ΜΕ ΤΟ "ΖΟΡΙ" ΜΑΣ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ..."12 αμερικανικά επιθετικά ελικόπτερα ΑΗ-64 Apache αναπτύσσονται από την Ελλάδα στήν Πολωνία "


Το αμερικανικό Πεντάγωνο μεταφέρει 12 αμερικανικά ελικόπτερα ΑΗ-64D Apache από την Ελλάδα στην Πολωνία με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο! Τουλάχιστον δεν είναι ελληνικά! Απλά η Ελλάδα χρησιμοποιείται ως βάση μεταφοράς αμερικανικών δυνάμεων κατά της Ρωσίας. 
Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε την αποστολή ακόμη 6.000 στρατιωτών στη στη Γερμανία, την Πολωνία και την Ουγγαρία, καθώς και τη μεταστάθμευση ιπτάμενων μέσων, λόγω της ουκρανικής κρίσης 
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις:
•800 στρατιώτες από την Ιταλία μεταφέρονται σε κράτη της Βαλτικής
•Έως και οκτώ αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη F-35 μετασταθμεύουν από τη Γερμανία στη Βαλτική, καθώς και σε απροσδιόριστη τοποθεσία στη νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ
•20 αμερικανικά ελικόπτερα AH-64 Apache, από τη Γερμανία στη Βαλτική.
• 12 ΑΗ-64 Apache από την Ελλάδα στην Πολωνία
Να υπενθυμίσουμε ότι αμερικανικά ΑΗ-64 Apache βρίσκονται στην Ελλάδα και από την Δευτέρα 7 έως την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 συμμετείχαν στην Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΖΕΥΣ» στο Πεδίο Βολής (ΠΒ) «ΚΡΑΝΑΙΑΣ» .
Η άσκηση έγινε μεταξύ ΑΗ-64 της Ελλάδας από την 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού (ΤΑΞΑΣ) και των ΗΠΑ από την 7th Squadron 17th Cavalry Regiment (7-17 CAV), η οποία έχει αναπτυχθεί στην Βάση Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο στο πλαίσιο της Επιχείρησης «ATLANTIC RESOLVE» .
Κατά την διάρκεια της άσκησης εκτελέστηκαν εικονικές βολές κατά επίγειων στόχων, σενάρια σχεδίασης και διεξαγωγής τακτικών αποστολών ΕΕ/Π σε μεικτούς σχηματισμούς, καθώς και σενάρια ανεφοδιασμού από Προκεχωρημένα Σημεία Ανεφοδιασμού Ε/Π, με σκοπό την επαύξηση της διαλειτουργικότητας μεταξύ των Μονάδων ΕΕ/Π των 2 Χωρών.

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Αποφασισμένοι πλέον οί Ρώσοι νά ισοπεδώσουν όλες τίς Στρατιωτικές Υποδομές τών Ουκρανών

Στέλνουν ¨οπλα( βίντεο) στό Ουκρανικό καθεστώς μέσω"πολιτικών πτήσεων".....!!!!!

Η πίστη του στα εμβόλια δεν τον δικαίωσε. Πέθανε από Covit ό 3πλά εμβολιασμένος Γ.Κυριόπουλος

Πορεία διαμαρτυρίας για την πολεμική κατά της Ρωσίας από Έλληνες σήμερα

Επιστροφή