ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ Azovstal "Γιατί οί Ρώσοι δέν εξαϋλώνουν όλο τό συγκρότημα....!!!!


 

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ  ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΥΛΩΣΟΥΝ....!!! 

Πολιορκούνται 20-25 Αμερικανοί και Βρετανοί των CIA-MI-6-SAS στο Azovstal


Αποπέμφθηκε ο Éric Vidaud των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών απο τον Ε.Μακρόν μετά το θάνατο Γάλλων πρακτόρων στην Μαριούπολη

Αναταράξεις φέρνει στο Παρίσι ο θάνατος δυο Γάλλων πρακτόρων της εξωτερικής υπηρεσίας ασφαλείας του Υπουργείου Άμυνας της Γαλλικής Δημοκρατίας (DGSE)οι οπαίοι σκοτώθηκαν κατά την κατάρριψη του ουκρανικού ελικοπτέρου από την Μαριούπολη προς την πόλη Ντνίπρο.

Τα δύο ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα μετέφερε τους δύο πράκτορες είχαν ως αποστολή την μεταφορά πυρομαχικών στον θύλακα του Azovstal και απο εκεί μεταξύ άλλων θα φυγάδευαν την ηγεσία του τάγματος Αζόφ.

(δείτε εδώ παλαιότερη ανάρτηση) >Παρελθόν αποτελεί το Τάγμα Αζόφ - «εξαέρωσαν»τήν ηγεσία του οί Ρώσοι...!!!

Οι Ρώσοι όμως είχαν την πληροφορία για τους “ξένους πράκτορες” αν και δεν γνώριζαν με σαφήνεια αν ήταν Βρετανοί ή Γάλλοι καθώς έχουν εγκλωβιστεί 20-25 άτομα μυστικών υπηρεσιών που στέκονταν στο πλευρό των νεοναζιστών του Αζόφ.

Τελικά και με βάση τα ευρήματα ήταν δύο Γάλλοι πράκτορες. Οι Ρώσοι άφησαν το ελικόπτερο να προσγειωθεί, καθώς αυτό που τους ενδιέφερε περισσότερο ήταν να επιβιβαστούν οι σημαντικότεροι “στόχοι”.

Έτσι όταν τα ελικόπτερα τύπου Mil-Mi-8 απογειώθηκαν , όπως σας αποκάλυψε το pronews.gr χθες, ρωσικά αντιαεροπορικά τύπου manpads (οι αναφορές μιλούν για Sa-18 Igla) τα χτύπησαν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα από την απογείωση και αυτά κατέπεσαν σε μη κατοικημένη περιοχή εκτός της Μαριούπολης.

Τελικά και με βάση τα ευρήματα ήταν δύο oi Γάλλοι πράκτορες αυτοί που είχαν επιβιβαστεί στα ελικόπτερα.

Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν εκτός από τις ταυτότητες και προσωπικά αντικείμενα των Γάλλων που αποδείκνυαν την παρουσία τους στο ελικόπτερο.



Ο θάνατος των δύο πρακτόρων προκάλεσε όπως προαναφέραμε αναταράξεις στο Παρίσι καθώς την επομένη αποπέμφθηκε ο επικεφαλής της γαλλικής υπηρεσίας πληροφοριών στρατηγός Éric Vidaud, Διευθυντής Στρατιωτικών Πληροφοριών, από τον Ε.Μακρόν με την κατηγορία της ελλιπούς εκτέλεσης των καθηκόντων του. δηλαδή της μη έγκαιρης εκκένωσης των πρακτόρων της DGSE από την Μαριούπολη

Οι Ρώσοι έχουν προειδοποιήσει ότι δεν θα υπάρξει “κανένας έλεος” για τους ξένους μισθοφόρους, καθώς οι δύο πράκτορες εμφανίζονταν ως στελέχη της γαλλικής Λεγεώνας των Ξένων για να μην τραβούν την προσοχή στην Μαριούπολη.

Υπολογίζεται ότι 10-15 μέλη των MI-6-SAS που είχαν αναλάβει την προστασία μαζί με ομάδα στελεχών του μάχιμου τμήματος της CIA βρίσκονται μέσα στο Azovstal όπως αναφέρουν οι Ρώσοι.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιγχθεί η κατάσταση και αν οι Ρώσοι καταφέρουν να τους συλλάβουν ζωντανούς.

Αυτό θά είναι σοβαρό στοιχείο πώς τό ΝΑΤΟ έχει "εμπλακεί"...οπότε....!!

πηγη


Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ο ΦΟΒΟΣ " ΓΕΝΙΚΑ " ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ (CABAL) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ" ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΠΑΤΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ...!!!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΟΥΝ

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΤΡΑΜΠ . ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ.

Προετοίμαζαν τό εδαφος ΗΠΑ καί Ουκρανια,γιά Βιολογικό πόλεμο καί θά κατηγορούσαν τούς Ρώσους....!!!!

Ν. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ "ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ" ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΜΕΑ....!!! ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ...!!!!

ΚΙΝΑ = ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΑΔΕΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Μ.Σάντερς για Ουκρανία: «Το Μεξικό είναι ελεύθερη χώρα και μπορεί να κάνει ότι θέλει;

Δανία: καταργήθηκε ο νόμος για τον αναγκαστικό εμβολιασμό μετά από δημόσιες διαμαρτυρίες

Επιστροφή