Μόσχα: «Οι νεοναζί του Κιέβου χρησιμοποιούν αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες - Όπως οι τρομοκράτες»

«Δεν θα επιφέρουμε κανένα πλήγμα σε κατοικημένες περιοχές» τονίζει ο Βασίλι Νεμπένζια

Νέες σοβαρές καταγγελίες για τον τρόπο με τον οποίο αμύνεται το Κίεβο έκανε η Μόσχα, καθώς ο Ρώσος πρεσβευτής στον ΟΗΕ, Βασίλι Νεμπένζια, είπε ότι οι νεοναζί χρησιμοποιούν αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες.

 «Ο Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας δήλωσαν ρητά και ξεκάθαρα ότι δεν θα υπάρξουν πλήγματα με στόχο μη στρατιωτικές υποδομές, αλλά οι εθνικιστές χρησιμοποιούν ήδη τους αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες», 

είπε ο Βασίλι Νεμπένζια, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ την Παρασκευή.

 Μιλώντας για το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας Ηνωμένων Εθνών που στοχεύει τη Μόσχα, υποβλήθηκε την Παρασκευή και ασκήθηκε βέτο από τη Ρωσία, ο διπλωμάτης το χαρακτήρισε «ακόμα μια βάναυση, απάνθρωπη κίνηση σε αυτήν την ουκρανική σκακιέρα». 

 Χθες, το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας απευθύνθηκε στους Ουκρανούς πολίτες προειδοποιώντας πως οι στρατιώτες της Ουκρανίας μπορεί να τους χρησιμοποιήσουν ως ανθρώπινη ασπίδα.

Οί φωτογραφίες δέν είναι από τήν Ρωσική εισβολή,αλλά από τό πραξικόπημα τό 2014,πού ελευθεροι σκοπευτές"τού Ουκρανικού Στρατού,πυροβολούσαν πολίτες γιά νά ρίξουν τήν τότε κυβέρνηση καί νά στήσουν τό σημερινό"καθεστώς" μέ τούς Ναζιστές τοποθετημένους από τήνCIA, καί τίς ΗΠΑ.



  

«Η εθνικιστική ηγεσία σας χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους με τους τρομοκράτες. Θέλουν να σας χρησιμοποιήσουν ως ανθρώπινη ασπίδα. 

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις δεν θα επιφέρουν κανένα πλήγμα σε κατοικημένες περιοχές της ουκρανικής πρωτεύουσας» επεσήμανε η ρωσική πλευρά.

 Σύμφωνα με το υπουργείο, Αμερικανοί εκπαιδευτές έχουν μάθει στις ουκρανικές δυνάμεις το πώς να τοποθετούν το πυραυλικό σύστημα MLRS σε κατοικημένες περιοχές ώστε να προκαλούν την άλλη πλευρά για να απαντήσει με πυρά.

   Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας τόνισε ότι η επιχείρηση στοχεύει τις στρατιωτικές υποδομές της Ουκρανίας και πως ο άμαχος πληθυσμός δεν κινδυνεύει.

Οι νεοναζί του Κιέβου βλέπουν ότι φτάνει το τέλος τους και «χτυπούν» αμάχους, καθώς σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, βομβάρδισαν κατοικημένες περιοχές!

 Ειδικότερα, το ρωσικό Υπουργείο αναφέρει πως ουκρανικές νεοναζιστικές δυνάμεις βομβάρδισαν κατοικημένες περιοχές στην πόλη Σταρομπέλσκ, χρησιμοποιώντας βαρύ πυροβολικό και σκοτώνοντας πολλούς πολίτες.

 Παράλληλα, λίγο πριν, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διευκρίνισε πως η Ρωσία δεν στοχεύει κατοικημένες περιοχές στην Ουκρανία και κάνει τα πάντα για να σώσει ζωές αμάχων.

.pronews.gr/

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Αποφασισμένοι πλέον οί Ρώσοι νά ισοπεδώσουν όλες τίς Στρατιωτικές Υποδομές τών Ουκρανών

Στέλνουν ¨οπλα( βίντεο) στό Ουκρανικό καθεστώς μέσω"πολιτικών πτήσεων".....!!!!!

Η πίστη του στα εμβόλια δεν τον δικαίωσε. Πέθανε από Covit ό 3πλά εμβολιασμένος Γ.Κυριόπουλος

Πορεία διαμαρτυρίας για την πολεμική κατά της Ρωσίας από Έλληνες σήμερα

Επιστροφή