Ο Κινέζος δικτάτορας Xi Jinping διατάζει τον Απελευθερωτικό Στρατό των Λαών να προετοιμαστεί για πόλεμο σε οποιοδήποτε δευτερόλεπτο

 


Ο Κινέζος δικτάτορας Xi θέλει ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός (PLA) να διατηρήσει την «ετοιμότητα μάχης ( στόν καθόλου αξιόμαχο Κινέζικο στρατό) πλήρους απασχόλησης».

Ο Breitbart αναφέρει σήμερα: Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua χαρακτήρισε τις εντολές ως μέρος μιας προσπάθειας να σφίξει τον έλεγχο του κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος (ΚΚΚ) στον στρατό του έθνους και να το προετοιμάσει για μελλοντικές συγκρούσεις

Υποστηρίζοντας την απόλυτη ηγεσία του Κόμματος έναντι των ενόπλων δυνάμεων και εστιάζοντας στις ικανότητες μάχης, οι κανονισμοί όριζαν λεπτομερώς τις κατευθυντήριες αρχές, την ηγεσία, τις ευθύνες και τις δομές των επιτροπών. Ταυτόχρονα, θέτει απαιτήσεις για τα μέλη του.

Οι κανονισμοί θα ενισχύσουν το ρόλο των κομματικών οργανώσεων στις ένοπλες δυνάμεις και θα βοηθήσουν στον στόχο του κόμματος να ενισχύσει τον στρατό στη νέα εποχή και να οικοδομήσει ένοπλες δυνάμεις παγκόσμιας κλάσης.

Η παραγγελία έρχεται καθώς η Κίνα κάνει μια σειρά κινήσεων για τη βελτίωση των στρατιωτικών της δυνατοτήτων εν μέσω πολλών διεθνών συνομιλιών με τους γείτονές της σχετικά με τις εδαφικές της αξιώσεις, οι οποίες προκάλεσαν τεταμένες στρατιωτικές συναντήσεις, συμπεριλαμβανομένων των πυρκαγιών. Με ιδιαίτερο σεβασμό στη συνοριακή διαφωνία με την Ινδία, μια σειρά από ήττες έδειξε την απροθυμία της Κίνας για ένοπλες συγκρούσεις.

Τον περασμένο Ιούνιο, το PLA υπέστη ταπεινωτική ήττα στα χέρια του ινδικού στρατού αφού τα κινεζικά στρατεύματα φέρεται να καθιέρωσαν στρατόπεδο Ιμαλαΐων στην ινδική πλευρά της γραμμής πραγματικού ελέγχου (LAC), τα de facto σινο-ινδικά σύνορα. Η θανατηφόρα σύγκρουση είδε τα ινδικά στρατεύματα να συγκρούονται με το PLA χρησιμοποιώντας κλαμπ, ραβδιά τυλιγμένα σε συρματοπλέγματα και άλλα ακατέργαστα όπλα, τελικά οδήγησαν τα κινέζικα στρατεύματα από ένα βράχο και φέρεται να προκαλούν διπλά θύματα στο PLA καθώς υπέστησαν οι ίδιοι.

Η χρήση πυροβόλων όπλων στα σύνορα είχε απαγορευτεί από την Κίνα και την Ινδία, αν και η τελευταία ακύρωσε τη διαταγή μετά την σύγκρουση, η οποία οδήγησε τελικά σε διασυνοριακές πυρκαγιές που δεν είχαν παρατηρηθεί τις δεκαετίες.

Είναι άγνωστο γιατί ο Σι πιστεύει ότι είναι τώρα η ώρα να αυξήσει την ετοιμότητα των στρατευμάτων του στην Κίνα.

Θα το έκανε ο Σι αν ήταν σίγουρος ότι ο Τζο Μπάιντεν θα κέρδιζε τις εκλογές του 2020;

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ο ΦΟΒΟΣ " ΓΕΝΙΚΑ " ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ (CABAL) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ" ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΠΑΤΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ...!!!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΟΥΝ

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΤΡΑΜΠ . ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ.

Προετοίμαζαν τό εδαφος ΗΠΑ καί Ουκρανια,γιά Βιολογικό πόλεμο καί θά κατηγορούσαν τούς Ρώσους....!!!!

Ν. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ "ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ" ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΜΕΑ....!!! ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ...!!!!

ΚΙΝΑ = ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΑΔΕΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Μ.Σάντερς για Ουκρανία: «Το Μεξικό είναι ελεύθερη χώρα και μπορεί να κάνει ότι θέλει;

Δανία: καταργήθηκε ο νόμος για τον αναγκαστικό εμβολιασμό μετά από δημόσιες διαμαρτυρίες

Επιστροφή