Ο Έλον Μασκ μπορεί να επαναφέρει τον Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter


 

Αρκετοί υψηλού προφίλ υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ πιστεύουν ότι ο Έλον Μασκ μπορεί να επαναφέρει τον πρώην πρόεδρο στο Twitter ως πρόκληση για να «ξυπνήσει» τους χρήστες.

Οι υποστηρικτές του Τραμπ πήγαν στο Twitter την Τρίτη για να μοιραστούν τη γνώμη τους σχετικά με την πραγματοποίηση αλλαγών από την υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης ότι ο Μασκ κατέχει σημαντικό μερίδιο και μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο. Μερικά από τα σχόλια επικεντρώθηκαν στην ικανότητα του Μασκ να ανατρέψει την απόφαση του Twitter να αναστείλει οριστικά τον Τραμπ από την υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων τον Ιανουάριο του 2021, αφού ο πρώην πρόεδρος έκανε σχόλια επαινώντας τους ταραχοποιούς που εισέβαλαν στο κτίριο του Καπιτωλίου στις 6 Ιανουαρίου, κάτι που η εταιρεία είπε ότι είχε τη δυνατότητα να υποκινούν περισσότερη βία.

Όταν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, Parag Agrawal, ανακοίνωσε το νέο ρόλο του Musk την Τρίτη, είπε ότι τα δύο στελέχη είχαν πολλές συναντήσεις τις τελευταίες εβδομάδες που οδήγησαν τον Agrawal να πιστέψει ότι ο Musk θα είχε «μεγάλη αξία για το διοικητικό συμβούλιο μας». Ο Μασκ, συνέχισε, είναι ταυτόχρονα «παθιασμένος πιστός» και «έντονος κριτικός» του Twitter, καθιστώντας τον «ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε».

Ο Μασκ, συχνός χρήστης του Twitter, έχει ασκήσει πρόσφατα κριτική στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Για παράδειγμα, ρώτησε τους εκατομμύρια οπαδούς του στο Twitter εάν «χρειάζεται μια νέα πλατφόρμα» για να αντικαταστήσει το Twitter, ισχυριζόμενος ότι ο ιστότοπος «αποτυγχάνει να τηρεί τις αρχές της ελευθερίας του λόγου» και, ως εκ τούτου, καταστρέφει τη δημοκρατία. 

Πολλοί συντηρητικοί έχουν παραπονεθεί ότι οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης περιορίζουν τις φωνές τους ενώ προωθούν φιλελεύθερες απόψεις και ο ορισμός του τι συνιστά ελευθερία του λόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν ένα επαναλαμβανόμενο ζήτημα για αυτούς. Αρκετές μελέτες, συμπεριλαμβανομένης μιας πρόσφατης που δημοσιεύθηκε φέτος από το Κέντρο Επιχειρήσεων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του NYU Stern, απαξίωσαν αυτούς τους ισχυρισμούς, περιγράφοντάς τους ως «μορφή παραπληροφόρησης: ένα ψέμα χωρίς αξιόπιστα στοιχεία που να το υποστηρίζουν».

Σύμφωνα με την έρευνα του NYU , «Καμία αξιόπιστη μεγάλης κλίμακας μελέτη δεν έχει καθορίσει ότι το συντηρητικό περιεχόμενο αφαιρείται για ιδεολογικούς λόγους ή ότι οι αναζητήσεις χειραγωγούνται για να ευνοηθούν φιλελεύθερα συμφέροντα».

«Η ονομασία του Musk στο Διοικητικό Συμβούλιο του Twitter είναι μόνο η αρχή». έγραψε η Λόρεν Μπόμπερτ, εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικανών των ΗΠΑ για την 3η περιφέρεια του Κογκρέσου του Κολοράντο, στο Twitter την Τρίτη.

 

Η πρώτη ενέργεια του Μασκ ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Twitter, σύμφωνα με τον Έρολ Γουέμπερ, έναν Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για το Κογκρέσο στην Καλιφόρνια, θα πρέπει να είναι «να επαναφέρει τον Πρόεδρο Τραμπ!».

"Βήμα δεύτερο - δώστε σε όλους όσους έχουν αποκλειστεί μια δεύτερη ευκαιρία", είπε ο Webber. "Βήμα τρίτο - τερματίστε κάθε μορφή πολιτικής και άλλης λογοκρισίας." 

 

«Όχι μόνο χρειαζόμαστε τον Τραμπ πίσω στον Λευκό Οίκο, τον χρειαζόμαστε πίσω στο Twitter για να μας ενημερώνει κάθε ώρα!» δήλωσε ο ηθοποιός Ράντι Κουέιντ, ισόβιος υποστηρικτής του Τραμπ.

“Επίσης καλό για την τιμή της μετοχής Twitter!” Προστέθηκε ο Κουάιντ. «Και ελευθερία του λόγου!» 

Εν τω μεταξύ, ο αρθρογράφος Matthew Lynn του συντηρητικού περιοδικού The Spectator έγραψε ότι είναι ακόμα αβέβαιο εάν ο Musk θα υποβάλει «μια πλήρους κλίμακας προσφορά για την εταιρεία». στο μέλλον. Εάν ο Musk αποκτήσει περισσότερο έλεγχο στις λειτουργίες του Twitter, ο Lynn πιστεύει ότι θα στρέψει την εστίαση της πλατφόρμας σε ελευθεριακές και συντηρητικές απόψεις.

«Το σημαντικό σημείο ωστόσο είναι σίγουρα το εξής: Εάν πάρει τον έλεγχο, το Twitter μπορεί να αρχίσει να δίνει τόσο χώρο στις ελευθεριακές, δεξιές απόψεις του κέντρου όσο και στους αφυπνισμένους ακτιβιστές που πολύ συχνά το κυριαρχούν αυτή τη στιγμή», είπε ο Λιν.

πηγη /teslaxnews  

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ" ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΠΑΤΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ...!!!

ΠΟΥΤΙΝ "ΕΝΑΝΤΙΟΝ" BIG TECH..!!!!

Δρ. ΦΟΥΛΕΡ : ΠΡΟΩΡΗ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΡΕΥΝΕΣ

Ο ΦΟΒΟΣ " ΓΕΝΙΚΑ " ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ (CABAL) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΟΥΝ

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΤΡΑΜΠ . ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ.

Προετοίμαζαν τό εδαφος ΗΠΑ καί Ουκρανια,γιά Βιολογικό πόλεμο καί θά κατηγορούσαν τούς Ρώσους....!!!!

Ν. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ "ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ" ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΜΕΑ....!!! ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ...!!!!

Επιστροφή