304 ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Jair Messias Bolsonaro

   Προεδρική Διάταξη Ανάκλησης!!!

Ο 27ός Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βραζιλίας Jair Messias Bolsonaro, υπέγραψε την Παρασκευή 27.11.2020 διάταξη ανάκλησης που καταργεί 304 διατάγματα με την υπογραφή της προηγούμενης προεδρίας κατά τη διάρκεια μιας 8εστίας, τα οποία δεν εξυπηρετούσαν τον λαό και θεωρούνται αντισυνταγματικά. Η πράξη κατάργησης εντάσσεται στο πλαίσιο μιας μόνιμης προσπάθειας του Γενικού Γραμματέα της Προεδρίας της Δημοκρατίας η οποία, από την αρχή της παρούσας κυβέρνησης έχει ήδη καταργήσει 3.397 προεδρικά διατάγματα.

 
Το διάταγμα ανάκλησης δημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας της Βραζιλίας και στο σάιτ της κυβέρνησης...Η επιχείρηση Tamoio VIII για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, έχει συλλάβει 11.522 άτομα, κατασχέθηκαν 8,5 τόνους κοκαΐνης και πάστες βάσης, κατασχέθηκαν 37 αεροπλάνα, κατασχέθηκαν 160 ακίνητα και 330 τόνους μαριχουάνας-ζιζάνια. Έχει κάνει συλλήψεις ισχυρών και πολιτικών ανθρώπων, ο πρόεδρος Bolsonaro καθαρίζει τη χώρα του απο το καρκίνο της κοινωνίας. Ο λαός της Βραζιλίας είναι πολύ περήφανος για τον πρόεδρός του και αναμφισβήτητα είναι ο προστάτης των παιδιών και του έθνους.  Η Ν. Τάξη  και τα ΜΜΕ  τον πολέμησαν και δεν μπόρεσαν να τον υποτάξουν, ο αγώνας του για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και της ελευθερίας συνεχίζεται μαζί με τη συμμαχία..
 




Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή