ΟΛΟΙ "ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΟΙ,ΚΑΙ ΑΟΜΑΤΟΙ" ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ,ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΟΛΑ

 


Ο πρώην Γενικός Εισαγγελέας Μπιλ Μπαρ δεν είδε ουσιώδη στοιχεία για απάτη στις εκλογές του 2020, αλλά είναι πεπεισμένος ότι ο Πρόεδρος ενορχήστρωσε χθες. 

Η New York Post ανέφερε : Ο πρώην Γενικός Εισαγγελέας William Barr την Πέμπτη κατηγόρησε επίσης τον Τραμπ ότι προδίδει το γραφείο του και «ενορχηστρώνει έναν όχλο» για να  επιτεθεί στο Κογκρέσο  με έντονη επίπληξη του πρώην αφεντικού του.

«Η ενορχήστρωση ενός όχλου στην πίεση του Κογκρέσου είναι απαράδεκτη. Η συμπεριφορά του Προέδρου χθες ήταν προδοσία του γραφείου και των υποστηρικτών του », δήλωσε ο Barr σε δήλωση προς το Associated Press.

Ο Μπαρ, ο ανώτερος αξιωματικός επιβολής του νόμου του έθνους και ένα από τα πιο πιστά μέλη του υπουργικού συμβουλίου του Τραμπ,  παραιτήθηκε από τη θέση  του στον επικεφαλής του Υπουργείου Δικαιοσύνης τον περασμένο μήνα, καθώς ο Τραμπ τον άσκησε πίεση για να διερευνήσει τους πολιτικούς του εχθρούς.

Αλλά πριν από λίγες εβδομάδες, ο Barr αρνήθηκε να εξετάσει ακόμη και τις εκλογικές απάτες, παρά τα αποδεικτικά στοιχεία ότι οι εκλογές είχαν κλαπεί.

 Φυσικά ο AG Barr δεν έκανε τίποτα με το σκάνδαλο Obamagate. Μέχρι σήμερα δεν έχουν υπάρξει κατηγορίες για κανέναν από τους εγκληματίες που εμπλέκονται στο πραξικόπημα απόπειρα κλοπής εκλογών από τον Πρόεδρο Τραμπ και τη χώρα από Αμερικανούς.

 πηγη

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή