Ουκρανία: Έκρυθμη η κατάσταση στο Ντονέτσκ....!!! Πώς "αντιδρά" ή Μόσχα....!!!

 Πυκνώνουν τα σύννεφα πολέμου, με τους κατοίκους σε Ντόνετσκ και Λουγκάνσκ, όπου είναι συνεχείς οι εκρήξεις και οι  βομβαρδισμοί, να ζουν δραματικές στιγμές.






       

Το πρακτορείο Reuters μεταδίδει ότι σημειώνονται σφοδροί βομβαρδισμοί και εκρήξεις στο κέντρο της πόλης του Ντονέτσκ, ενώ οι ρωσόφωνοι του Λουγκάνσκ αναφέρουν απώλειες αμάχων.
 Σύμφωνα με το πρακτορείο TASS, χρησιμοποιούνται βαριά πυροβόλα εναντίον της πόλης και η επίθεση κλιμακώνεται.
 Σε σφοδρές μάχες που έγιναν στις 04.00 το πρωί ανάμεσα στον ουκρανικό στρατό και στις δυνάμεις του Λουγκάνσκ, πέντε συγκροτήματα κατοικιών καταστράφηκαν από επιθέσεις με όλμους, με τους εκπροσώπους της   «Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ» να αναφέρουν πως υπάρχουν απώλειες και ανάμεσα στους αμάχους. 
 Την ίδια στιγμή κα η  «Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ» υποστηρίζει πως ο ουκρανικός στρατός χρησιμοποίησε εναντίον της απαγορευμένα όπλα και συγκεκριμένα οβίδες μεγαλύτερου διαμετρήματος από αυτές που επιτρέπονται.   Η κατάσταση στην ανατολική Ουκρανία παίρνει τροπή προς το χειρότερο.
 Οι αρχές των φιλορώσων αυτονομιστών προετοιμάζονται για πόλεμο, καλώντας σε γενική επιστράτευση, ενώ συνεχίζεται η απομάκρυνση του άμαχου πληθυσμού προς το Ροστόφ της Ρωσίας.
Καί ενώ συμβαίνουν όλα αυτά,νέα σενάρια κυκλοφορούν γιά εισβολή τών Ρώσων στίς 22 Φεβρουαρίου...!!! Οί ίδιοι πού δυναμιτίζουν τό κλίμα μέ βομβαρδισμούς "αμάχων",καλούν τούς Ρώσους,νά αποσύρουν τά στρατεύματα τούς ...!!!
Θέλουν "απεγνωσμένα" πλέον νά γίνει πόλεμος,καί όσο ή Ρωσία δέν κάνει καμία κίνηση εισβολής,θά βλέπουμε νά χτυπιούνται οί πόλεις τών Ρωσόφωνων κάθε λεπτό. 
Βρετανοί καί Αμερικάνοι κάνουν συνέχεια "προβλέψεις" εισβολής...."δέν μπορούν πλέον νά κρυφτούν,καί αυτό θά τούς γυρίσει μπούμεραγκ τίς επόμενες ημέρες"

  Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ
Την ίδια ώρα, οι κοινές στρατιωτικές ασκήσεις Ρωσίας – Λευκορωσίας, οι οποίες επρόκειτο να ολοκληρωθούν σήμερα, εξαιτίας της έκρυθμης κατάστασης θα συνεχιστούν επ’ αόριστον.

Το υπουργείο Αμυνας της Λευκορωσίας αναφέρει, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ότι «η παράταση αποφασίστηκε εξαιτίας της αυξημένης στρατιωτικής δραστηριότητας κοντά στα σύνορα της Ρωσίας και της Λευκορωσίας και της κλιμάκωσης της έντασης στην περιοχή του Ντονμπάς της ανατολικής Ουκρανίας»

Το ΝΑΤΟ υποστηρίζει ότι η Ρωσία έχει έως και 30.000 στρατιώτες στη Λευκορωσία, τους οποίους και θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ως δυνάμεις εισβολής για να επιτεθεί στην Ουκρανία παρότι η Μόσχα διαψεύδει ότι έχει τέτοια πρόθεση.

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή