ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ...!!!

 Κάνουν τά πάντα νά ακυρώσουν τήν συγκέντρωση.


 Η Δήμαρχος της Ουάσιγκτον, DC Muriel Bowser κάλεσε την Εθνική Φρουρά   νά σταματήσει τήν συγκέντρωση υπέρ τού Τραμπ πού έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί  στην πρωτεύουσα της χώρας την Τρίτη και την Τετάρτη. 

  Ο αναπληρωτής αρχηγός της αστυνομίας της DC Robert J. Contee προειδοποίησε τους διαδηλωτές ότι οι αυστηροί νόμοι για τα όπλα της πόλης θα επιβληθούν.        

===========================================================

«Θα ήταν μια ανεπανόρθωτη καταστροφή αν ο Τζο Μπάιντεν - Ορίστηκε Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών» - Ο Αρχιεπίσκοπος Κάρλο Μαρία Βιγκάνο προειδοποιεί τους πιστούς  

Τώρα που το Βατικανό ανανέωσε την ύπουλη μυστική συμφωνία του με την Κίνα, μια συμφωνία την οποία έχετε καταδικάσει επανειλημμένα, όπως προωθήθηκε από τον Μπέρογλιιο με τη βοήθεια του ΜακΚάρικ, τι μπορούν να κάνουν συγκεκριμένα τα «παιδιά του φωτός» της Μεγάλης Αφύπνισης για να υπονομεύσουν αυτό το άγιο συμμαχία με αυτό το βάναυσο κομμουνιστικό καθεστώς;

Η δικτατορία του Κινέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος συνδέεται με το παγκόσμιο βαθύ κράτος, από τη μία πλευρά, έτσι ώστε μαζί να μπορούν να επιτύχουν τους κοινούς στόχους τους, από την άλλη, επειδή τα σχέδια για τη Μεγάλη Επαναφορά είναι μια ευκαιρία να αυξηθούν την οικονομική δύναμη της Κίνας στον κόσμο, ξεκινώντας με την εισβολή των εθνικών αγορών. Την ίδια στιγμή που ακολουθεί αυτό το έργο στην εξωτερική πολιτική της, η Κίνα ακολουθεί ένα εγχώριο σχέδιο για την αποκατάσταση της μαοϊκής τυραννίας, η οποία απαιτεί την ακύρωση των θρησκειών (κυρίως της καθολικής θρησκείας), αντικαθιστώντας τις με μια θρησκεία του κράτους που έχει πολλά κοινά στοιχεία με την καθολική θρησκεία που επιθυμεί η παγκοσμιοποίηση της ιδεολογίας, της οποίας ο πνευματικός ηγέτης είναι το Μπέργκογλιο   περισσότερα εδώ

========================================================================= 

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΛΙΝ ΓΟΥΝΤ

 ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ LIN WOOD - 04.01.2021

Πιστεύω ότι ο Επικεφαλής Δικαστής JOHN ROBERTS και πλήθος ισχυρών ατόμων σε όλο τον κόσμο εκβιάζονται από ένα Φρικτό Σχέδιο που αφορά Βιασμό και Δολοφονία Παιδιών, που καταγράφονται σε βιντεοταινία.
Έχω το κλειδί για τα αρχεία που περιέχουν τα βίντεο. Έχω μοιραστεί επίσης αυτές τις πληροφορίες.
Οι στόχοι εκβιασμού προσεγγίζονται με ένα όπλο, ένα παιδί και μια κάμερα. Ο στόχος διατάσσεται να βιάσει το παιδί στο βίντεο. Στη συνέχεια, ο στόχος διατάσσεται να πυροβολήσει το παιδί στο βίντεο. Στη συνέχεια, ο στόχος ανήκει και ελέγχεται από τους εκβιαστές έως ότου τα στοιχεία εκβιασμού χάσουν την αξία του.
Αυτό το Σχέδιο Εκβιασμού διεξάγεται από μέλη 10 από τα πιο γνωστά και «Ελίτ» Γραφεία Μυστικών Υπηρεσιών του κόσμου.
Μία από αυτές τις ομάδες δέχτηκε πειρατεία από μια ομάδα γνωστή ως Lizard Squad. Τα αρχεία εκβιασμού βιασμού και δολοφονίας ελήφθησαν από αυτήν την ομάδα και αντίγραφο δόθηκε στον Isaac Kappy.

 ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ LIN WOOD - 03.01.2021

Η χώρα μας πρέπει να αντιμετωπίσει την αλήθεια για τους λεγόμενους ηγέτες της. Την καλή, κακή και άσχημη αλήθεια. Πρέπει να εκθέσουμε τους κατοίκους των Βάλτων στο Απολυμαντικό της Ηλιοφάνειας.
Τέλος πλέον στα μικρά βρώμικα μυστικά, πρωτίστως «ανάμεσα στους Αξιωματούχους της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης». Χρειαζόμαστε την αλήθεια. Αυτοί οι δύο άντρες δεν μας λένε καν την αλήθεια για τα υιοθετημένα παιδιά τους..! 🤔🤫

 ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ LIN WOOD - 04.01.2021

Δεν έχω ιδέα για το βαθμό του Σχεδίου Εκβιασμού, χρησιμοποιώντας τον Βιασμό και τη Δολοφονία Παιδιών - Αλλά, δεδομένου του αριθμού των εμπλεκόμενων φορέων, των εκατοντάδων χιλιάδων αγνοουμένων παιδιών, και των κατά τα άλλα ανεξήγητων ενεργειών πολλών ισχυρών αξιωματούχων, διασημοτήτων και επιχειρηματικών ηγετών, φοβάμαι το χειρότερο.
Οι 10 Υπηρεσίες Πληροφοριών που έχουν μέλη τα οποία χρησιμοποιούν αυτό το Σύστημα Εκβιασμού περιλαμβάνουν τους CCP, CIA, MOSSAD, FBI, MI6.
Οι άλλοι είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι.
Οι Υπηρεσίες Πληροφοριών όμως δεν γνωρίζουν ποιά από τα μέλη τους εκβιάστηκαν από την Lizard Squad.
Δεν θα έκανα ποτέ μια κατηγορία χωρίς να έχω αξιόπιστη πηγή γι 'αυτήν. Τα στοιχήματα είναι πολύ υψηλά. Έτσι ανέλαβα με τη δέουσα επιμέλεια την ευθύνη για να επικυρώσω την ακρίβεια των συγκλονιστικών πληροφοριών που αποκαλύπτω απόψε. Είμαι απολύτως άνετος που μαθαίνετε την αλήθεια. Μια αλήθεια που εξηγεί πολλά.
Αυτό το tweet ήταν/είναι ένα Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο. Οι Κακές Δυνάμεις πίσω από αυτό το Σχέδιο Εκβιασμού με Παιδικό Βιασμό και Δολοφονία, πρέπει να γνωρίζουν ότι κάποιοι άλλοι, έχουν κλειδί κρυπτογράφησης! Έχω εφαρμόσει διαδικασία, έτσι εάν πεθάνω στο εγγύς μέλλον ή οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας μου τραυματιστεί ή απειληθεί,
ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ..! 🚨🚨

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή