«Σκοτώσαμε τους Έλληνες ομογενείς γιατί ήταν φιλορώσοι»


Οι αρχές του Ντονιέτσκ επιβεβαίωσαν πλήρως τις πληροφορίες του pronews.gr αναφορικά με τον θάνατο του Έλληνα ομογενή (πληροφορίες θέλουν τον δεύτερο νεκρό να είναι Ρώσος, κάτι που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί), καθώς τονίζουν ότι πρόκειται για «περιστατικό με πολιτική βάση». 
Οι Ουκρανοί αντιμετωπίζουν τον ελληνόφωνο και τον ρωσόφονο πληθυσμό ως συνεργάτες των «αποσχιστών». Κι έτσι, σύμφωνα πάντα με όσα μεταδόθηκαν, ξεκίνησε η συζήτηση μέσα στην καφετέρια και όταν ο Έλληνας και ο Ρώσος βρήκαν από το μαγαζί για να καπνίσουν, εκεί τους περίμεναν οι Ουκρανοί στρατιώτες και τους πυροβόλησαν.Να θυμίσουμε ότι οι Έλληνες ομογενείς της περιοχής τάσσονται υπέρ των ρωσικών θέσεων απέναντι στο Κίεβο, κάτι που σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν και η αιτία που ξέσπασε άγριος καυγάς.

Δηλαδή υπερασπίστηκαν την επανένωση της Κριμαίας με τη Ρωσία και στήριξαν την επανάσταση στην νότιο ανατολική Ουκρανία που οδήγησε στην ανεξαρτητοποίηση του Λουγκάνσκ και το Ντόνετσκ. Γι' αυτό και οι Ουκρανοί επιθυμούν την εξόντωσή τους. Επίσης, να σημειωθεί ότι στάθηκαν απέναντι στην απόφαση του Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης για αναγνώριση του αυτοκέφαλου της ουκρανικής Εκκλησίας τασσόμενη υπέρ των θέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ουκρανοί επιτίθενται κατά Ελλήνων ομογενών με δολοφονικά αποτελέσματα καθώς το 2014 πραγματοποίησαν επίθεση με ρουκέτα στο χωριό Σαρτανά στη Μαριούπολη, την ώρα που πραγματοποιούνταν κηδεία με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 7 Έλληνες και να τραυματιστούν άλλοι 17. .    

Να σημειώσουμε επίσης ότι στην περιοχή της δολοφονίας δρουν νεοναζιστικές ομάδες όπως το «Τάγμα του Αζόφ», το Ένοπλο τμήμα του «Δεξιού Τομέα», οι οπαδοί του Ουκρανού ναζιστή ηγέτη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου Στεπάν Μπαντέρα κτλ. Τό Ελληνικό στοιχείο τής περιοχής Κριμαία,Μαριούπολη κλπ.δέν είναι λίγων ετών,αλλά προέρχεται από τήν Αρχαία Ελλάδα.(  Κριμαία είναι ή Ταυρίδα ,πού τήν όργωσε ό Ηρακλής μέ έναν Ταύρο,αλλά καί οί ονομασίες χωριών όπως Σπαρτάκ,αντιλαμβανόμαστε ότι είναι ή λέξη Σπάρτη.) 
Ποτέ δέν σταμάτησαν νά πυροβολούν,τά Ρωσόφωνα,καί Ελληνικά χωρία.
Βίντεο ντοκουμέντο από τόν τόπο τής δολοφονίας
pronews 

 

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.......!!!!! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.....!!!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ TV ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ. ΓΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΙΣΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,????

Το Πεκίνο «αδειάζει» τον αεροπορικό χώρο στα Στενά- Συγκεντρώνονται δυνάμεις Ακυρώνει ή αναπροσαρμόζει πτήσεις στην περιοχή των Στενών της Ταϊβάν

Μπήκαν στις σήραγγες του Azovstal Τσετσένοι (βίντεο) «Δόθηκε εντολή να καθαριστεί πλήρως η Μαριούπολη»

Μ.Ζαχάροβα: «Εξαφανίστηκε Αμερικανός δημοσιογράφος στο Χάρκοβο επειδή αποκάλυπτε τις ωμότητες των Ουκρανών νεοναζί»

Ο Πρόξενος κ. Ανδρουλάκης δέν είδε ,καί δέν άκουσε ..Τίποτα..; ;

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ" ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ....!!!!!

Επιστροφή