Β.Πούτιν σε Δύση: «Εμείς δεν θέλουμε να "τραβήξουμε το σχοινί" - Μην το κάνετε εσείς γιατί θα πυροβολήσετε τα πόδια σας»


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στις πρώτες του δηλώσεις έστειλε το μήνυμα σε ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, ότι η Μόσχα δεν πρόκειται να «τραβήξει το σχοινί» και τους ζήτησε να μην το κάνουν ούτε οι ίδιοι, γιατί θα... αυτοκαταστραφούν, αφού η ΕΕ εξαρτάται απόλυτα από τη Ρωσία για το φυσικό αέριο.

«Η ενεργειακή μετάβαση στον κόσμο δεν πρέπει να συνοδεύεται από κυρώσεις ή άλλους περιορισμούς. Η Ρωσία σκοπεύει να συνεχίσει τις αδιάλειπτες προμήθειες φυσικού αερίου, συμπεριλαμβανομένου του LNG, στις παγκόσμιες αγορές», είπε ο Πούτιν σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Κρεμλίνου.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι προς το συμφέρον της παγκόσμιας κοινότητας να διασφαλίσει ότι η ενεργειακή μετάβαση δεν θα μετατραπεί σε μέσο προώθησης των πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων μεμονωμένων παραγόντων και, επιπλέον, δεν συνοδεύεται από κυρώσεις ή άλλους περιορισμούς» τονίζει ο χαιρετισμός.

«Η Ρωσία, από την πλευρά της, σκοπεύει να συνεχίσει αδιάλειπτα τις προμήθειες αυτής της πρώτης ύλης, συμπεριλαμβανομένου του LNG (υγροποιημένου φυσικού αερίου), στις παγκόσμιες αγορές, να βελτιώσει τις σχετικές υποδομές και να αυξήσει τις επενδύσεις στον τομέα του φυσικού αερίου», διαβεβαίωσε ο Πούτιν.

phghkosmos/ 

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή