ΕΚΤΑΚΤΟ: 4 χλμ. από το κέντρο του Κιέβου οι Ρώσοι αλεξιπτωτιστές - Η εποποιία Spetsnaz και GRU στο αεροδρόμιο «Αντόνοφ»


Προσγειώθηκαν 18 μεταγωγικά με το 31 Σύνταγμα Αλεξιπτωτιστών

Μόλις 4 χλμ. από το κέντρο του Κιέβου βρίσκονται οι ειδικές μονάδες αστικού πολέμου του ρωσικού Στρατού ενώ για πρώτη φορά μεταγωγικά αεροσκάφη Il-76 κατάφεραν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο «Αντόνοφ» του Κιέβου που καταλήφθηκε χθες, αλλά μόνο σήμερα ασφαλίστηκε και εξοντώθηκαν όλες οι πιθανές αντιαεροπορικές απειλές σε απόσταση 50 χλμ. περιμετρικά.

Τα 18 αεροσκάφη που προσγειώθηκαν μετέφεραν το 31ο Σύνταγμα Αλεξιπτωτιστών άνδρες του οποίου από χθες είχαν ριφθεί περιμετρικά σε μία εξαιρετικά επικίνδυνη νυκτερινή ρίψη σε απόσταση «αναπνοής» από τις ειδικές δυνάμεις του ουκρανικού καθεστώτος που είχαν ως αποστολή να ανακαταλάβουν το αεροδρόμιο.
Ενώθηκαν με τις δυνάμεις που είχαν αερομεταφερθεί και καταλάβει το αεροδρόμιο από χθες το μεσημέρι, όπως πρώτο μετέδωσε στην Ελλάδα το pronew.gr και ασφάλισαν την περιοχή.
Είχαν προηγηθεί από το πρωί όπως όλος ο πλανήτης είδε, οι αερομεταφερόμενες δυνάμεις των Spetsnaz και του μάχιμου τμήματος της GRU υπεκεράσαν κάθετα την ουκρανική άμυνα στο αεροδρόμιο του «Αντόνοφ» του Hostomel.
Έδωσαν μία συγκλονιστική μάχη, τελείως αποκομμένοι από την κύριο όγκο των ρωσικών τεθωρακισμένων Ταξιαρχιών που κατέβαιναν προς Κίεβο από την Λευκορωσία αλλά δεν είχαν φτάσει ακόμα στην περιοχή.

Το αεροδρόμιο «Αντόνοφ» καταλήφθηκε από αυτές ακριβώς τις δυνάμεις (μία μονάδα διείσδυσε μέσα στο Κίεβο και έφτασε έξω από το προεδρικό μέγαρο) σε μία πραγματική εποποιία των ρωσικών ειδικών δυνάμεων, στην μεγαλύτερη επιχείρηση κάθετης υπερκέρασης από τον πόλεμο του Κόλπου μέχρι σήμερα.

Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν 200 νεκρούς Ουκρανούς των ειδικών δυνάμεων και αυτό δείχνει την ένταση της μάχης, αλλά και την επιτυχία των δυνάμεων Spetsnaz και GRU.
Όπως ξεκαθάρισε το υπουργείο Άμυνας της χώρας, οι ρωσικές δυνάμεις δεν θα χτυπήσουν κατοικημένες περιοχές της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Το ρωσικό υπουργείο Αμυνας προειδοποίησε τους εναπομείναντες πιστούς στο καθεστώς στρατιωτικούς να μην χρησιμοποιήσουν βαριά  όπλα μέσα σε κατοικημένες περιοχές γιατί θα θεωρηθούν εγκληματίες πολέμου και θα έχουν την ανάλογη τύχη.

«Σύμβουλοι του Πενταγώνου και της CIA εκπαίδευσαν την ουκρανική στρατιωτική ηγεσία πώς να τοποθετεί συστήματα πυραύλων πυροβολικού σε κατοικημένες περιοχές για να προκαλέσουν ανταποδοτικά πυρά στους κατοίκους της περιοχής. χρήση κατοικημένων περιοχών για την κάλυψη των θέσεων βολής του πυροβολικού αποτελεί έγκλημα πολέμου», αναφέρει το ρωσικό υπουργείο στην ανακοίνωσή του.

πηγη

 

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Αποφασισμένοι πλέον οί Ρώσοι νά ισοπεδώσουν όλες τίς Στρατιωτικές Υποδομές τών Ουκρανών

Στέλνουν ¨οπλα( βίντεο) στό Ουκρανικό καθεστώς μέσω"πολιτικών πτήσεων".....!!!!!

Η πίστη του στα εμβόλια δεν τον δικαίωσε. Πέθανε από Covit ό 3πλά εμβολιασμένος Γ.Κυριόπουλος

Πορεία διαμαρτυρίας για την πολεμική κατά της Ρωσίας από Έλληνες σήμερα

Επιστροφή