ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ

 

Ο Πρόεδρος Τράμπ μέ σημερινές αναρτήσεις του καυτηριάζει,καί κάνει ευθεία αναφορά μέ ονόματα, στά όσα συμβαίνουν στήν  Γεωργία. Αύριο θά είναι στήν Γεωργία,γιά υποστήριξη τών Ρεμπουπλικάνων υποψηφίων.. τής πολιτείας.

Τα λέμε ΑΥΡΙΟ, Γεωργία!
 
Εμφάνιση πρωτοτύπου
 
′′ Τα δεδομένα των εκλογών της Γεωργίας, μόλις αποκαλύφθηκαν, δείχνουν ότι πάνω από 17,000 ψήφους παράνομα ανατράπηκαν από τον Τραμπ στον Μπάιντεν."OANN Αυτό και μόνο ( υπάρχουν πολλές άλλες παρατυπίες ) είναι αρκετό για να ′′ κουνηθεί εύκολα η Γεωργία στον Τραμπ". #StopTheSteal

 

Μίλησα χθες με τον υπουργό Εξωτερικών Brad Raffensperger για την απάτη του Fulton County και την απάτη των ψηφοφόρων στη Γεωργία. Δεν ήθελε, ή δεν μπορούσε να απαντήσει σε ερωτήσεις όπως η απάτη ′′ ψηφοδέλτια υπό τραπέζι ′′, η καταστροφή των ψηφοδελτίων, οι ψηφοφόροι, οι νεκροί ψηφοφόροι και άλλα. Δεν έχει ιδέα!

 

Οι Ρεπουμπλικανοί στη Γεωργία πρέπει να προσέχουν την πολιτική διαφθορά στην Κομητεία Fulton, η οποία είναι αχαλίνωτη. Ο Κυβερνήτης, Brian Kemp, και η μαριονέτα του Υπολοχαγός. Ο κυβερνήτης, Geoff Duncan, έχει κάνει κάτι λιγότερο από το τίποτα. Αποτελούν ντροπή για τους μεγάλους ανθρώπους της Γεωργίας!

 


 

Γιατί δεν έχουν κάνει επαλήθευση υπογραφής στο Fulton County της Τζόρτζια. Γιατί δεν έχουν αφαιρέσει όλους τους νεκρούς που ′′ ψήφισαν ", τους παράνομους που ψήφισαν, τους μη κατοίκους της Γεωργίας που ψήφισαν, και τους δεκάδες χιλιάδες άλλους που ψήφισαν παράνομα, από την τελική ψηφοφορία; Μόνο ένα μικρό μέρος αυτών των ψήφων δίνουν στις ΗΠΑ μια μεγάλη και αποφασιστική νίκη στη Γεωργία. Έχουν καταστρέψει παράνομα ψηφοδέλτια στο Fulton County; Μετά από πολλές εβδομάδες, δεν έχουμε καν δικαστή να ακούσει αυτή την μεγάλη υπόθεση απάτης ψηφοφόρων. Η μόνη δικαστής φαίνεται να είναι η αδερφή της Stacey!
... Και αφού δουν τα γεγονότα, έρχονται πολλά ακόμα... Η Χώρα μας θα τους αγαπήσει γι ' αυτό! #StopTheSteal

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή