως υποσχέθηκα την επόμενη μέρα πριν από την 1η Δεκεμβρίου, ακριβώς όπως υποσχέθηκα στον Αντιπρόεδρο Μπάιντεν, αυτό το άτομο που επιλέχθηκε από την επιτροπή επιλογής όρισε. Τώρα, όλοι μας πρέπει να καταλάβουμε ότι η Γενική Εισαγγελία δεν έχει καμία ευκαιρία βάσει του νόμου να προβεί σε υποθέσεις εναντίον της διαφθοράς, διότι ξεκινά αμέσως από την 1η Δεκεμβρίου, την προηγούμενη μέρα στο νέο Γραφείο Καταπολέμησης της Διαφθοράς και στη νέα Εισαγγελία. Και ήμουν πολύ περήφανος που ο Jean-Claude Junker, η Angela Merkel, ο Francois Hollande και όλοι το καλωσορίζουν ως μια πολύ ισχυρή θέση του Εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς και της Γενικής Εισαγγελίας. Για τη θέση του Εισαγγελέα και για τον Γενικό Επιθεωρητή. Είμαι επίσης περήφανος που ακριβώς όπως συμφωνήσαμε με τα παιδιά του Υπουργείου Δικαιοσύνης και την πρεσβεία σας, το Γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή έχει ήδη συσταθεί. Συντονίζεται όχι από τον Γενικό Εισαγγελέα αλλά από τον Αναπληρωτή Γενικό Εισαγγελέα, κ. Sakvarelidze, ακριβώς όπως συμφωνήσαμε με τον Αντιπρόεδρο και με τον Πρέσβη. Για τη θέση του Εισαγγελέα και για τον Γενικό Επιθεωρητή. Είμαι επίσης περήφανος που ακριβώς όπως συμφωνήσαμε με τους Υπουργούς Δικαιοσύνης σας και την πρεσβεία σας, το Γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή έχει ήδη συσταθεί. Συντονίζεται όχι από τον Γενικό Εισαγγελέα αλλά από τον Αναπληρωτή Γενικό Εισαγγελέα, κ. Sakvarelidze, ακριβώς όπως συμφωνήσαμε με τον Αντιπρόεδρο και με τον Πρέσβη. Για τη θέση του Εισαγγελέα και για τον Γενικό Επιθεωρητή. Είμαι επίσης περήφανος που ακριβώς όπως συμφωνήσαμε με τους Υπουργούς Δικαιοσύνης σας και την πρεσβεία σας, το Γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή έχει ήδη συσταθεί. Συντονίζεται όχι από τον Γενικό Εισαγγελέα αλλά από τον Αναπληρωτή Γενικό Εισαγγελέα, κ. Sakvarelidze, ακριβώς όπως συμφωνήσαμε με τον Αντιπρόεδρο και με τον Πρέσβη.Για τη συνέχιση με τον Γενικό Εισαγγελέα Shokin και άλλα πράγματα, νομίζω ότι θα μιλήσω με τον Αντιπρόεδρο Μπάιντεν. Και αμφιβάλλω ότι θα ήταν θεωρητικά ακόμη δυνατό να λάβουμε οποιαδήποτε απόφαση χωρίς και επιχειρήματα πριν.
KERRY: Ο Αντιπρόεδρος Μπάιντεν θα σας απαντήσει και θα δώσει μια πιο λεπτομερή συζήτηση για αυτό.
Δύο μήνες αργότερα, στις 18 Φεβρουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική κλήση μεταξύ Poroshenko και Biden. Ο Poroshenko λέει στον Μπάιντεν ότι μπόρεσε να λάβει επιστολή παραίτησης από τον Σοκίν, παρόλο που δεν έκανε κανένα αδίκημα.

POROSHENKO: Χθες συναντήθηκα με τον Γενικό Εισαγγελέα Shokin, και παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε κατηγορίες διαφθοράς, δεν έχουμε καμία πληροφορία για τον ότι κάνει κάτι λάθος , τον ρώτησα ειδικά - όχι, ήταν πριν από χθες - Τον ζήτησα ειδικά να παραιτηθεί . Σε, εε, ως δική του, θέση ως κρατικό πρόσωπο. Και παρά το γεγονός ότι έχει υποστήριξη στην εξουσία. Και ως το τέλος της συνάντησής μου μαζί του, υποσχέθηκε να μου δώσει τη δήλωση παραίτησης. Και πριν από μία ώρα θα μου φέρει η γραπτή δήλωση της παραίτησής του . Και αυτό είναι το δεύτερο βήμα μου για να τηρήσω τις υποσχέσεις μου . "
BIDEN: Συμφωνώ .

Ένα μήνα αργότερα, στις 22 Μαρτίου 2016, ο Μπάιντεν λέει στον Poroshenko ότι αν του πει ότι υπάρχει μια νέα κυβέρνηση και ένας νέος γενικός εισαγγελέας, είναι διατεθειμένος να κάνει μια δημόσια υπογραφή της δέσμευσης για τα δισεκατομμύρια δολάρια.

BIDEN: Πες μου ότι υπάρχει μια νέα κυβέρνηση και ένας νέος Γενικός Εισαγγελέας. Είμαι έτοιμος να κάνω ένα δημόσιο τραγούδι για τη δέσμευση για τα δισεκατομμύρια δολάρια. Και πάλι δεν προτείνω ότι αυτό είναι που θέλετε ή δεν θέλετε. Απλώς προτείνω ότι αυτό είμαστε έτοιμοι να κάνουμε. Και πάλι, δεν θα οριστικοποιηθεί έως ότου, ξέρετε, τα κομμάτια του ΔΝΤ γράφονται.
POROSHENKO: Εξαιρετικά ισχυρό κίνητρο . Ένας από τους πιθανούς υποψηφίους ήταν ο ηγέτης του κλάσματός μου - ο Λούτσενκο, ο οποίος είναι η δημόσια προσωπικότητα. Αν νομίζετε ότι η πολιτική υπόθεση δεν θα ήταν πολύ καλή από την άποψή σας, θυμάμαι αυτήν την πρόταση. Δεν προτείνω, γιατί κανείς δεν ξέρει ότι θέλω να προτείνω τον Λούτσενκο. Σε αυτήν την κατάσταση βγάζω όλα τα πολιτικά κίνητρα από αυτήν τη διαδικασία.
BIDEN: Εντάξει, λοιπόν, κοίτα, επιτρέψτε μου, επιτρέψτε μου, όταν εσείς και εγώ να τελειώσω να μιλάω, επιτρέψτε μου να συσσωρευτώ με την ομάδα μου, να μιλήσω για αυτό που εσείς και μόλις μιλήσαμε. Συμφωνώ μαζί σας, υπάρχει μια αίσθηση επείγοντος εδώ.
Στις 13 Μαΐου 2016, ο Μπάιντεν επιβεβαιώνει στον Porishenko ότι από τότε που ο Γενικός Εισαγγελέας αντικαταστάθηκε, είναι έτοιμος να προχωρήσει στην υπογραφή της δέσμευσης για δισεκατομμύρια δολάρια.

BIDEN: Λοιπόν τα πηγαίνετε πολύ καλά,
συγχαρητήρια
για τη λήψη του νέου Γενικού Εισαγγελέα. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να γίνουν, αλλά πραγματικά, νομίζω ότι είναι, νομίζω ότι είναι καλό. Και καταλαβαίνω ότι συνεργάζεστε με τον Rada τις επόμενες μέρες σε έναν αριθμό πρόσθετων νόμων για τη διασφάλιση του ΔΝΤ. Αλλά
συγχαρητήρια
για την εγκατάσταση του νέου Γενικού Εισαγγελέα, θα είναι κρίσιμο για τον ίδιο να εργαστεί γρήγορα για να αποκαταστήσει τη ζημιά που έκανε ο Σόκιν. Και είμαι άνθρωπος των λέξεων μου. Και τώρα που ο νέος γενικός εισαγγελέας είναι σε θέση, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε προς υπογραφή της νέας εγγύησης δανείου ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων. Και δεν ξέρω σκαπάνη που θέλετε να το κάνετε. Δεν πρόκειται να φτάσω στο Κίεβο σύντομα, εννοώ, τον επόμενο μήνα. Και, και δεν ξέρω αν θα μπορούσατε είτε να το υπογράψετε με τον πρέσβη μας είτε αν ήρθατε εδώ, θα μπορούσαμε να υπογράψουμε ή αν θέλετε, προσκαλούμε τον Γκρόισμαν εδώ αργότερα σήμερα το πρωί. Όχι για το σκοπό αυτό. Τον προσκαλούμε στην Ουάσιγκτον. Και έτσι θα το αφήσω για το πώς θέλετε να γίνει αυτό και πότε το θέλετε.
POROSHENKO: Καταρχάς, σας ευχαριστώ πολύ για αυτά τα λόγια υποστήριξης. Πιστέψτε με, ότι ήταν μια πολύ σκληρή πρόκληση και μια πολύ δύσκολη δουλειά. Και κυρία Τιμοσένκο και MY. Το κλάσμα Lyashko προσπάθησε να το σπάσει. Επειδή δεν ψηφίσαμε μόνο τον νέο Γενικό Εισαγγελέα, το οποίο κάνουμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα σε μια μέρα αλλάξαμε το νόμο. Παρεμπιπτόντως, σε αυτόν τον νόμο παρουσιάζουμε το σύνολο, τη νέα δομή της Γενικής Εισαγγελίας, συμπεριλαμβανομένης της Γενικής Επιθεώρησης, όπως συμφωνήσαμε μαζί σας.Και το δεύτερο πράγμα κάλεσα αμέσως τον Λούτσενκο και είπα ότι πρέπει να επικοινωνήσει με την πρεσβεία σας και θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος αν θα έχετε ένα συγκεκριμένο άτομο, που μπορεί να έρθει είτε από την Ουάσινγκτον οτιδήποτε άλλο. Έστειλα στο Jeffrey το όνομά του, και ήταν έτοιμος να έρθει και να γίνει βοηθός και σύμβουλος. Έχει πολύ καλή εμπειρία στο αμερικανικό σύστημα και μπορεί να είναι το άτομο εμπιστοσύνης στο νέο σύστημα δίωξης. Νομίζω ότι είναι ακριβώς η κατάλληλη στιγμή για να το κάνουμε αυτό. Και αν είναι ακόμα έτοιμος να έρθει και να συνεργαστεί από το πρώτο βήμα, από το πρώτο λεπτό του νέου Εισαγγελέα, αυτό είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω.
BIDEN: Λοιπόν. επιτρέψτε μου, επιτρέψτε μου να έρθω σε επαφή με το Υπουργείο Δικαιοσύνης και να το επιδιώξω. Θα πάρω το όνομά του. Και επιτρέψτε μου να μάθω που είναι. Διότι είναι προς το συμφέρον μας, προφανώς, να παρέχουμε επαγγελματική βοήθεια όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Έτσι σηκώνεται και το ξεκίνησε προς τη σωστή κατεύθυνση. Έτσι θα προχωρήσω μόλις κλείσουμε. Θα το βάλω στο τρένο και θα επικοινωνήσω μαζί σας για το τι είμαστε, τι μπορώ να κάνω.
POROSHENKO: Απολύτως. Δεύτερον ... Σας ευχαριστώ πραγματικά, αυτό ακριβώς ψάχνω. Το δεύτερο είναι ότι θέλω να σας ευχαριστήσω που μου δίνετε το λόγο σας ότι αμέσως όταν αλλάζουμε τη νομοθεσία και διορίζω τον νέο Γενικό Εισαγγελέα, και θα ήταν ο Γιούρι Λούτσενκο όπως συμφωνήσαμε στην προηγούμενη συνάντησή μας στην Ουάσινγκτον και όταν συνέβη , μπορούμε να έχουμε αυτήν την εγγύηση δανείου και σας ευχαριστώ πολύ ...
Λοιπόν, ποια θα μπορούσε να είναι η ζημιά που έκανε ο Σόκιν που θα χρειαζόταν επισκευή; Ο Μπάιντεν ισχυρίστηκε σε προηγούμενες συνεντεύξεις ότι ήθελε να απολυθεί ο εισαγγελέας επειδή ήταν διεφθαρμένος. Αλλά αυτό συμβαίνει πραγματικά; Τον Σεπτέμβριο του 2019, ο Shokin εξέφρασε μια ορκισμένη δήλωση ότι « Σε αρκετές περιπτώσεις ο Πρόεδρος Poroshenko με ζήτησε να ρίξω μια ματιά στην ποινική υπόθεση κατά του Burisma και να εξετάσω τη δυνατότητα τερματισμού των ερευνητικών ενεργειών σχετικά με αυτήν την εταιρεία, αλλά αρνήθηκα να το κλείσω έρευνα . " Τώρα αυτό σίγουρα θα ήταν ένα μεγάλο ζήτημα για τον Μπάιντεν. Γιατί; Επειδή ο γιος του ήταν στο διοικητικό συμβούλιο του Burisma.
Σύμφωνα με ένα άρθρο που γράφτηκε από τον John Solomon Στις 26 Σεπτεμβρίου 2019, ακόμη και ο ίδιος ο Busisma αντιφάσκει με τον Μπάιντεν.
Εκατοντάδες σελίδες με μηνύματα και έγγραφα που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ - πολλές από την αμερικανική ομάδα βοηθούν το Burisma να ξεφύγει από τα νομικά του προβλήματα - έρχονται σε σύγκρουση με την αφήγηση του Μπάιντεν. Και εγείρουν την ανησυχητική προοπτική ότι οι αμερικανοί αξιωματούχοι μπορεί να έχουν ζωγραφίσει μια ψευδή εικόνα στην Ουκρανία που βοήθησε στην ανακούφιση των νομικών προβλημάτων του Burisma και σταμάτησε τα σχέδια των εισαγγελέων να πάρουν συνέντευξη από τον Hunter Biden κατά τις προεδρικές εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ.
Επίσης, τον Φεβρουάριο του τρέχοντος Γραφείου Ερευνών της Ουκρανίας κίνησε ποινική υπόθεση σχετικά με την υποτιθέμενη πίεση του τότε αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για να απαλλαγεί από τον Βίκτορ Σόκιν , με βάση μια ποινική καταγγελία που υπέβαλε ο Σόκιν. Ο ισχυρισμός του Σόκιν βασίστηκε στις δημόσιες δηλώσεις του Μπέιντενς, και με αυτό είχε καλό λόγο να πιστεύει ότι ο πρώην αντιπρόεδρος διέταξε και υποκίνησε την απομάκρυνση του Σόκιν ως Γενικού Εισαγγελέα. Αυτά τα τελευταία ηχητικά κλιπ που κυκλοφόρησαν φαίνεται να αποδεικνύουν αυτό το γεγονός, ειδικά αφού ο πρώην πρόεδρος Poroshenko δήλωσε ότι τον ξεφορτώθηκαν παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε διαφθορά ή λάθος πράξη.
Ας μην ξεχνάμε όταν ο Τζον Κέρι παραδέχτηκε ότι ήταν «βαθιά εμπλεκόμενος» και όλοι στη διοίκηση «συμμετείχαν στην απαλλαγή από τον εισαγγελέα»:

Φαίνεται ότι οι τηλεφωνικές κλήσεις του Μπάιντεν / Ουκρανίας διέρρευσαν εν μέσω πρόσφατων ειδήσεων όπου ο Μπαρά δήλωσε ότι δεν αναμένει από το DOJ να συνεχίσει τις έρευνες του Ομπάμα και του Μπάιντεν. Φυσικά ο Barr μίλησε μόνο για τον Flynn / SpyGate, αλλά να θυμάστε ότι ο προσωπικός δικηγόρος του Trump, Giuliani, πήγε στην Ουκρανία και πήρε συνεντεύξεις με βασικούς παίκτες και έκανε συμφωνίες για να φτάσει στο τέλος. Εμπιστευτείτε τον Τραμπ να παίξει τα χαρτιά του σωστά. Θα πιέσει τα χέρια του DOJ είτε οι γραφειοκράτες θέλουν να παίξουν είτε όχι.
BONUS: Οι DEM θα ισχυριστούν ότι το ΔΝΤ και η ΕΕ ήθελαν να φύγει και ο Shokin, αλλά η μαρτυρία του Τζορτζ Κεντ το απορρίπτει επίσης.
 
 

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή