Ρώσοι αλεξιπτωτιστές κατέλαβαν και το αεροδρόμιο «Βασίλιεφ» και τον ηλεκτρικό σταθμό του Κιέβου!


 

Καθεστωτικοί δολοφονούν Ρώσους αιχμαλώτους στην ουκρανική πρωτεύουσα: «Θα συλληφθούν και θα δικαστούν» λέει η Μόσχα

Οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις επιτέθηκαν και κατέλαβαν τον θερμοηλεκτρικό σταθμό στα βόρεια και πλέον ελέγχουν μεγάλο τμήμα της ηλεκτροδότησης του Κιέβου.Εκτελώντας μία μείζονα δεύτερη αερομεταφερόμενη ενέργεια, τα ρωσικά στρατεύματα ελέγχουν πλέον και το στρατιωτικό αεροδρόμιο της πόλης Βασίλκιφ νότια του Κιέβου, αλλά δεν έχουν ασφαλίσει την περίμετρο προκειμένου να μπορούν να προσγειωθούν μεταφορικά αεροσκάφη.

 Αυτό ελπίζεται ότι θα επιτευχθεί αργά το απόγευμα σήμερα προκειμένου να αρχίσουν να προσγειώνονται τα ρωσικά μεταγωγικά αεροσκάφη. 

 Η δήμαρχος της μικρής πόλης, Ναταλίγια Μπαλασινόβιτς, στα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης το βράδυ του Σαββάτου.

 «Πολλοί Ρώσοι αλεξιπτωτιστές προσγειώθηκαν. και υπάρχουν 200 νεκροί και τραυματίες από την φρουρά. Ήταν κεραυνοβόλος επίθεση και δεν μπόρεσε αν αντιδράσει η φρουρά», είπε. 

Η αεροπορική βάση απέχει περίπου 40 χλμ. από το κέντρο του Κιέβου.Δείτε τους Ρώσους αλεξιπτωτιστές να εκτελούν την μεγαλύτερη ρίψη στην σύγχρονη στρατιωτική ιστορία μετά τον Β'ΠΠ:

Η επίθεση στην κεντρική λεωφόρο Νίκης της ουκρανικής πρωτεύουσας, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η μεγάλη μάχη κι εκεί που που Ρώσοι έχουν ρίξει όλο το βάρος τους πλέον, καθώς μόλις χθες μπόρεσαν να εκτελέσουν ασφαλείς αερομεταφορές δυνάμεων στο αεροδρόμιο «Αντόνοφ» που είχαν καταλάβει προχθές, είναι στο Κίεβο.

 Περίπου 3.000 Ρώσοι αλεξιπτωτιστές, Spetznaζ και μέλη της ειδικής μονάδες επιχειρήσεων της GRU, προωθούνται προς το κέντρο με την υποστήριξη ελαφρών τεθωρακισμένων των αλεξιπτωτιστών, αντιμετωπίζοντας περίπου 15.000 τακτικό Στρατό και παραστρατιωτικούς του καθεστώτος του Κιέβου.

 Οι καθεστωτικοί πολεμούν λυσσαλέα, καθώς γνωρίζουν τι τους περιμένει και προχωρούν σε εγκλήματα πολέμου, δολοφονώντας Ρώσους αλεξιπτωτιστές που έχουν καταφέρει να συλλάβουν αιχμαλώτους.

 Η Μόσχα έχει δεσμευθεί ότι θα τους οδηγήσει όλους στην δικαιοσύνη, όπως και την ηγεσία του Κιέβου για μία «δίκαιη δίκη». Επίσης μετά την προειδοποίηση της Μόσχας για δίκες που θα ακολουθήσουν για εγκλήματα πολέμου έπαψε να ισχύει η προτροπή για να βγουν όλοι οι κάτοικοι του Κιέβου και να ρίχνουν βόμβες μολότοφ στους Ρώσους και η ουκρανική αστυνομία εξέδωσε διορθωτική ανακοίνωση:

 «Είναι σε εξέλιξη μάχες στους δρόμους της πόλης μας. Παρακαλούμε να μείνετε ήρεμοι και όσο πιο προσεκτικοί μπορείτε. Αν κρύβεστε, μη φύγετε από την κρυψώνα σας. Αν είστε στο σπίτι σας, μην πάτε στα παράθυρα, μην πάτε στα μπαλκόνια.

  

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Αποφασισμένοι πλέον οί Ρώσοι νά ισοπεδώσουν όλες τίς Στρατιωτικές Υποδομές τών Ουκρανών

Στέλνουν ¨οπλα( βίντεο) στό Ουκρανικό καθεστώς μέσω"πολιτικών πτήσεων".....!!!!!

Η πίστη του στα εμβόλια δεν τον δικαίωσε. Πέθανε από Covit ό 3πλά εμβολιασμένος Γ.Κυριόπουλος

Πορεία διαμαρτυρίας για την πολεμική κατά της Ρωσίας από Έλληνες σήμερα

Επιστροφή