Ρόνι Τζάκσον «Ο Μπαίντεν δεν διοικεί τη χώρα. Είναι χαμένος και μπερδεμένος.


 

Κοιμόταν την ώρα που χαιρετούσε στρατεύματα Αποκάλεσε τη σύζυγό του «αντιπρόεδρο των ΗΠΑ επί προεδρίας Μ.Ομπάμα»

Συνεχίζει να προβληματίζει η κατάσταση της υγείας του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, ο οποίος υπέπεσε σε νέα γκάφα, καθώς μπέρδεψε μέχρι και τη σύζυγό του, Τζιλ Μπάιντεν. 

Η γκάφα έγινε σε τελετή για τη ναυπήγηση του τελευταίου πυρηνικού υποβρυχίου του Ναυτικού των ΗΠΑ, USS Delaware, με τον Τζο Μπάιντεν να αποκαλεί την σύζυγό του «αντιπρόεδρο των ΗΠΑ επί προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα», ένα αξίωμα το οποίο είχε, ως γνωστόν, ο ίδιος ο σημερινός Αμερικανός πρόεδρος.

«Η κόρη σηματωρού του Ναυτικού στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, η μητέρα μέλους της εθνικής φρουράς του Ντέλαγουερ, η γιαγιά δύο παιδιών που είδαν τον πατέρα τους να είναι σε αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων στο εξωτερικό. Έχει πάντα τις Ένοπλες Δυνάμεις και τις οικογένειες τους στην καρδιά του. Και αυτό δεν είναι υπερβολή είναι η αλήθεια. Είμαι υπερήφανος για τη δουλειά που έχει κάνει ως Πρώτη Κυρία στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Joining Forces initiative το οποίο ξεκίνησε με την Μισέλ Ομπάμα όταν ήταν αντιπρόεδρος και τώρα συνεχίζεται» είπε χαρακτηριστικά ο Μπάιντεν.

Την ίδια ώρα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter φέρεται να δείχνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ να μοιάζει να κοιμάται ενώ χαιρετάει τα στρατεύματα.

Ολα αυτά   έχουν προκαλέσει την έντονη αντίδραση των Ρεπουμπλικανών με ορισμένους να φτάνουν στο σημείο να υποστηρίζουν ότι δεν είναι σε θέση να ασκεί τα καθήκοντά του.

Χαρακτηριστική η δήλωση του γερουσιαστή Ρόνι Τζάκσον από το Τέξας ο οποίος υπηρέτησε ως γιατρός στον Λευκό Οίκο επί προεδρίας Τραμπ ο οποίος ζήτησε την παραίτηση Μπάιντεν. «Ο Μπαίντεν δεν διοικεί τη χώρα. Είναι χαμένος και μπερδεμένος. Είναι τελείως χαμένος όταν ανοίγει το στόμα του και συνεχώς τον διορθώνει το επιτελείο του. Πρέπει να παραιτηθεί. Χρειαζόμαστε έναν πρόεδρο που είναι επαρκής διανοητικά» έγραψε ο Τζάκσον στο Twitter.

pronews


Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ" ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΠΑΤΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ...!!!

ΠΟΥΤΙΝ "ΕΝΑΝΤΙΟΝ" BIG TECH..!!!!

Δρ. ΦΟΥΛΕΡ : ΠΡΟΩΡΗ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΡΕΥΝΕΣ

Ο ΦΟΒΟΣ " ΓΕΝΙΚΑ " ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ (CABAL) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΟΥΝ

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΤΡΑΜΠ . ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ.

Προετοίμαζαν τό εδαφος ΗΠΑ καί Ουκρανια,γιά Βιολογικό πόλεμο καί θά κατηγορούσαν τούς Ρώσους....!!!!

Ν. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ "ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ" ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΜΕΑ....!!! ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ...!!!!

Επιστροφή