Νέο σόου από τον Β.Ζελένσκι

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Μπούκα, προχώρησε σε άλλο ένα σόου από αυτά που είναι συνηθισμένος λόγω ηθοποιίας να κάνει και τόνισε μεταξύ άλλων πώς η Ουκρανία θέλει «να δείξει στον κόσμο τι συνέβη εδώ, τι έκανε ο ρωσικός Στρατός».

Φορώντας στρατιωτικό αλεξίσφαιρο γιλέκο, ο Ουκρανός πρόεδρος, συνοδευόμενος από στρατιωτικούς αλλά και δημοσιογράφους, πήγε στην πόλη όπως μετέδωσε η ουκρανική Πράβντα.

Ο Ζελένσκι συνομίλησε με κατοίκους, ενώ «αξιολόγησε» από κοντά το μέγεθος της καταστροφής που έχει υποστεί η πόλη, η οποία κατελήφθη από τους Ρώσους στις 27 Φεβρουαρίου.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που οι δημοσιογράφοι βρίσκονται εδώ», είπε, εξηγώντας ότι «θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο τι συνέβη εδώ, τι έκανε ο ρωσικός Στρατός».

Η Ουκρανία θέλει να δείξει παντού τις θηριωδίες του ρωσικού Στρατού

Παράλληλα, βρέθηκε και στο κέντρο ανθρωπιστικής βοήθειας της πόλης, εξαίροντας τους κατοίκους. «Έχουμε δυνατούς, ευγενικούς και σκληροτράχηλους πολίτες. Για άλλη μια φορά πείστηκα γι’ αυτό κατά τη διάρκεια συνομιλίας μας στο κέντρο παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στην Μπούκα» δήλωσε, σύμφωνα με το Ουκρανικό υπουργείο Άμυνας.

«Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να επαναφέρουμε τη ζωή όσο γίνεται πιο σύντομα» είπε ο Ζελένσκι, εξηγώντας ότι ήδη έχει επισκεφθεί την Μπούκα, το Ιρπίν και στη Στογιάνκα.

Φυσικά για το βίντεο που δείχνει «νεκρούς» να «ανασταίνονται» δεν είπε τίποτε απολύτως και ούτε έδωσε κάποια εξήγηση γιατί όλοι αυτοί οι «νεκροί» εμφανίστηκαν 4 μέρες μετά από την είσοδο των ουκρανικών στρατευμάτων στην πόλη.

πηγη

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ" ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΠΑΤΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ...!!!

ΠΟΥΤΙΝ "ΕΝΑΝΤΙΟΝ" BIG TECH..!!!!

Δρ. ΦΟΥΛΕΡ : ΠΡΟΩΡΗ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΡΕΥΝΕΣ

Ο ΦΟΒΟΣ " ΓΕΝΙΚΑ " ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ (CABAL) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΟΥΝ

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΤΡΑΜΠ . ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ.

Προετοίμαζαν τό εδαφος ΗΠΑ καί Ουκρανια,γιά Βιολογικό πόλεμο καί θά κατηγορούσαν τούς Ρώσους....!!!!

Ν. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ "ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ" ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΜΕΑ....!!! ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ...!!!!

Επιστροφή