ΕΚΤΑΚΤΟ: Τρεις Έλληνες ομογενείς σκοτώθηκαν από πυρά Ουκρανών στην Μαριούπολη...!!!


 

ΕΚΤΑΚΤΟ:

 Τρεις Έλληνες ομογενείς σκοτώθηκαν από πυρά Ουκρανών στην ΜαριούποληΤραγικό θάνατο βρήκαν τρεις (το ΥΠΕΞ κάνει λόγο για δύο) Έλληνες ομογενείς στο χωριό Σαρτανά στη Μαριούπολη, στο οποίο ζουν συνολικά 8.000 Έλληνες, σύμφωνα με όσα είπε ο περιφερειάρχης της Μαριούπολης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχουν και έξι τραυματίες, ανάμεσα τους και ένα παιδί. Στην ίδια περιοχή ήταν και η δολοφονία του Έλληνα καθώς και τραυματισμός τριών Ελλήνων, από τον Ουκρανό στρατιώτη, πριν από λίγες ημέρες.https://tgportalblog.blogspot.com/2022/02/blog-post_13.html

Το συγκεκριμένο μέρος είχε επισκεφθεί και ο Νίκος Δένδιας κατά την επίσκεψή του στην Μαριούπολη, ενώ πριν από λίγο υπήρξε επίσημη επιβεβαίωση από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών για την είδηση, όμως κάνει λόγο για δύο νεκρούς.

 Προς το παρόν όμως δεν έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση, καθώς προσπαθεί να συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες.

 Πρόκειται για ένα έγκλημα κατά της ίδιας της Ελλάδας και αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της Αθήνας.

 Να θυμίσουμε ότι εδώ και ώρες οι Ουκρανοί νεοναζί χρησιμοποιούν βαρύ πυροβολικό κατά κατοικημένων περιοχών, από τους βομβαρδισμούς έχουν σκοτωθεί πολλοί άμαχοι.

Νεοναζί του Κιέβου πυροβόλησαν εν ψυχρώ Ουκρανό στρατιώτη που δεν ήθελε να πολεμήσει μαζί τους Οι Ουκρανοί νεοναζί άνοιξαν πυρ σε βάρος ενός στρατιώτη που θέλησε να βρει άσυλο στη Ρωσία, σύμφωνα με τη Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας (FSB).

 «Εκπρόσωποι εθνικιστικών σχηματισμών από το έδαφος της Ουκρανίας πυροβόλησαν έναν στρατιώτη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, ο οποίος προσπαθούσε να βρει καταφύγιο στη Ρωσική Ομοσπονδία για να αποφύγει τη συμμετοχή στις εχθροπραξίες», αναφέρει η έκθεση.

 Παράλληλα, ένας υπάλληλος της ρωσικής συνοριακής υπηρεσίας τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να αποτρέψει προκλήσεις από Ουκρανούς εθνικιστές.

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή