ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ,ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...!!!

 


Έφτασε μια από τις μεγαλύτερες περιόδους 24 ωρών στην ιστορία των ΗΠΑ.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, γεννημένες το 1776, είναι τώρα 245 ετών. Σε περισσότερους από δύο αιώνες ιστορίας, ίσως καμία περίοδος δεν έχει μεγαλύτερη συνέπεια από την επόμενη 24ωρη περίοδο που βρίσκεται μπροστά μας.

Οι ΗΠΑ υπέμειναν στο Valley Forge, όπου οι στρατιώτες της Ουάσιγκτον λιμοκτονούσαν και πάγωσαν στις προσπάθειές τους να κερδίσουν τον πόλεμο ενάντια στον ισχυρό βρετανικό στρατό. Αυτοί οι άντρες θα μπορούσαν να το κόψουν, αλλά συνέχισαν με την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον για τις οικογένειές τους και την ελευθερία για όλους.

Η χώρα υπέμεινε στον πόλεμο του 1812 και αντιμετώπισε το έντονο ζήτημα της δουλείας στον Εμφύλιο Πόλεμο. Ο Απρίλιος του 1865 μπορεί να ήταν ο πιο ιστορικός μήνας στην ιστορία των ΗΠΑ καθώς ο Λι παραδόθηκε στον Γκραντ στο Appomattox, ο Λίνκολν ορκίστηκε για δεύτερη θητεία και αργότερα τον μήνα, ο Λίνκολν έγινε ο πρώτος Πρόεδρος που δολοφονήθηκε.

 

Αύριο το Κογκρέσο των ΗΠΑ πρόκειται να συγκεντρωθεί για να δηλώσει νικητή των Προεδρικών Εκλογών του 2020.  

Ο Πρόεδρος Τραμπ αγωνίστηκε σκληρά για να κερδίσει τις εκλογές. Έχει υπομείνει τέσσερα από τα πιο δύσκολα χρόνια που έχει υποστεί ποτέ ο Πρόεδρος. Πολλοί άνθρωποι ρωτούν πώς το έκανε; Άλλοι λένε ότι μόνο ο Θεός θα μπορούσε να τον έχει περάσει από όλα αυτά.

Ο Πρόεδρος κατηγορήθηκε ψευδώς ότι ήταν μαριονέτα της Ρωσίας.

 Στη συνέχεια, όταν κέρδισε τις εκλογές, αυτός και η ομάδα του δέχτηκαν επίθεση.        

 Τά Big Media προβάλλουν  ιστορίες σε αυτόν καθημερινά, τις οποίες γνωρίζουμε τώρα αντανακλούν καλύτερα την άλλη πλευρά.  Τό Big Tech λογοκρίνει τον Πρόεδρο και τους οπαδούς του, εκ των οποίων υπάρχουν πολλοί. Οι Δημοκρατικοί τον συκοφαντούν καθημερινά και χρησιμοποιούν κάθε όχημα κατά την κρίση τους για να επιτεθούν σε αυτόν, την οικογένειά του και τους οπαδούς του.

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πέρασε από μια δόλια ειδική συμβουλή, έναν αντισυνταγματικό κατηγορητή και έναν ιό που ξεκίνησε στην Κίνα. Παρ 'όλα αυτά, οι αγορές των ΗΠΑ δεν ήταν ποτέ υψηλότερες μετά την έναρξη των πρωτοβουλιών του Προέδρου. Οι Αμερικανοί τον αγαπούν για τη δύναμη και την επιμονή του σε φαινομενικά ανυπέρβλητες καταστάσεις.

Στη συνέχεια ήρθαν οι εκλογές του 2020. Ο Πρόεδρος Τραμπ ξεπέρασε τον αντίπαλό του σε συγκεντρώσεις και συμμετοχή σε ράλι. Φαινόταν μερικές φορές σαν ο αντίπαλος του Προέδρου.Οσο γιά τόν Joe Biden κανείς δεν συμμετείχε στις συγκεντρώσεις του και κανείς δεν τους παρακολούθησε στα μέσα ενημέρωσης. Οι δύο εκστρατείες ήταν πολικά αντίθετες.    

Ο Πρόεδρος σημείωσε το ρεκόρ για τις περισσότερες ψήφους ποτέ, συνθλίβοντας το ρεκόρ του Ομπάμα των 69 εκατομμυρίων το 2008 με πάνω από 74 εκατομμύρια ψήφους. Ο Πρόεδρος κέρδισε τα πάντα. Αλλά αργά το βράδυ, αφού όλοι κοιμήθηκαν το βράδυ των εκλογών, πολλές πολιτείες ξαφνικά γύρισαν στη στήλη Μπάιντεν.

Όλοι έχουμε δει τις πιο διεφθαρμένες και εγκληματικές εκλογές στην παγκόσμια ιστορία. Τα αποτελέσματα θυμίζουν αθώους παρευρισκόμενους στις εκλογές στις κομμουνιστικές χώρες.   Οι εκλογές ήταν απατεωνιά.    Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Δημοκρατικοί δεν ανησυχούσαν για τη συμμετοχή σε συγκεντρώσεις  του Μπάιντεν ή για τις ταχέως φθίνουσες γνωστικές του ικανότητες.

 Τά  Big Media, τό  Big Tech, οι δημοκράτες και ξένες "οντότητες" συνεργάστηκαν στην προσπάθειά τους να ξεπεράσουν τα ιστορικά αποτελέσματα του Προέδρου Trump. Η απάτη ήταν θεαματική και τα αποτελέσματα ήταν συγκλονιστικά.

Αύριο αποφασίζει το Κογκρέσο - επιλέγουν τον νικητή των εκλογών με ρεκόρ ψήφων, και ευθυγραμμίζονται με το νόμο και το Σύνταγμα, ή επιλέγουν έναν κλέφτη που συμμετείχε στις πιο διεφθαρμένες εκλογές στην ιστορία και ευθυγραμμίστηκε με τη διαφθορά, το παράνομο και τόν κομμουνισμό ;;

Η ΗΠΑ, καί όλος ό Πλανήτης μαζί,  αντιμετωπίζουν ίσως την πιο δύσκολη καί Ιστορική κατάστασή τις επόμενες 24 ώρες.

 Τότε θά ξέρουμε πρός τά πού βαδίζουμε όλοι μας.

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΠΑΤΙΑ,Η ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.!  


Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή