Ο προδότης Mike Pence πιστοποιεί την «νίκη» των εκλογών του Μπάιντεν

 

Ο προδότης Mike Pence πιστοποίησε την «νίκη» των εκλογών του Joe Biden.

Ο Πενς υπέγραψε τα αποτελέσματα - 306 εκλογικές ψήφοι για τον Μπάιντεν και 232 για τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ - λίγο μετά τις 3:40 π.μ. EST.<< ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ "ΕΓΡΑΨΕ" ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ>>

Την Τετάρτη το απόγευμα, πριν αρχίσουν τά επεισόδια  στο Καπιτώλιο, ο Πενς έστειλε επιστολή 2,5 σελίδων στους νομοθέτες δηλώνοντας ότι σχεδίαζε να πιστοποιήσει την εκλογή του Μπάιντεν - παρά την πίεση του Προέδρου Τραμπ να απορρίψει τους εκλογείς στις αμφισβητούμενες πολιτείες.

Κατά την "κρίση του" δέν είδε καμμιά απάτη πουθενα...!!! καί ό συνταγματικός του "όρκος"  δέν τόν εμπόδισε νά    πιστοποιήσει τούς "απατεώνες" 

«Κατά την κρίση μου, ο όρκος μου να υποστηρίξω και να υπερασπιστώ το Σύνταγμα με εμποδίζει να διεκδικήσω μονομερή εξουσία για να καθορίσω ποιες εκλογικές ψήφους πρέπει να μετρηθούν και ποιες όχι», ισχυρίστηκε ο Πενς.

Ένας γερουσιαστής και 80 μέλη της Βουλής αντιτάχθηκαν στην πιστοποίηση των αποτελεσμάτων της Πενσυλβανίας, συμπεριλαμβανομένου του εκπροσώπου Scott Perry, ο οποίος αντιτάχθηκε στις εκλογικές ψήφους του κράτους του.

Η ένσταση απορρίφθηκε.

Μια ένσταση για την Αριζόνα έχασε στις ψηφοφορίες της Βουλής και της Γερουσίας νωρίτερα το απόγευμα

Νωρίτερα την ίδια μέρα, αφού έγινε σαφές ότι ο Πενς δεν θα στεκόταν με τους ψηφοφόρους του Τραμπ, ο πρόεδρος έγραψε   στο Twitter.

«Ο Mike Pence δεν είχε το θάρρος να κάνει ό, τι έπρεπε να είχε γίνει για να προστατεύσει τη χώρα μας και το σύνταγμά μας, δίνοντας στα κράτη την ευκαιρία να πιστοποιήσουν ένα διορθωμένο σύνολο γεγονότων, όχι τα ψευδή ή ανακριβή που τους ζητήθηκε να πιστοποιήσουν προηγουμένως, «Ο Τραμπ έγραψε. «Οι ΗΠΑ απαιτούν την αλήθεια!»

«Μάικ Πενς, ελπίζω ότι θα υπερασπιστείτε το καλό του Συντάγματός μας και το καλό της χώρας μας», δήλωσε ο Τραμπ κατά την ομιλία του στο DC. «Και αν δεν είσαι, θα σε απογοητεύσω πολύ. Θα σου πω τώρα. Δεν ακούω καλές ιστορίες. "

Ο Τραμπ πρόσθεσε: «Ελπίζω ο Μάικ να έχει το θάρρος να κάνει ό, τι πρέπει να κάνει και ελπίζω να μην ακούει τους RINO και τους ανόητους ανθρώπους που ακούει».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος Τραμπ είπε στον Αρχηγό Προσωπικού του Μάικ Πενς Μαρκ Κοντ ότι δεν ήταν «ευπρόσδεκτος» σήμερα στον Λευκό Οίκο.  

thegatewa

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Αποφασισμένοι πλέον οί Ρώσοι νά ισοπεδώσουν όλες τίς Στρατιωτικές Υποδομές τών Ουκρανών

Στέλνουν ¨οπλα( βίντεο) στό Ουκρανικό καθεστώς μέσω"πολιτικών πτήσεων".....!!!!!

Η πίστη του στα εμβόλια δεν τον δικαίωσε. Πέθανε από Covit ό 3πλά εμβολιασμένος Γ.Κυριόπουλος

Πορεία διαμαρτυρίας για την πολεμική κατά της Ρωσίας από Έλληνες σήμερα

Επιστροφή