Η Big Tech ξεκινά μαζική συντονισμένη επίθεση στον κυβερνοχώρο σε 74.000.000 Trump ψηφοφόρους


 

Η Big tech ξεκίνησε μια άνευ προηγουμένου και συντονισμένη επίθεση στον κυβερνοχώρο εναντίον του Προέδρου Donald Trump και των 74.000.000 ψηφοφόρων του.

Καθώς συνέβαινε αυτό - το GOP ήταν σιωπηλό.

Την Παρασκευή, το Twitter απαγόρευσε οριστικά εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, υποστηρικτές του Τραμπ και εξέχοντες συμμάχους - πριν απαγορεύσει τον ίδιο τον πρόεδρο. Σχεδόν κάθε λογαριασμός που βοήθησε στην προώθηση των συγκεντρώσεων Stop the Steal ή αμφισβήτησε τα αποτελέσματα των εκλογών απαγορεύτηκε, συμπεριλαμβανομένων των Ali Alexander, Michael Coudrey, στρατηγός Mike Flynn, Sidney Powell και Lin Wood. Αμέτρητοι μικρότεροι λογαριασμοί που υποστήριξαν τον πρόεδρο είχαν επίσης ανασταλεί με φαινομενικά σταθερό ρυθμό.

Το ίδιο συνέβη και στο Facebook και στο Instagram.

Ταυτόχρονα, η Parler προειδοποιήθηκε τόσο από τα καταστήματα της Apple όσο και από τα καταστήματα της Google ότι εάν δεν επιβάλλουν μετριοπάθεια στην πλατφόρμα ελεύθερης ομιλίας τους εντός 24 ωρών, θα απαγορευτούν εντελώς.

«Έχουμε λάβει πολλά παράπονα σχετικά με απαράδεκτο περιεχόμενο στην υπηρεσία Parler, κατηγορίες ότι η εφαρμογή Parler χρησιμοποιήθηκε για τον σχεδιασμό, τον συντονισμό και τη διευκόλυνση των παράνομων δραστηριοτήτων» στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου, η Apple έγραψε σε ένα email σε στελέχη της Parler. «Η εφαρμογή φαίνεται επίσης να συνεχίζει να χρησιμοποιείται για το σχεδιασμό και τη διευκόλυνση περαιτέρω παράνομων και επικίνδυνων δραστηριοτήτων».

Αυτές οι ίδιες εταιρείες δεν έδειξαν καμία ανησυχία όταν οι εγχώριοι τρομοκράτες της Black Lives Matter σχεδίαζαν τις επόμενες επιθέσεις τους στις πλατφόρμες τους, συχνά με την υποστήριξη των πολιτικών των Δημοκρατών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Parler, John Matze, ανταποκρίθηκε στην απειλή δημοσιεύοντας. «Προφανώς πιστεύουν ότι το Parler είναι υπεύθυνο για ΟΛΟ το περιεχόμενο που δημιουργείται από το χρήστη στο Parler. Με την ίδια λογική, η Apple πρέπει να είναι υπεύθυνη για ΟΛΕΣ τις ενέργειες που πραγματοποιούνται από τα τηλέφωνά τους. Κάθε βόμβα αυτοκινήτου, κάθε παράνομη συνομιλία μέσω κινητού τηλεφώνου, κάθε παράνομο έγκλημα που διαπράττεται σε iPhone, πρέπει επίσης να ευθύνεται η Apple. "

Μέχρι τις 7 μ.μ. EST, αναφέρθηκε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ είχε προσχωρήσει επίσημα στην Parler. Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν η μεγάλη τεχνολογία τράβηξε τη σκανδάλη νωρίς, εάν ο ιστότοπος έπεσε από τη βιασύνη των νέων χρηστών που ελπίζουν να ακούσουν από τον πρόεδρο, ή εάν ήταν κάτι πιο απαίσιο.

Μέχρι τις 7:46, ο Parler αποκλείστηκε από το Google Play store.

Θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στο Parler από τον υπολογιστή ή το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Κουμπώνω. Θέλουν να σε σιγήσουν.

 

 
Η Cassandra Fairbanks είναι πρώην αριστερά που βγήκε υπέρ του Donald Trump το 2016. Έχει δημοσιευτεί στους International Business Times, RT, Sputnik, The Independent και αμέτρητες άλλες εκδόσεις.

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Αποφασισμένοι πλέον οί Ρώσοι νά ισοπεδώσουν όλες τίς Στρατιωτικές Υποδομές τών Ουκρανών

Στέλνουν ¨οπλα( βίντεο) στό Ουκρανικό καθεστώς μέσω"πολιτικών πτήσεων".....!!!!!

Η πίστη του στα εμβόλια δεν τον δικαίωσε. Πέθανε από Covit ό 3πλά εμβολιασμένος Γ.Κυριόπουλος

Πορεία διαμαρτυρίας για την πολεμική κατά της Ρωσίας από Έλληνες σήμερα

Επιστροφή