Οι Ρώσοι μπήκαν στο Κίεβο - Άρμα μάχης στους δρόμους του Ομπλόνσκι - «Ετοιμάστε μολότοφ» λέει το ουκρανικό ΥΠΑΜ


 Έτοιμοι να καταλάβουν το Κίεβο είναι οι Ρώσοι καθώς ξέσπασαν το πρωί της Παρασκευής μάχες στο προάστιο Ομπλόνσκι, το οποίο βρίσκεται βόρεια του Κιέβου (περίπου 10 χλμ. από το κέντρο της πόλης) και τα ουκρανικά στρατεύματα δεν δείχνουν ικανά να αναχαιτίσουν την «ρωσική επέλαση». 

Όπως αναφέρει το AFP σημειώνονται ανταλλαγές πυρών και εκρήξεις στο Ομπλόνσκι, ενώ πολλές υπόκωφες εκρήξεις ακούγονταν και από το κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με βίντεο που ανάρτησαν Ουκρανοί κάτοικοι στο Ομπλόνσκι του Κιέβου, ένα ρωσικό τεθωρακισμένο εμφανίστηκε στους δρόμους και μάλιστα πέρασε πάνω από παρκαρισμένο αυτοκίνητο. 

Παράλληλα, οι ουκρανικές δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι μάχονται σήμερα εναντίον μονάδων ρωσικών τεθωρακισμένων σε δύο πόλεις, τη Ντίμερ και τη Ιβανκίβ, που βρίσκονται αντίστοιχα 45 και 80 χιλιόμετρα βόρεια του Κιέβου.

Οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις είναι έτοιμες να μπουν στο Κίεβο, με τον σύμβολο του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας, Αντόν Χεραστσένκο, να προβλέπει ότι μέσα στην ημέρα θα γίνει επίθεση με τεθωρακισμένα στην ουκρανική πρωτεύουσα και να προσθέτει ότι σήμερα θα είναι η πιο δύσκολη ημέρα της ένοπλης σύρραξης. 

Όπως όλα φαίνεται μέσα σε χρόνο-ρεκόρ η Ρωσία θα «καθαρίσει» την Ουκρανία από τους νεοναζί του Κιέβου και θα προχωρήσει και στη σύλληψη του Β.Ζελένσκι (αν βρίσκεται ακόμη στην Ουκρανία). https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-syg

  

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή