Οι Ρώσοι ελέγχουν το Λιμάνι της Μαριούπολης - Εγκλωβισμένη ομάδα ΝΑΤΟϊκών


 

O ρωσικός Στρατός και οι δυνάμεις του Ντονέτσκ μπήκαν και πλέον ελέγχουν το Λιμάνι της Μαριούπολης, το προτελευταίο προπύργιο των δυνάμεων του Αζόφ μετά το Azovstal. 

Και εδώ ξεκινά ακόμη ένα θρίλερ καθώς υπάρχουν πληροφορίες για δεύτερη ομάδα εγκλωβισμένων ΝΑΤΟϊκών αξιωματικών.
Η Μαριούπολη καί τό Λιμάνι είναι στά χέρια τών Ρωσικών δυνάμεων,εκτός από τό σύμπλεγμα τού εργοστασίου Azovstal,όπου στά Δαιδαλώδη υπόγεια έχουν βρεί καταφύγιο σύμφωνα μέ Ρωσικές πηγές οί τελευταίοι 3.000 Αζοφικοί,μαζί μέ Νατοϊκους  απεσταλμένους στρατιωτικούς,καί αυτό είναι τό πρόβλημα....!!!

Από τήν πλευρά τών Δυτικών προσπαθούν νά απεγκλωβίσουν,καί νά φυγαδεύσουν τούς δικούς τους στρατιωτικούς,γιά νά μήν πέσουν στά χέρια τών Ρώσων,καί αποδειχθεί πώς είχαν ενεργή συμετοχή στόν πόλεμο,καί από τήν άλλη πλευρά οί Ρώσοι τούς "θέλουν"οπωσδήποτε αιχμαλώτους.
 
 Τό λιμάνι έχει "σφραγισθεί" από τούς Ρώσους σέ Αέρα καί Θάλασσα,παρ' όλα αυτά έχουν γίνει προσπάθειες από τό ΝΑΤΟ νά απομακρυνθούν οί δικοί του,όπως πρίν από λίγες ημέρες μέ δύο ελικόπτερα αλλά τά κατέριψαν οί Ρώσοι,καί όπως αναφέρουν βρίσκονταν μέσα εκτός από ορισμένους ηγετικούς τών Αζό,καί δύο Γάλλοι στρατιωτικοί πού σκοτώθηκαν,καί ώς έκ τούτου ό Πρόεδρος Μακρόν 'απέπεμψε" τόν ανώτερο στρατιωτικό υπεύθυνο τών μυστικών υπηρεσιών τής Γαλλίας.

`Οτι απέμεινε από τούς δύο Γάλλους.



ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

«Οι δυνάμεις του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας και τα πλοία της συνοριακής φύλαξης στο λιμάνι της Μαριούπολης χτύπησαν το ουκρανικό φορτηγό πλοίο “Apache”, το οποίο είχε σκοπό να εκκενώσει τους ηγέτες του εθνικιστικού τάγματος “Azov” και ξένους μισθοφόρους». Αυτό ανακοίνωσε σε ενημέρωση από τον επίσημο εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το Κίεβο δεν αφήνει τις προσπάθειες εκκένωσης των εθνικιστών. Όλες οι προηγούμενες προσπάθειες να γίνει αυτό αεροπορικώς απέτυχαν», είπε.

«Το βράδυ της 8ης Απριλίου, το καθεστώς του Κιέβου έκανε μια νέα ανεπιτυχή προσπάθεια να εκκενώσει τους ηγέτες των Ουκρανών Ναζί δια θαλάσσης», είπε ο Konashenkov.

Τη νύχτα, διευκρίνισε, το ουκρανικό πλοίο ξηρού φορτίου «Apache», που είχε ανατεθεί στο λιμάνι της Βαλέτας της Μάλτας, υπό τη σημαία Μάλτας, ακολούθησε ένα καραβάνι πλοίων από τον κόλπο Ταγκανρόγκ προς το στενό του Κερτς. Στις 22:38 ώρα Μόσχας, 30 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Μαριούπολης, το φορτηγό πλοίο άλλαξε απότομα πορεία και προσπάθησε να διασχίσει το λιμάνι που είχε αποκλειστεί από τη θάλασσα από τον στόλο της Μαύρης Θάλασσας.

«Το ουκρανικό πλοίο ξηρού φορτίου δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των ρωσικών συνοριακών πλοίων να επικοινωνήσουν μέσω του διεθνούς καναλιού, συνεχίζοντας να κινείται προς την κατεύθυνση του λιμανιού της Μαριούπολης. Τα προειδοποιητικά πυρά, που πραγματοποιήθηκαν από δύο πλοία συνοριοφυλάκων κατά μήκος της πορείας του σκάφους, δεν οδήγησαν σε αλλαγή πορείας και επιβράδυνση της ταχύτητας του πλοίου ξηρού φορτίου», είπε ο Konashenkov.

Κατά τη διάρκεια της μετακίνησης προς το λιμάνι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Άμυνας, το πλοίο πραγματοποίησε ραδιοφωνική ανταλλαγή μεταδίδοντας το μήνυμα «Είμαι Μανιακός, έρχομαι σε σένα». Παράλληλα, παρατηρήθηκαν πυρά σήμανσης στην ακτή.

«Για να εμποδίσουν την κίνηση του παραβατικού σκάφους, από τις 22.53 έως τις 23.30, πλοία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας και τα πλοία της συνοριακής περιπολίας άνοιξαν πυρ με πυροβολικό εναντίον του πλοίου ξηρού φορτίου Απάτσι. Από άμεσο χτύπημα στο σκάφος ξέσπασε φωτιά στην πρύμνη του σκάφους. Μετά από αυτό, το ουκρανικό πλοίο ξηρού φορτίου παρασύρθηκε, το πλήρωμα επικοινώνησε με τα συνοριακά πλοία ζητώντας κατάπαυση του πυρός και επιβεβαίωσε την ετοιμότητά τους να εκπληρώσουν όλες τις απαιτήσεις των Ρώσων ναυτών», εξήγησε ο Konashenkov.

Από την πρόκληση της πυρκαγιάς δεν υπήρξαν θύματα μεταξύ των μελών του πληρώματος του πλοίου. Η ομάδα του πλοίου έσβησε μόνη της τη φωτιά Μετά τον έλεγχο, το ουκρανικό φορτηγό πλοίο «Apache» με το πλήρωμα συνοδεύτηκε στο λιμάνι του Γέισκ, κατέληξε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας.

Δείτε βίντεο από το λιμάνι της Μαριούπολης

 

ΝΑΤΟϊκοί Αξιωματικοί και στο Λιμάνι της Μαριούπολης;

Οι Ρώσοι ελέγχουν πλέον τα 3/4 του λιμανιού της Μαριούπολης. Ο έλεγχος αυτών των περιοχών, συμπεριλαμβανομένων και των σημείων ανάπτυξης των ναυτικών δυνάμεων επιτήρησης συνόρων της Ουκρανίας, επιτρέπει στους Ρώσους όχι μόνο να προχωρήσουν βαθύτερα στην πόλη κατά μήκος της ακτής από τη δυτική πλευρά, αλλά να ελέγξουν καλύτερα και τον εναέριο χώρο. 

Οι Ρώσοι αναφέρουν πως από “από αυτή την κατεύθυνση ουκρανικά ελικόπτερα προσπάθησαν να εισέλθουν στη Μαριούπολη πριν από αρκετές ημέρες για να εκκενώσουν τους ηγέτες του Αζόφ και στρατιωτικούς ΝΑΤΟϊκών χωρών.

 

Η είσοδος εχθρικών αεροσκαφών στη Μαριούπολη από τη θάλασσα είναι σχεδόν αδύνατη. Και αυτό δημιουργεί επιπλέον πρόβλημα στις εγκλωβισμένες ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις”! 

Οι Ρώσοι ισχυρίζονται πως βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο νότιο τμήμα της Μαριούπολης- και στο τμήμα του Λιμανιού και στο Azovstal- αρκετοί Αξιωματικοί των υπηρεσιών πληροφοριών του ΝΑΤΟ που είχαν φτάσει προηγουμένως στη Μαριούπολη με το πρόσχημα στρατιωτών ιδιωτικών στρατιωτικών εταιρειών. 

  

Φαίνεται πως προσπάθησαν να διαφύγουν και χωρίστηκαν σε δύο ή και περισσότερες ομάδες.Οι δυνάμεις αυτές είναι πλέον εγκλωβισμένες καθώς τα εδάφη της Μαριούπολης, τα οποία ελέγχονταν προηγουμένως από τους Ουκρανούς συνοριοφύλακες τέθηκαν υπό τον έλεγχο μονάδων των ρωσικών δυνάμεων. Πρόκειται για δεκάδες μέτρα υποδομής τάφρου κοντά στην ακτή της Αζοφικής Θάλασσας, αρκετές οχυρωμένες θέσεις στους λόφους, από τις οποίες ανοίγεται θέα ολόκληρης σχεδόν της λιμενικής υποδομής.

Παράδίδονται Ουκρανικές Δυνάμεις








Σχόλια

(Εδώ Κλίκ)*** Επιλέξτε αναρτήσεις ανά Εβδομάδα*** (κλίκ εδώ)

Εμφάνιση περισσότερων

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ο ΦΟΒΟΣ " ΓΕΝΙΚΑ " ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ (CABAL) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ" ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΠΑΤΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ...!!!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΟΥΝ

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΤΡΑΜΠ . ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ.

Προετοίμαζαν τό εδαφος ΗΠΑ καί Ουκρανια,γιά Βιολογικό πόλεμο καί θά κατηγορούσαν τούς Ρώσους....!!!!

Ν. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ "ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ" ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΜΕΑ....!!! ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ...!!!!

Ε.Ε : ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ....!!!! < ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ "ΕΜΕΙΣ" >

ΚΙΝΑ = ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΑΔΕΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Μ.Σάντερς για Ουκρανία: «Το Μεξικό είναι ελεύθερη χώρα και μπορεί να κάνει ότι θέλει;

Επιστροφή