Η Β. ΝΟΥΛΑΝΤ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ "ΕΝΤΟΛΕΣ" ΣΤΗΝ "ΝΕΟ ΤΑΞΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...!!!!


 

Μετέφερε αποφάσεις τών "Παγκοσμιοποιητών"γιά νά τίς εκτελέσουν οί εδώ...Κυβερνώντες υπάλληλοι


Τι είπε η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ "Ξεχάστε τό East Med",καί μέσα στό Προεδρικό μέγαρο τής Κύπρου,"αναγνώρισε ανεπίσημα"σάν Πρόεδρο τού Ψευδοκράτους τόν  Ε.Τατάρ...!!!

Οριστικό τέλος στον East Med, τον υποθαλάσσιο αγωγό που θα καθιστούσε την Ελλάδα πραγματικό ενεργειακό κόμβο μεταφοράς φυσικού αερίου μέσω της Ανατολικής Μεσογείου προς την Ευρώπη και θα άλλαζε την μοίρα της χώρας, έβαλε η Ουάσινγκτον. 

Είναι το δεύτερο κρίσιμο ενεργειακά έργο το οποίο ακυρώνεται μέσα σε μία δεκαετία μετά το South Stream, αφήνοντας την Ελλάδα στην «μαύρη μοίρα» της.

Η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ, η οποία βρέθηκε στην Αθήνα, παρέθεσε συνέντευξη στην «Καθημερινή» και ξεκαθάρισε ότι η Ουάσινγκτον είναι αντίθετη με τον East Med, ή κάποιον άλλον αγωγό στην Ανατολική Μεσόγειο. 

Η Β.Νούλαντ σημειώνει ότι οι ΗΠΑ προκρίνουν τη μεταφορά φυσικού αερίου μέσω LNG, ενώ συμπεριλαμβάνει και την Τουρκία στις χώρες που θα συνεργαστούν με την Ελλάδα, το Ισραήλ, την Αίγυπτο και την Κυπριακή Δημοκρατία σε αυτό το ευρύτερο πλαίσιο.

Μάλιστα εκτιμά ότι η περιοχή μπορεί να γίνει ενεργειακή μηχανή για τη Βόρεια Ευρώπη. Αναφέρεται, ακόμα, εκτενώς στην πρόθεση των ΗΠΑ να βελτιώσουν τη στρατηγική σχέση τους με την Τουρκία, σημειώνοντας ότι στις επαφές της στην Άγκυρα αντιλήφθηκε ότι η κυβέρνηση Ερντογάν γνωρίζει ότι οι κυρώσεις Ε.Ε. – ΗΠΑ κατά της Ρωσίας μπορεί να γίνουν αισθητές και εκεί. Επιπλέον αναφέρεται στη σημασία της Αλεξανδρούπολης και των στρατιωτικών βάσεων που χρησιμοποιούν οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα τόσο για την παροχή ασφάλειας στην περιοχή όσο και για τη μεταφορά στρατιωτικών δυνάμεων στην Ανατολική Ευρώπη και την Ουκρανία.

 


Οι ΗΠΑ αναγνώρισαν έμμεσα το ψευδοκράτος μέσω της Β.Νούλαντ που αποκάλεσε «πρόεδρο» τον Ε.Τατάρ

Οι ΗΠΑ αναγνώρισαν έμμεσα αλλά με σαφήνεια το τουρκοκυπριακό ψευδοκράτος, καθώς η περιβόητη από την εμπλοκή της στο ουκρανικό από το 2014 ακόμα Αμερικανικίδα υφυπουργός Βικτώρια Νούλαντ (είχε την ίδια θέση και επί προεδρίας Μ.Ομπάμα και τώρα) αποκάλεσε τον Τουρκοκύπριο ηγέτη ως… «πρόεδρο» μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας. !

Πάλι καλά που δεν τον αποκάλεσε και… «πρόεδρο της Κύπρου»!

Τι είπε η Β.Νούλαντ: «Τώρα θα πάω στο βορρά και θα περάσω λίγο χρόνο με τον Πρόεδρο Τατάρ και θα του μιλήσω για τη συνεχή στήριξη των ΗΠΑ στις προσπάιες για επίλυση του Κυπριακού κατά ένα δικοινοτικό τρόπο, όπως πάντοτε υποστηρίζουμε διαχρονικά»!

Πρόεδρος, σε τι; Στην »Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου»!

Και όταν της είπαν ότι δεν είναι πρόεδρος (δημοσιογράφος, κανείς άλλος δεν τόλμησε να μιλήσει από τους κυβερνητικούς) είπε ότι «Ήταν κουρασμένη»!

( Βέβαια γιά άλλη μιά φορά "Μουγγάθηκαν" οί Κυβερνήσεις Αθηνών καί Κύπρου,αλλά ανέλαβαν τό....έργο)

πηγη

Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ" ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΠΑΤΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ...!!!

ΠΟΥΤΙΝ "ΕΝΑΝΤΙΟΝ" BIG TECH..!!!!

Δρ. ΦΟΥΛΕΡ : ΠΡΟΩΡΗ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΡΕΥΝΕΣ

Ο ΦΟΒΟΣ " ΓΕΝΙΚΑ " ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ (CABAL) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΟΥΝ

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΤΡΑΜΠ . ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ.

Προετοίμαζαν τό εδαφος ΗΠΑ καί Ουκρανια,γιά Βιολογικό πόλεμο καί θά κατηγορούσαν τούς Ρώσους....!!!!

Ν. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ "ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ" ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΜΕΑ....!!! ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ...!!!!

Επιστροφή